Şimdi Ara

Hyundai Accent 1.5 CRDİ Hakkında Bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
7
Favori
427.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

yok baba admiranın süspansiyonunu taksalardı daha iyiydi bence.

gerçi era nın süspansiyonuna da alıştık artık ama.

Alıntıları Göster
    eranın süspansiyonları da getzin ki gibi hoplatıyo değil mi?

tam da bunu doğrulatmaya çalışıyodum saolun varolun esen kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

eranın süspansiyonları da getzin ki gibi hoplatıyo değil mi?

tam da bunu doğrulatmaya çalışıyodum saolun varolun esen kalın

Alıntıları Göster
    sorsaydın söylerdik, çok rahatsız edici olmasada süspansiyon sert. bozuk yollarda sallama var.. araç bozuk yolu sevmiyor.. hep düzgün asfalt yol arayır. yolunu buldumu da uçuyor..

• quote:

sorsaydın söylerdik, çok rahatsız edici olmasada süspansiyon sert. bozuk yollarda sallama var.. araç bozuk yolu sevmiyor.. hep düzgün asfalt yol arayır. yolunu buldumu da uçuyor..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

walla bilecik yolları da kazık kuzuk falanda fıstık ...

uymaz gibi geliyo ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnmcclane -- 17 Şubat 2008; 15:15:58 >

• quote:

quote:

walla bilecik yolları da kazık kuzuk falanda fıstık ...

uymaz gibi geliyo ama bakalım

Alıntıları Göster
    seyahat edeceğin yollar çok bozuksa accent tavsiye etmem. doğan yada toros alman daha iyi olur.

• quote:

seyahat edeceğin yollar çok bozuksa accent tavsiye etmem. doğan yada toros alman daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    ERA ILE 80 İ GECTIKMI COK DIKKAT LAZIM GERCEKTENDE HOP HOP ARABANIN ICIN BESIK GIBI ALLAHTAN COCUK HEMEN UYUYOORDUU !!

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

ERA ILE 80 İ GECTIKMI COK DIKKAT LAZIM GERCEKTENDE HOP HOP ARABANIN ICIN BESIK GIBI ALLAHTAN COCUK HEMEN UYUYOORDUU !!

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ş.içi aslında kullanacağım yer genellikle...

bilecikin yolları epey dandik teen azından mahalle araları...doğalgaz döşendi tüm ile

ama kazılan yerlerin düzeltilmesi unutuldu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vaya589

imzanında kia cerato görüyorum kia hop hop değil mi?

süspansiyon yonünden erayla kıyaslasanız?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vaya589

imzanında kia cerato görüyorum kia hop hop değil mi?

süspansiyon yonünden erayla kıyaslasanız?

Alıntıları Göster
    beyler accente vakumlu lastik çelik jant alıcam marka tavsiyeniz varmı (ankaradayım)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmez -- 19 Şubat 2008; 14:15:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olmez

beyler accente vakumlu lastik çelik jant alıcam marka tavsiyeniz varmı (ankaradayım)?

Alıntıları Göster
    Ben goodyear ug7 kullanıyorum şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı memnunum,jant konusunda ise bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

2004 accent 1.5 admire aracım var.1 hafta önce aldım.izlemnimlerim ise şöyle:
    -motor sanki yan koltukda ses aynen iceri geliyor.ses yalıtımı kötü
    -frenleri zayıf kalıyor
    -motoru cok güçlü bastıkca gidiyor,yokuş falan dinlemiyor.
    -araç cok agır (1200 kg)birde 3 kişi daha varsa arabada çekişi etkiliyor.
    -2004 modellerde cd calar yok.(büyük eksiklik)
    -dikiz aynaları kücük net görüş saglamıyor.
    -bagaj hacmi oldukça büyük
    -vites aralıgı yeterli
    -torpido oldukça kullanışlı
    -yakıt konusune gelince arabayı ilk aldıgımda ölcüm yaptım 220 ykr yaktı ama ilk aldıgım icin tadını cıkardım.şehir ici zorladım,şehirdışı 160-180 bastım.(normalde 180-200 ykr yakıyormuş)
    -ibre 200 km/s görüyormuş ama nasip olmadı.
    -120 km/s den sonra direksiyonda ufak ufak titremeler başlıyor.
    -arabanın icide dışı gibi oldukca geniş.şehir içi kullanım icin tavsiye etmem.
    -bu araçdan almak isteyene güvenlik paketi olanından almasını tavsiye ederim.(ABS,yolcu hava yastıgı opsiyonel,vs vs)
    -2.eli peynir ekmek gibi satılır.
    -genel olarak 10 üzerinden 7 veriyorum.

Alıntıları Göster
    yalıtım o kadar kötü değil be kardeş. çok da ses almıyor.
    frenlerde çok güzel benimki. 20 gğn oldu alalı. sen bi frene baktır.
    motor gerçekten 3 silindirli olmasına rağmen güçlü yokuş felan dinlemiyor. yalnız 3 silindirli olduğunu duyan ve arabayı bilmeyen hemen atıyor, gitmez bu yolda, ittirmek gerekir felan diye.. ama canavar bence makine
    ağır olması güzel biraz, kaymayı azaltır
    direksiyondaki ufak titremeler balans ayarındandır. benimkinde de vardı aynısı balans ayarı yaptırdım geçti.

peynir ekmek gibi satılır gerçekten. ben alabilmek için bir hafta aradım.
    quote:

Orjinalden alıntı: rasmus61

2004 accent 1.5 admire aracım var.1 hafta önce aldım.izlemnimlerim ise şöyle:
    -motor sanki yan koltukda ses aynen iceri geliyor.ses yalıtımı kötü
    -frenleri zayıf kalıyor
    -motoru cok güçlü bastıkca gidiyor,yokuş falan dinlemiyor.
    -araç cok agır (1200 kg)birde 3 kişi daha varsa arabada çekişi etkiliyor.
    -2004 modellerde cd calar yok.(büyük eksiklik)
    -dikiz aynaları kücük net görüş saglamıyor.
    -bagaj hacmi oldukça büyük
    -vites aralıgı yeterli
    -torpido oldukça kullanışlı
    -yakıt konusune gelince arabayı ilk aldıgımda ölcüm yaptım 220 ykr yaktı ama ilk aldıgım icin tadını cıkardım.şehir ici zorladım,şehirdışı 160-180 bastım.(normalde 180-200 ykr yakıyormuş)
    -ibre 200 km/s görüyormuş ama nasip olmadı.
    -120 km/s den sonra direksiyonda ufak ufak titremeler başlıyor.
    -arabanın icide dışı gibi oldukca geniş.şehir içi kullanım icin tavsiye etmem.
    -bu araçdan almak isteyene güvenlik paketi olanından almasını tavsiye ederim.(ABS,yolcu hava yastıgı opsiyonel,vs vs)
    -2.eli peynir ekmek gibi satılır.
    -genel olarak 10 üzerinden 7 veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı Bey -- 26 Şubat 2008; 9:28:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raven1974

Yav bu era nın süspansiyonu için henüz bir gelişme yok değilmi arkadaşlar? Azıcık bozuk bir yolda birde süratiniz varsa neredeyse zıplamaktan yolu göremiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

Yav bu era nın süspansiyonu için henüz bir gelişme yok değilmi arkadaşlar? Azıcık bozuk bir yolda birde süratiniz varsa neredeyse zıplamaktan yolu göremiyorum.

ne güzel işte bedava lunapark keyfi

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Bey

quote:

Orjinalden alıntı: raven1974

ne güzel işte bedava lunapark keyfi

Alıntıları Göster
    Era amortsör sorunu giderildi servise giderseniz aracınıza garantiden iyileştirilmiş amortisör takıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Era amortsör sorunu giderildi servise giderseniz aracınıza garantiden iyileştirilmiş amortisör takıyorlar.

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar
    Bende 2000-2006 arası accent CRDİ Almayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz
    Yani km max ne olsun şurasına burasına dikkat et gibi
    Bu arada bütçem max 15000 ytl
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkspecial

Selam arkadaşlar
    Bende 2000-2006 arası accent CRDİ Almayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz
    Yani km max ne olsun şurasına burasına dikkat et gibi
    Bu arada bütçem max 15000 ytl
    Şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende 2004 model accent 1,5 crdi var şu an 65000 de ilk sahibiyim.Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.Çekişi çok ii yokuşta falan vites küçültmenize bile gerek kalmıyor.Emsallerine göre gidişi çok ii.Eksi yönü emsallerinden biraz fazla yakıyor.Bence nedeni 3 silindir olması.Bu araba 82 beygir diğer 1.4 dizeller 70 beygir.Bir eksi yönü bence iç malzeme çok kaliteli değil.Konfor açısından 4 cam otm. sis farı elk. ve ısıtmalı ayna vs. gibi özellikleri var.Kasa bence dış görünüş olarak güzel.Bagaj hacmi yeterli.Kullanımı çok rahat.
    Benim arabam ş.arası 1 depo ile yaklaşık 700 km. gidiyor.(Düzgün kullanırsanız 700 ü geçebiliyor)Ş.içi ise 550-600 arası kullanıma göre ve hava şartlarına göre değişiyor.1- 2 hafta önce istanbula gittim geldim 150 milyon yaktı ama hızlı gidip geldik sabah erken çıkıp akşam saat 22.00 civarı kastamonuya geri döndük.
    Ayrıca ben şu an arabamı kullanıyorum 2004 den bu yana oluşan görüşlerim bunlar.
    Arabamı satmayı da düşünüyorum değişen ve boyanan parçası yok.Problem olduğıu için değil sadece model yükseltecem ve daha konforlu bir araba almayı düşünüyorum.Bence emsallerine göre daha güzel ve geniş bir araç.Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: mekeles1

bende 2004 model accent 1,5 crdi var şu an 65000 de ilk sahibiyim.Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım.Çekişi çok ii yokuşta falan vites küçültmenize bile gerek kalmıyor.Emsallerine göre gidişi çok ii.Eksi yönü emsallerinden biraz fazla yakıyor.Bence nedeni 3 silindir olması.Bu araba 82 beygir diğer 1.4 dizeller 70 beygir.Bir eksi yönü bence iç malzeme çok kaliteli değil.Konfor açısından 4 cam otm. sis farı elk. ve ısıtmalı ayna vs. gibi özellikleri var.Kasa bence dış görünüş olarak güzel.Bagaj hacmi yeterli.Kullanımı çok rahat.
    Benim arabam ş.arası 1 depo ile yaklaşık 700 km. gidiyor.(Düzgün kullanırsanız 700 ü geçebiliyor)Ş.içi ise 550-600 arası kullanıma göre ve hava şartlarına göre değişiyor.1- 2 hafta önce istanbula gittim geldim 150 milyon yaktı ama hızlı gidip geldik sabah erken çıkıp akşam saat 22.00 civarı kastamonuya geri döndük.
    Ayrıca ben şu an arabamı kullanıyorum 2004 den bu yana oluşan görüşlerim bunlar.
    Arabamı satmayı da düşünüyorum değişen ve boyanan parçası yok.Problem olduğıu için değil sadece model yükseltecem ve daha konforlu bir araba almayı düşünüyorum.Bence emsallerine göre daha güzel ve geniş bir araç.Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Bende 2003 model accent 1.5 CRDI var.Yaklaşık 2,5 sene önce 55000 km de almıştım.84000 km de orjinal.Bence güzel arabalar malzeme kalitesi düşük yanlızca,motor 3 silindirden dolayı biraz gürültülü.uzun yolda 4.8-5 lt/100km şehiriçinde ise mevsime ve sürüşe göre 7.5-7.8 lt/100km arasında tüketimi değişiyor.Rakiplerine göre çok daha iyi bir otomobil(Clio,albea vs.) lastikler 185 60R14 yol tutuş iyi arka taraf bağımsız süspansiyon.Fiyatına göre çok güzel bir araç...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozsat

Bende 2003 model accent 1.5 CRDI var.Yaklaşık 2,5 sene önce 55000 km de almıştım.84000 km de orjinal.Bence güzel arabalar malzeme kalitesi düşük yanlızca,motor 3 silindirden dolayı biraz gürültülü.uzun yolda 4.8-5 lt/100km şehiriçinde ise mevsime ve sürüşe göre 7.5-7.8 lt/100km arasında tüketimi değişiyor.Rakiplerine göre çok daha iyi bir otomobil(Clio,albea vs.) lastikler 185 60R14 yol tutuş iyi arka taraf bağımsız süspansiyon.Fiyatına göre çok güzel bir araç...

Alıntıları Göster
    temiz bulursam heman bi tane alacağım

istediğim kriterler
    ABS
    KLİMA
    90000 KM ve altı
    CRDİ
    KAZASIZ
    TEMİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkspecial -- 17 Mart 2008; 23:14:55 >

• quote:

istediğim kriterler
    ABS
    KLİMA
    90000 KM ve altı
    CRDİ
    KAZASIZ
    TEMİZ

Alıntıları Göster
    Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
  • quote:

istediğim kriterler
    ABS
    KLİMA
    90000 KM ve altı
    CRDİ
    KAZASIZ
    TEMİZ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hkspecial

istediğim kriterler
    ABS
    KLİMA
    9000 KM ve altı
    CRDİ
    KAZASIZ
    TEMİZ

ben buldum böyle bişi bi arkadaşa bakıyorduk.

adam öyle bi fiyat söyledi ki yenisi nerede ise daha ucuza geliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hkspecial

istediğim kriterler
    ABS
    KLİMA
    9000 KM ve altı
    CRDİ
    KAZASIZ
    TEMİZ

ben buldum böyle bişi bi arkadaşa bakıyorduk.

adam öyle bi fiyat söyledi ki yenisi nerede ise daha ucuza geliyor.

Alıntıları Göster
    saolun arkadaşlar
    inşallah buluruz
    nette var ama nasıl güveneceğiz adamlara bilmiyom

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.