Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Hyperx Cloud Stinger Core Fiyat Dip Satın Al 19 Mart 2024 12:58 1 1 Hyperx Cloud Stinger Core Fiyat Dip HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu KulaklığıOldukça temiz durumda, kablosuz kulaklığa geçtiğim için satışa sunuldu. Kulaklık çok fazla kullanılmadı her anlamda oldukça temiz durumda. Sadece kulaklık olarak kullanıldı mikrofunu açılmadı diyebilirim. Mikrofon kullanmak için ufak bir ara kablosu lazım (kablo heryerde satılan bir kablodur özel bir kablo değil) ben kutusunu kaybettiğim için bulamadım. Bu nedenle fiyat oldukça uygun tutuyorum. İstanbul/ataşehir-içerenköy elden teslim. Havale+kargo şekli olabilir. SATILDIHyperx Cloud Stinger CoreKulaklık çok temiz durumda, PS4'de kullanıldı ama toplamda en fazla 20 saat kullanılmıştır okadar yeni bir ürün hiç bir sorunu yok ve oldukça temiz durumdadır. Alan kişi oldukça memnun kalacaktır.İstanbul/ataşehir-içerenköy elden teslim. Havale+kargo şekli olabilir. 500 TLSon olarak profilimden referanslarıma bakabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Dragon Age: The Veilguard oyun kodu Attack on Titan VR: Unbreakable VR Oyunu [SATILDI] High on Life ve Gotham Knights Steam Key [SATILDI] Satılık Xbox One 500 GB - Satıldı -