Şimdi Ara

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.384
Cevap
27
Favori
792.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Aracın içi büyük ihtimal böyle olacak.

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU

HYUNDAI ACCENT BLUE ANA KONU

Bu resim Yeni sorento'dan galiba veya ona çok benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

B sınıfı sedanda Türkiye için piyasayı 2009da olduğu gibi yine süpürecek bir araç gibi gözüküyor.

Aynen. Taksiciler ve şirket filoları sağolsun.

Bu arada araba VERNA olarak geçiyor. Dizayn olarak hoş ama eksiklik var. Bagaj sanki arabaya sonradan ilave edilmiş gibi duruyor. Lastikler arkadan bakılınca küçük kalıyor. Önden bakılınca güzel ama gözler ön çaprazdan arkaya doğru kayınca garip görüntü ortaya çıkıyor.

evet haklısınız özellikle ilk fotoda belli oluyor ön çaprazdan bakınca bagaj kısmı çok kötü duruyor pejo 206 sedandaki dandik görüntüye benziyor onun dışında güzel olmuş belki spoylerle falan o kısımda düzeltilebilir...

• Kasa hoş olmuş.Türkiye'de satar bence bu kasa.
  • arabalar güzelleşiyor da fiyatlar da aynı şekilde alıp başını gidiyor.yenilenen her aracın fiyatı artıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

arabalar güzelleşiyor da fiyatlar da aynı şekilde alıp başını gidiyor.yenilenen her aracın fiyatı artıyor...

2 yıl sonra C sınıfı araçlar lüx olucak düşüncesindeyim. yeni astra nın fiyat listesini gördüğümde kimse almaz demiştim. Sınıfının en çok satan aracı olmuş geçtiğimiz aylarda. fiyatlar sürekli artıyor ama satışlarda düşüş yok. ekonomimiz gelişiyomu yoksa gizliden
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orijinalden alıntı: ototube

B sınıfı sedanda Türkiye için piyasayı 2009da olduğu gibi yine süpürecek bir araç gibi gözüküyor.

Aynen. Taksiciler ve şirket filoları sağolsun.

Bu arada araba VERNA olarak geçiyor. Dizayn olarak hoş ama eksiklik var. Bagaj sanki arabaya sonradan ilave edilmiş gibi duruyor. Lastikler arkadan bakılınca küçük kalıyor. Önden bakılınca güzel ama gözler ön çaprazdan arkaya doğru kayınca garip görüntü ortaya çıkıyor.

accent avrupa, amerika ve asyadaki bazı ülkelerde kullanılan model adı'dır.
    aynı kasa'nın kore deki adı ise verna'dır. (verna kore dilinde yerli demek.)

Türkiye deki adı yine accent olacak ama kasa değişikliğinden sonra önceki accent'lerde olduğu gibi(yumurta, milenyum admire, era) yine bir model adı konacaktır.

• Hyundai aldı başını gidiyor, vallahi helal olsun . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

iyi bir fiyattan çıkarsa iddia ediyorum küçük sedan piyasasını siler bu araç.
  • videodaki görüntüye bakacak olursak aracın kadran aydınlatması beyaz kokpitteki düğmeleri ise kırmızı renk'te.
  • tr de ne zaman satılmaya başlanır acaba.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin67777

tr de ne zaman satılmaya başlanır acaba.....

2011
  • Şu tek olan geri vites ışığını hiç sevmiyorum.2 tane olsa,arka sis farınıda tampona koysalar nolcak sanki.
  • quote:

videodaki görüntüye bakacak olursak aracın kadran aydınlatması beyaz kokpitteki düğmeleri ise kırmızı renk'te.

videoyu bulamadim. link verirmisiniz. icini ve aydinlatmasini merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__
    Şu tek olan geri vites ışığını hiç sevmiyorum.2 tane olsa,arka sis farınıda tampona koysalar nolcak sanki.

+ benimde sevmedigim sey. tampondaki kedi gozune hic gerek yok. stoplarda smetrik olsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Şu tek olan geri vites ışığını hiç sevmiyorum.2 tane olsa,arka sis farınıda tampona koysalar nolcak sanki.

+ benimde sevmedigim sey. tampondaki kedi gozune hic gerek yok. stoplarda smetrik olsa daha iyi olurdu.

Arabadan soğuttu beni diyebilirim.Bu yaz sonu gibi bu aracı almayı düşünüyoduk ama şu olay sinirimi bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [cLone]::

quote:

videodaki görüntüye bakacak olursak aracın kadran aydınlatması beyaz kokpitteki düğmeleri ise kırmızı renk'te.

videoyu bulamadim. link verirmisiniz. icini ve aydinlatmasini merak ettim.

video'yu zaten yukardaki mesajlarımda koydum ama sizde sanırım youtube açılmıyor.

o zaman buradan buyrun

• quote:

bugüne kadar üretilen accent'ler de, sadece era kasa'sında arka geri vites lambası ve sis lambası 2 adetti.
    böylelikle simetri bozulmuyordu.
    benimde dikkat ettiğim bir husus'tur.

ama Türkiye de satışı çıkana kadar belki bi kaç değişikliğe uğrayabilir.
    çünkü bu verna, kore versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 25 Nisan 2010; 16:36:54 >
  • quote:

bugüne kadar üretilen accent'ler de, sadece era kasa'sında arka geri vites lambası ve sis lambası 2 adetti.
    böylelikle simetri bozulmuyordu.

Bende 1998 Hyundai Accent var.Arkada 2 tane geri vites ışığı var.Sis lambası maalesef yok.Admire lerde dogru sis lambası 1 adetti.Ama geri vites lambasını 2 tane diye hatırlıyorum ben.

Bu arabada çok güzel olmuş.Maşşallah nazar değmesin tü tü tü :)

Edit:Oto hakkında yorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 25 Nisan 2010; 16:46:52 >

• quote:

video'yu zaten yukardaki mesajlarımda koydum ama sizde sanırım youtube açılmıyor.

o zaman buradan buyrun

pardon sayfa tam yuklenmedigi icin gormemisim.

dikkatimi ceken ortada tavan aydinlatmasi yok. muhtemelen sadece onde vardir.
    gostergeler cok iyi dusunulmus. devir ve km analog gerikalan hersey dijital.

yalniz ben bu govde rengini hicbir arabada sevmiyorum. kendini gosterici birkac renk daha fotograf olsa iyi olur.

beyazini merak ediyorum mesela.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.