Şimdi Ara

HYPERX CLOUD ORBİT S /// 2000 TL (0 Fiyatı 3500 TL) // ÜST DÜZEY OYUNCU VE MÜZİK KULAKLIĞI //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HYPERX CLOUD ORBİT S /// 2000 TL (0 Fiyatı 3500 TL) // ÜST DÜZEY OYUNCU VE MÜZİK KULAKLIĞI //

Ürünü 1 yıl önce Almanyadan aldım (Amazon.de), bu süre zarfında toplamda 80-100 saat arası kullandım diyebilirim. İhtiyaçdan ötürü satılıkdır.

Ürünün kutusu bulunmamaktadır fakat gönderimini kutuyla yapacağım. Altın uçlu jackı ve 2 adet kablosu ile göndereceğim.

***DETAYLI FOTOĞRAFLARI WHATSAPPDAN GÖNDEREBİLİRİM, CİDDİ ALICILAR PM PLS***

HEM OYUNCU HEM MÜZİK KULAKLIĞIDIR. 100MM LİK AUDEZE DÜZLEMSEL MANYETİK SÜRÜCÜLERE SAHİPTİR Kİ BU SÜRÜCÜ SAYESİNDE ÇOK GÜÇLÜ VE TEMİZ SES VERİR. TYPE C VE 3,5MM İLE TELEFONLARDA DA KULLANILIR. ÜRÜN KABLOLUDUR. TYPE A VE C DESTEKLER. KABLOLU OLDUĞU İÇİN BU KADAR GÜÇLÜ BİR KULAKLIKTIR. KABLOSUZ KULAKLIKLARLA KARŞILAŞTIRMAYINIZ LÜTFEN. KENDİ İÇİNDE SES KARTI VARDIR BİLGİSAYARINIZ NE KADAR ESKİ OLURSA OLSUN USB İLE BAĞLADIĞINIZDA GAYET GÜZEL VE GÜÇLÜ SES ALIRSINIZ. 3,5MM İSE SİZİN SES KARTINIZ YOKSA ANAKARTINIZ KADAR KALİTELİ SES VERİR. KENDİ UYGULAMASI VE PRESET AYARLARI MEVCUTTUR. TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM. 

• Audeze 100 mm düzlemsel manyetik sürücüleR
    • Waves Nx tam sarmalayan 3D ses kalitesi
    • Waves Nx head tracking teknolojisi
    • Filtreli, çıkarılabilir gürültü önleyici mikrofon

-----------‐-----------

Ürün Türkiyede çok popüler olmadığı için çok ucuza veriyorum, satma sebebim artık kulaklık kullanmıyor olmam.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.