Şimdi Ara

HyperX Cloud Alpha S 608 TL AMAZON YANIYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Görsel olarak farklı, eq ayarı farklı birde oyun ve chat olarak 2 kanal sunuyor alpha s ses kartı o kadar. Steelseries chatmix gibi bir teknoloji araştırabilirsin. Açıkçası laptop kullanıyorsan kulaklığın ses kartıyla devam et, masaüstlerinde bile çoğu kişi ayrıca ses kartı alıyor. Genel olarak dahili bilgisayar ses kartları iyi değil. Ses konusuna çok takık biriyim. 20 kulaklık değiştirmişimdir. Cloud 2 ne kadar eski olsada stereo seste hala bir başka. 7.1 çoğu markanın kötü,yazılımla sanal bir durum oluşturuluyor. Satış stratejisi olarak çıktığını düşünüyorum. Bu kulaklığıda stereo olarak cloud 2 ses kartıyla kullanırsan bence memnun kalırsın, kulaklık gelince direk bahsettiğim olayı anlayacaksın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman76

Görsel olarak farklı, eq ayarı farklı birde oyun ve chat olarak 2 kanal sunuyor alpha s ses kartı o kadar. Steelseries chatmix gibi bir teknoloji araştırabilirsin. Açıkçası laptop kullanıyorsan kulaklığın ses kartıyla devam et, masaüstlerinde bile çoğu kişi ayrıca ses kartı alıyor. Genel olarak dahili bilgisayar ses kartları iyi değil. Ses konusuna çok takık biriyim. 20 kulaklık değiştirmişimdir. Cloud 2 ne kadar eski olsada stereo seste hala bir başka. 7.1 çoğu markanın kötü,yazılımla sanal bir durum oluşturuluyor. Satış stratejisi olarak çıktığını düşünüyorum. Bu kulaklığıda stereo olarak cloud 2 ses kartıyla kullanırsan bence memnun kalırsın, kulaklık gelince direk bahsettiğim olayı anlayacaksın zaten.

Anladım hocam teşekkürler. Peki son soru. Benim kafam biraz büyük normalde. Cloud 2'yi de başta iade etmeyi düşünüp indirimde aldığımdan iade etmedim. Yani uyuyor ama bi tık büyük olsa tam olacakmış. Alpha S daha büyük diye biliyorum, doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Hayır değil. Hatta cloud 2 daha rahat bir kulaklık. Umarım sıkıntı yaşatmaz baskı anlamında.
    Neyse ki amazon hiç olmadı iade edersin.
  • Yakında sarı siteye ilanlara düşer  

• quasimoto Q kullanıcısına yanıt

Bu videodan o sonuca nası vardınız bilemedim ama tercih meselesi tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman76

Hayır değil. Hatta cloud 2 daha rahat bir kulaklık. Umarım sıkıntı yaşatmaz baskı anlamında.
    Neyse ki amazon hiç olmadı iade edersin.

Ben rahatlık değil büyüklükten bahsediyorum hocam. Dediğim gibi, kafam büyük. Cloud 2 ilk aldığımda küçücük geldi şaşırdım hatta😂 Alpha bir tık daha büyük diyorlar. Ben Alpha S'de öyledir diye düşündüm.

İadede sıkıntı yok zaten en kötü 700'e satarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Rahatlıktan kastım boyutuydu, ikisine dıştan baktığında görüntü olarak Alpha s büyük görünüyor evet ama kafaya takınca bana daha küçük gibi geldi, küçük hissettirdiği için cloud 2 ye kıyasla daha çok baskı hissettim. Daha büyük mü soruna emin olamadım, herkesin kafa şekli farklı belki memnun eder bilemedim. Şunu hatırlıyorum, özellikle kulak çevremde baskı vardı. İade edeli 7-8 ay oldu açıkçası detayları hatırlamıyorum. Sadece Ses konusu çok iyi aklımda onu da yukarıda yazdım. 1-2 güne gelir bakarsın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman76 -- 22 Mart 2021; 18:9:29 >
  • Kulaklık geldi. Pc performansı çok iyi ama ps5 de usb dongle ile ses alamadım.Dualsense bağlayınca ses aldım. Bilen var mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.