Şimdi Ara

Hyper X Cloud 2 kulaklığım var yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hyperx cloud 2 headset aldım 3 gün önce önceden telefon kulaklığı kullanıyordum LG'nin volume 0.3 windows ses 100dü aldım işte ayarları kendime göre ayarladım ama bir türlü adamın ayak sesleri geliyor ama nerde olduğunu anlayamıyorum yani adam cok yakınken bass calısır işte onun gibi neden degil tam olarak çözemiyorum adamın tam yerini bi arkadasa sordum hrtf ac 7.1 kullanıyordum ondan once bass biraz vardı isime yarıyordu yani ama sesler karısık felandı yanı ne bıleyım yardım edermısınız fake cloud2 diye birşey mi çıktı ne oldu bilmiyorum ses çok sıradan bir ses gibi geliyor?

• Windows ayarlarindan 5.1 e al ve oyun ici ayarinida stereo kulaklik secerek dene bir de. 7.1 de cok karisiyo sesler cs de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ladarius kullanıcısına yanıt
    Güncelleme Geldi O Kulaklığa. Bende de Sorun Vardı. Düzeldi.

Yukardaki İşlemi Yap Düzelmezse Aşağıdaki EXE'yide Çalıştır.

www.dosya.tc
    CloudII_FW_Update_0005-v2.exe dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server8/5qljaj/CloudII_FW_Update_0005-v2.exe.html

Kolay Gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca Kulaklıkta USB Ses Kartında 7+1 'i Kapat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloud'un 7.1 i çöp ötesi çöp kapat
  • cs go ayarlarında HRTF'yi aç, 7.1i kapat. 7+1e hiç gerek yok o kulaklıkta.
  • öyle yapmıştım zaten hrtf açık yine bu sorunu çözdüm yine hrtf açık oynuyorum teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar bende sandım fake cloud 2 mi cıktı o da bana denk geldi ses kalitesi felan çok sıradan diyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    kardeşim sorunu nasıl çözdün ? Bende aynı sorundan müzdaribim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EricTyson

kardeşim sorunu nasıl çözdün ? Bende aynı sorundan müzdaribim.
    firmware yükledim başka diyebileceğim birşey yok
  • EricTyson E kullanıcısına yanıt
    Cs go icin konuşursak 7.1 i kapat. Windowstan ses denetim masasını aç>Kayıttan yürüte gel>Hyperx kulaklığa sağ tıkla özellikler de>Enhancement var oraya bas>Loudness Equalization u aktif et bir de öyle kullan bakalım fark olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 20 Mayıs 2020; 20:0:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Cs go icin konuşursak 7.1 i kapat. Windowstan ses denetim masasını aç>Kayıttan yürüte gel>Hyperx kulaklığa sağ tıkla özellikler de>Enhancement var oraya bas>Loudness Equalization u aktif et bir de öyle kullan bakalım fark olacak mı
    Loudness Equalization var olan sesi yükseltir mikrofona bir yararı yok
    Cs go da ses kasma için diyorum,mikrofon ne alaka? Cs go oynuyorsan sana da öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 20 Mayıs 2020; 20:1:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Cs go da ses kasma için diyorum,mikrofon ne alaka? Cs go oynuyorsan sana da öneririm
    volume 0.15 yetiyor bana ama konumuz mikrofon ve mikrofon ne alaka değil
    Sen bu mesaji yazana kadar konuda mikrofon kelimesi bile geçmiyor. Konu cs go da ayak sesi duyamaman,açtigin konu icerigine tekrar bak. Arkadaş da duyamıyormuş ona cevap veriyorum. Cs go da gürültü dengelemeyi açarsan silah sesleri azalir,ayak sesleri yükselir ve ayak seslerini daha iyi duyarsın

• Teşekkür ederim.Faydasını gördüm gibi. Bu arada windows ses yükseliği kaç olmalı? Kimisi 20 yapın diyorda.
  • EricTyson E kullanıcısına yanıt
    Benim windows 30,cs go da 0.6 da ses,loudness equalization açik halinden bahsediyorum tabi. Ben de öyle bir şey duymuştum ama denedim 20 deyken ses az oluyor 30-34 civarında kullaniyorum senelerdir.

• Relase time kaç olmalı peki ? Soldan kaçıncı çubuk ?Cs go daki 3b gelişmiş sesi kapalı konuma mı getireyim sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTyson -- 23 Mayıs 2020; 18:15:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.