< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 2 Nisan 2024; 10:12:14 > |
Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi (15. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Konu için sizler sorunca benim mini pc hareketleniyor.
Gümrük işlemlerinde. Tahminim cuma-cumartesi gelmiş olur. Biri perşembe ne oldu diye sorabilir mi lütfen? :)
-
Bunlar garip işler yapıyor, normalde 1 en fazla 2 günde hallolur bu işlemler. ALATULK dediği ATATÜRK ise oraya inen kargo hiç görmemiştim, ormal process değil bu, hepsini toplayıp şirket gibi gümrükten mi çekiyorlar acaba topluca?
-
1 Nisan, Pazartesi
15:30
Gümrükten çekme işlemleri başlatıldı
29 Mart, Cuma
6:41
Paket taşınıyor. Paketi taşıyan uçak varış noktasına ulaştı.
ISTANBUL, ISTANBUL TR
bekliyoruk heyecanla vallahi
başka bir sayfadan sorguladım böyle yazıyor
Pazartesi
01 Nisan 2024
18:00:00 Yerel saat
16:30:00 Yerel saat
15:30:43 Yerel saat
Yerel operatöre teslim edildi
Gümrükleme işlemi tamamlandı - İthalat
ALATULK, ALATULK, TR
Gümrükleme işleminde - İthalat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 2 Nisan 2024; 13:21:15 > -
En son hareket: Cumartesi gunu Istanbul'a gelmis
2024-03-30 12:10
TR, International flight has arrived
-
Hadi geçmiş olsun, sizinki gümrükten çıkmış.
-
darısı tüm alanlara inşallah
-
Sizinle aynı gün sipariş vermiştik sanırım 23 Mart, teslim tarihi de aynı görünüyordu. Sevindim, sizinki bu hafta teslim edilir gibi, benimki daha HK'dan biraz önce havalanmış, umarım bayram tatiline kalmaz.
-
Kargoya verilmiş sanırım benimk.
Başka bir isme alınca şimdi arastan mesaj geldi bana ne aldık diye arayınca düştü jetonum. Muhtemelen minipc :D
-
Hadi geçmiş olsun.
-
Aynen bu mesajda şimdi göründü. Aras'a delalettir.
-
Benimki Aras kargoya verildi yarın inşallah geliyor :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yunexpress SMS I de biraz evvel geldi. Bana yarın ya da onur gün ulaşır. Malum İstanbul Antalya kargosu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Listemde kayıtlı ve 5370TL'ye aldığımız ürün stok yok diyordu. Bağlantısına tıkladığımda 5.075TL olan ürün gözüktü. Hayda derken farkettim ki "koç yok ssd yok" yazıyor.
300TL fark ile +8gb ram ve 128gb nvme almışız diye düşündüm.
ASIN numaraları da değişmiş.
Aldığımız
B0C699QWQH - (yenisinin linkine gidiyor.)
Yenisi
B0C699L6PR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Nisan 2024; 9:0:8 >
-
hocam fiziksel olarak usb 3.0 sayısı vs eksik sanırım. com port u ne yapacagız ki inşallah aldıgımız gelir.
-
Bildiğin kadari ile görseldeki gelecek yenilenen. Zaten öncekinde de 4 64 yaşasa 8 128 geliyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akşama evde. :)
-
Gözünüz aydın.
Benimki "International flight has arrived----TR 2 Nisan 2024 Salı 09:45" olarak dün sabah Istanbul'a inmiş görünüyor ama bu saate kadar bir gelişme olmadı daha. Bugün gümrükten çıkarsa Cuma'ya teslim edilir diye düşünüyorum.
-
Bayram öncesine gelir muhtemelen. Yarın yada cuma kargolanır tahminim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X