Yorum gereksiz değil size naçizane bir tavsiye verdim. Satılmasını istiyorsanız bu fiyatın normal olmadığını belirttim. Yani klasik bir tepki olarak hemen agrasifleşip yorum yapmışsınız ama canınız sağolsun. Bende bu kulaklığın üst modeli olan Cloud Alpha S var, yani kulaklığa ihtiyacım yok teşekkürler. Yalnız belirttiğiniz gibi kulaklığın bassları hiç de iyi değil. Kitlesi de çok farklı falan değil. Neye dayanarak bu yorumu yaptınız bilmiyorum. Ben de iyi günler dilerim.
Hocam fiyata revize gerekli. Bu kulaklık stoklarda kalmadığı için fiyatları saçma sapan bazı sitelerde, siz de o fiyatlara bakıp bir hesap yaptınız büyük ihtimalle. Hyperx Cloud III sıfırı şuan 3000 TL civarlarına satılırıken kimse daha kötü bir model olan Alpha almaz. Hayırlı satışlar.
Keleşş
kullanıcısına yanıt
Değerli kardeşim, yaptığınız yorumu çok gereksiz buldum öncelikle bunu belirtmek istiyorum, kulaklık pazarlığa zaten açık, kafamda net bir rakam yok, ve şunu söylemek istiyorum, CLOUD alpha cihazının kitlesi çok daha farklı, çünkü kulaklıkta bas sesler için farklı bir çıkış bulunuyor ve basları çok iyi veriyor, cihaz pazarlık ve tekliflere açıktır, eğer size lazımsa buyrun konusalım. İyi günler.
Yorum gereksiz değil size naçizane bir tavsiye verdim. Satılmasını istiyorsanız bu fiyatın normal olmadığını belirttim. Yani klasik bir tepki olarak hemen agrasifleşip yorum yapmışsınız ama canınız sağolsun. Bende bu kulaklığın üst modeli olan Cloud Alpha S var, yani kulaklığa ihtiyacım yok teşekkürler. Yalnız belirttiğiniz gibi kulaklığın bassları hiç de iyi değil. Kitlesi de çok farklı falan değil. Neye dayanarak bu yorumu yaptınız bilmiyorum. Ben de iyi günler dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme