Şimdi Ara

HYUNDAİ ACCENT BLUE (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
8
Favori
85.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ismail hocam iyi akşamlar aynı problemi bende yaşıyorum aracım 6 binde ilk defa uzun yola çıktım müthiş bir savrulma var özellikle çukura girince birde yaylanma var banada bi fikir verirmisiniz ne yapacaz ben konuyu koreye kadar ulştırmayı istiyorum henüzz servise gitmedim bunu yapabilirmiyiz
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar hiçbir problem yok rampada bende dediğin aracın aynısı var merak etme araç canavar
  • dal60 D kullanıcısına yanıt
    Size Pm den konu ile ilgili tecrübe ve görüşlerimi yazdım. Özel mesajlar bölümünden bakabilirsiniz.
    İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Size Pm den konu ile ilgili tecrübe ve görüşlerimi yazdım. Özel mesajlar bölümünden bakabilirsiniz.
    İyi günler.
    Arkadaşlar merhaba. Pedere araba almak için bugün çıktık chevrolet, opel, renault, hyundai..gezdik. Bütçe 45.000 ve almak istediğimiz araba dizel sedan olunca bu araba dışında pek bir alternatif bulamadık,. ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE PLUS 46.000 e bırakacaklar eylüldede Euro daki artış yüzünden tüm markalara zam geleceği söyleniyor. Açıkçası tavsiye edermisiniz yarın gidip alalımmı?
  • ARKADAŞLAR BENDE DÜN ELAZIĞDA ACCENT BLUE AMORTİSÖR SORUNU İÇİN GİTTİM BENİM 1.4 MODE PLUS OTM. VAR ÖN HELEZON YAYLARI ARKA HELEZON VE AMORTİSÖRLERİ DEĞİŞTİRDİLERBEN BUNA DİKKAT EDİN DERİM BAZI İLLERDE ÖN HELEZONLARI DEĞİŞTİRMİYORLARMIŞ BEN ARKAYA 3 KİŞİ OTURTUP BAGGAJI DOLDURUP DENEMEDİM ÇÜNKÜ ASFALTTA DENEYECEKLER BEN İLK HİSSETTİĞİMDE KÖY YOLUNDA HİSSETMİŞTİM İNŞALLAH OLMUŞTUR AMA ŞUNA HAYRET ETTİM GENELDE YOK OLE BI ARIZA FALAN DERLER YA OLE BISEY DEMEDILER FAKAT ŞUNA KIZDIM BU TARZ PROBLEMLERDE FİRMA KENDİSİ ÇAĞIRMAZMI BENDE BEN HİSSETTİM BEN GİTTİM
  • parodist P kullanıcısına yanıt
    bende var 2012 eylülde aldım forma bi müddet giremedim o yüzden geç yazıyorum güzel araba mode plus ama alınabiliyorsa prime derim... eger illa mode plus istiyorsanız istoç ve automaldaki galeriler sıfır km garantili araç satıyorlar bir bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.vurucu

bende var 2012 eylülde aldım forma bi müddet giremedim o yüzden geç yazıyorum güzel araba mode plus ama alınabiliyorsa prime derim... eger illa mode plus istiyorsanız istoç ve automaldaki galeriler sıfır km garantili araç satıyorlar bir bakın derim
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-hyundai-i20-style-jant-takimi-16-inc-129192817/detay/

satılık 16 inç jant

• Arkadaşlar donanim paketleri arasında ne gibi farkliliklar var bende 2.el 2011 model accent blue almayı düşünüyorum internette uygun fiyata accent blue mode buldum nasıldır bu araç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mey88

Arkadaşlar donanim paketleri arasında ne gibi farkliliklar var bende 2.el 2011 model accent blue almayı düşünüyorum internette uygun fiyata accent blue mode buldum nasıldır bu araç?
    merhaba arkadaşlar bizde accent blue almak istiyoruz 2013 mercek farlı olanından acaba yakıt tüketimi ve performansı nasıl onu öğrenmek istiyorum ve de onda da amortisör sorunu varmı ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: alplord

quote:

quote:

quote:

quote:

İsmail hoca sizin amortisör ve yayları ne kadar zaman içerisinde değiştiler. Servisde 1 ay önce sipariş verildi daha aramadılar

sen aramazsan onlar umursamaz pek...

