Orada 5799 olması gerkiyor. Fiyat düzenlendi. 7.999 tl den beyazını satan firma var. 2200 tl fark var arada. Kendi sitelerinden komisyon vermedikleri için daha uyguna satıyorlar. Lakin orada taksit istediğinizde rakam artıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PHANTEKS NV7 SİYAH/ BEYAZ----JONSBO D41 MESH SİYAH / BEYAZ UYGUN FİYAT (6. sayfa)
-
-
Phanteks'in XT serisi de çok güzel XT Series (phanteks.store) . 4x 140mm fanlı modeli 80$, akvaryum modeli 90$ da getiren yok. CoraxAlpha'ya mail attım resmi tedarikçisine, süveyş kanalında savaş var o yüzden getiremiyoruz diyorlar. Başka ülkelere nasıl gidiyor bilmiyorum ülkedeki tedarikçiler de garip.
-
keşke 360lık ve boruları rgbli olsa fiyatına filan bakmam acımam valla.. aslında yine alıp rgb boru kılıfları satılıyor öyle yapmayı düşündüm ama 240lık olunca soğudum..
kasayı 2.5 günde kurabildim,yine el atacağım kurduktan sonra gözüme batan şeyleri not aldım corsairin üçgen aydınlatmalarından aldım gelince onları takarken yazdıklarıma el atacağım
-
Phanteks in dediğin modelleri benim de ilgimi çekti. Şu anda nv 7 gelicek beyaz ve siyah bir sonrakine bakacağız artık. Ama ucuz kasanın en büyük sıkıntısı taşıma. Atıyorum 200 USD lik kasanında taşıma maliyeti 15 USD
80 USD lik kasanın da aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında 2 model 2 şer renk toplam 10 ar adetten 40 tane kasa getirdim. Bir iki tane mağazadan satıldı. Online satışı olmadı. Kasayı canlı gören zaten konuşacak kelam bulamıyor, çok üst kalite ve görselde ürünleri var. Ülkemizde bilinmiyor. Bizim de bu kasalardan getirip, tanıtabilecek zamanımız yok. Ama hem fiyatı hem kalitesi ile karasız arkadaşların incelemesini tavsiye ederim. Tüm kasalarımız 14 gün koşulsuz iadeli zaten beğenmeyen iade eder.
-
Phanteks NV7 Premium LED Kit’te çok fena gözüm var ama 2-3 tane led çubuğa 2500-3000 TL vermeye değer mi onun hesabındayım şu sıralar. Yoksa getirebilir misiniz diye soracaktım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jonsbo d41 mesh Lcd ler bu büyük bir aksilik olmaz ise 15 güne satışta. Benim de heyecanla beklediğim kasalar. Video incelemelerini çekeriz sizin için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Phanteks ile ilgili bir şey getirirken Phanteks Premium Vertical GPU Bracket getirebilme şansınız var mıdır?
amazon.comPhanteks Premium Vertical GPU Bracket + PCIe 4.0 x16 Riser Cable, DRGB - Whitehttps://www.amazon.com/Phanteks-Premium-Vertical-Bracket-Riser/dp/B0CJCN91M4 -
NV9 getirecek misiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X