Şimdi Ara

hyundai accent ls nasıl bir arabadır...? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
116.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aracı kullanan yada arac hakkında bılgı sahıbı olan bır arkadas yok mu ya forumda
  • iyidir az yakar.kötüdür kağıt gibidir.aileye gelcek araba değildir.1.3 ü motosikletin 4 tekerlisidir.o kadar verceğine broadway yada tofaş al derim hiç olmassa istediğin zaman satabilirsin ya hyundai ?
  • 2001 model hyundai accent lx almayı düşünüyorum bilgi verebilirseniz memnun olurum ayrıca ls ve lx arasındaki fark nedir ?
  • Eğer araç temiz ve az kullanılmışsa neden olmasın ;)
  • Arkadaşım bende 1.5 GLS Accent var Milenyum kasa olarak geçiyor ve çok memnunum bakımları bile yetkili servisde yaptırsan bile diğer markalara göre gayet uygun konforuda Europa dan çok çok iyi eğer europa'dan iyiyse kesinlikle broadwaydende iyidir diyebilirim Europada arkadaşımda vardı misafirliğe gitmiştim beni metrobuse kadar bıraktı eve gittğimde arabamı gidip öptüm :) Eğer alacaksan 1.5 GLS klimalı al arkadaşların dediği gibi biraz LS ye göre pahalı olabilir ama sonucta pantolon değil bi kere alınıyor araba ve kesinlikle temizini al baktırmadan alma ben şehir içinde trafiksiz ortamda 0,23 krş trafikli ortamda 0,28 krş yatkım LPG li benim aracım Memleket tokat ve tokata giderken 800 km yol 125 TL ile gittik yani km'de 0,15 krş 4 kişi gittik araba ile iki kişinin bile otobüs parası kadar olmadı :) Bence 1.5 GLS al keyfine bak tekrar söylüyorum temiz ve bakımlısını al :)
  • bende 99 1,5 gl modeli var. en iyi yanı dizeller kadar az yakması ve fazla masraf çıkartmaması 2 senede bana toplam 600-700 tl ancak masraf çıkartmıştır oda en fazla.

kötü yanı bagaj ufak, koltuklar rahatsız klima abs hidrolik d. yok.

şimdi benim araba baya temiz satsam temiz araba bulmam zor ben buna hidrolik direksiyonu ucuza taktırabilirmiyim onu araştırıyorum bilgisi olan varmıdır.
  • Bende 15 bin tl ye hyundai accend 1.3 2001 model alınırmı almayı düşünüyorum acaba yardımcı olurmrsunuz motor çok sıkıntı çıkartırmı performansı nasıl arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu yardımcı olacak arkadaş

• Arkadaşlar bu Hyundai Accent 1.3 LS bunların motoru kaç bin yapıyor acaba Bilen varsa yazabilirmi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.