Ertesi gün aradım bugün dönüş yaptılar cumartesiye randevu verdiler sonunda değişim gerçekleşecek.
    Gittiğimde herhangi birşeye dikkat etmem gerekiyormu yada söylemem lazım mı ?
    Saygılar ....

Ver arabayı çık kafeteryada çayını iç...

İçin rahat etmezse aracın işi bittikten sonra eğilip altına bak

değişmişmi diye merak edersen...

Valla ben konu arabam olunca biraz kıl adamım işlem sırasında aracın yanına bile giderim ama kimi servisler kabul etmiyor bakalım artık. Değişen parçalarıda istedimmi tamamdır.
    Sağolun

garantiden değişiyorsa eski parçaları sen alamazsın onlar fabrikaya geri gidecek

Alıntıları Göster
    Accent blue almayı düşünüyorum. 2012 2.el 8 bin km - 20 bin km arası olabilir. Ancak kafama takılan bir şey var, bunun hangi donanımlısına odaklanmak gerek. Ya da yerimde olsanız ikinci el mi sıfır mı alırdınız? sıfır alsaydınız hangi donanımlı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Accent blue almayı düşünüyorum. 2012 2.el 8 bin km - 20 bin km arası olabilir. Ancak kafama takılan bir şey var, bunun hangi donanımlısına odaklanmak gerek. Ya da yerimde olsanız ikinci el mi sıfır mı alırdınız? sıfır alsaydınız hangi donanımlı ?

Alıntıları Göster
    sıfır km prime bakın derim,iç döşemesi bej veya gride olursa tadından yenmez
    bende 2012 mode plus var tawsiye ederim..
     HYUNDAİ ACCENT BLUE

• quote:

sıfır km prime bakın derim,iç döşemesi bej veya gride olursa tadından yenmez
    bende 2012 mode plus var tawsiye ederim..
     HYUNDAİ ACCENT BLUE

Alıntıları Göster
    merhabalar bende Accent blue yu inceliyorum aklımda bu araba var ama bir soru işareti sürekli kafamda güvenlik açısından nasıl acaba ? burada herkes yakıt tüketiminden bahsetmiş buda önemli ama bence çocuklu aileler
    için birinci seçenek araç güvenliğidir . bildiğim kadarıyla 2 adet hava yastığı var blue da LÜTFEN BLUE KULLANICILARI BİRAZ AYDINLATABİLİRMİSİNİZ BİZLERİ

• Accent blue kullanan yokmu arkadaslar nasıl bi arabadırr

• Caga.50 C kullanıcısına yanıt
    GÜZEL ARABA
  • Eralar icin seri ama frenler o kadar iyi degil deniyor. Blue larda frenler nasil

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    güzel bi sıkıntı yok...
  • quote:

güzel bi sıkıntı yok...
    Merhaba arkadaşlar tilki kürkçü dükkanı hesabı i10'du (oğluma aldım) i20'itdi İx35 derken şansımızı birde Blue'dan yana deniyelim dedik ve 2014 model sıfır düz vites dizel mod Plus aldım inşallah yüzümü kara çıkarmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_7470

s.a. abiler
    benim dizel blue daha 1.000 km'de bugün depoyu fulledim maksimum 595 km yazıyor.

aracın yakıt tüketim değerlerine bakıyorum şehir içi 5.4- şehir dışı 3.9-ortalama 4.4 yazıyor kitapçıkta.

ufak bi kerrat cetveli hesabıyla. bu araç 5.4 yaksa 796 km gitmesi lazım . 3.9 yaksa 1100 km gitmesi lazım.4.4 yaksa 977 km yapması gerek.
    ama ben 595 yapıcaksam demekki 7.2 yakıyorum . benim km sayacımı bozuk yoksa bi depo ile 800 yaparmıyım. şakası bi yana depoyu doldurunca babamla baya bi güldük bu 595'e o yüzden yazdım. bu gece yola çıkıcam dönüşte sonuçları sizinle tekrar paylaşırım. saygılar.

Yeni yakıt aldıysanız anlık tüketiminiz yüksektir dolayısıyla mesafe düşük çıkar, fabrikasyon veriler belirli standartlarda verilir, sizin bu standartları yakalamanız zor...

FABRİKA VERİLERİ NASIL HESAPLANIR?

Şehir içi: Motor soğuk halde çalıştırılır ve maksimum 50 km hıza çıkılarak, ortalama 19 km ile 4 kilometrelik bir mesafede gerçekleştirilen test sonucu elde edilen veridir.
    Şehir dışı: Maksimum 120 km hıza çıkılarak 7 kilometrelik bir mesafede yapılır. Hız yarı zamanlı sabit, yarı zamanlı değişkendir. Bu test şehir içi testinden hemen sonra yapıldığı için motor ideal ısıdadır.
    Ortalama: Şehir içi tüketiminin yüzde 37’si ve şehir dışı tüketiminin yüzde 63’ü toplanarak elde edilen değerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

quote:

s.a. abiler
    benim dizel blue daha 1.000 km'de bugün depoyu fulledim maksimum 595 km yazıyor.

aracın yakıt tüketim değerlerine bakıyorum şehir içi 5.4- şehir dışı 3.9-ortalama 4.4 yazıyor kitapçıkta.

ufak bi kerrat cetveli hesabıyla. bu araç 5.4 yaksa 796 km gitmesi lazım . 3.9 yaksa 1100 km gitmesi lazım.4.4 yaksa 977 km yapması gerek.
    ama ben 595 yapıcaksam demekki 7.2 yakıyorum . benim km sayacımı bozuk yoksa bi depo ile 800 yaparmıyım. şakası bi yana depoyu doldurunca babamla baya bi güldük bu 595'e o yüzden yazdım. bu gece yola çıkıcam dönüşte sonuçları sizinle tekrar paylaşırım. saygılar.

Yeni yakıt aldıysanız anlık tüketiminiz yüksektir dolayısıyla mesafe düşük çıkar, fabrikasyon veriler belirli standartlarda verilir, sizin bu standartları yakalamanız zor...

FABRİKA VERİLERİ NASIL HESAPLANIR?

Şehir içi: Motor soğuk halde çalıştırılır ve maksimum 50 km hıza çıkılarak, ortalama 19 km ile 4 kilometrelik bir mesafede gerçekleştirilen test sonucu elde edilen veridir.
    Şehir dışı: Maksimum 120 km hıza çıkılarak 7 kilometrelik bir mesafede yapılır. Hız yarı zamanlı sabit, yarı zamanlı değişkendir. Bu test şehir içi testinden hemen sonra yapıldığı için motor ideal ısıdadır.
    Ortalama: Şehir içi tüketiminin yüzde 37’si ve şehir dışı tüketiminin yüzde 63’ü toplanarak elde edilen değerdir.

Alıntıları Göster
    Uçar otodan tarafıma araç teslimi....

https://store.donanimhaber.com/a0/68/85/a06885c5fc40337fd1e105968bae6721.jpg
     HYUNDAİ ACCENT BLUE

• quote:

quote:

s.a. abiler

sen ona pek bakma orda tahmini olarak yazar.Tam net bir şey değildir.

Sen deponu fulle km'ni sıfırla yaptığım km'ye bakarak hesapla...bu yöntemi biliyorsundur heralde..

Alıntıları Göster
    2013 ekim ayından bu yana blue kullanıcısıyım 1.6 dizel 128hp blue araçları era ile kıyaslamayın araçta ciddi değişime gidilmiş süspansiyon iyileştirilmiş yalıtım iyileştirilmiş en önemlisi ABS ASR EPS V.S güvenlik full. frenlerden bi sıkıntı yaşamadım virajlarda denge kontrol VSM sistemi var aracı yatırmıyor. BİZ-MODE VE MODE PLUS paketlerinde 2 hava yastığı mevcut PRİME paketinde ise ne ararsanız var 4 hava yastığından tutunda akşam otomatik yanan (mercekli zenon) farlara ve kapıları açınca farları yakarak sizi karşılama özelliğine kadar düşünülmüş. alacak olan arkadaşlara PRİME paket öneririm.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.