Şimdi Ara

HYUNDAİ-DACIA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
14.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: memisoglu

powered by renault yerine renault secerdim.ancak dacia mi hyundaimi derseniz hyundai derim.en azından 60 km hızla taklaya gelmiyor araba.

bu arada hyundai nin hangi modelini düşünüyorsnuz.

İşkembe-i kübradan sallamışsın :)

Bence önyargılardan kurtulup aracı bir inceleyin. Hele ki yazlığa gidip gelmek için istiyorsanız kesinlikle Logan MCV...
  • DACIA diye bir otomobil ben istanbulda görmedim. ama her yerde HYUNDAI var.
  • hiçbir markayı küçümsemeye gerek yok
  • accent varken daciaya ne gerek var ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

DACIA diye bir otomobil ben istanbulda görmedim. ama her yerde HYUNDAI var.

Sizi İzmir'e davet edelim...Belki farkın "bakmak"la "görmek" arasında olduğunu anlarsınız...
  • bu ay itibari ile makyajli logan sedan, logan mcv ve yeni hb modeli olan sandero piyasaya girecek

eger sifir alacaksan dacia icin bu ayin sonunu bekle

hyundai accent era lar dacia ya gore daha kaliteli ve guzel bunu gormezden gelemeyiz fakat aralarinda fiyat bakimindan oldukca fazla para farki var

ayrica hyundai servislerinin renault servislerine gore daha pahali oldugunu duydum

parcasida pahali

accent admire ise bana gore tasarim olarak logandan guzel degil logan daha yeni

benim mantigima gore logan al

sorun cikarmaz saglam aractir

bagaji oldukca tatminkar ic mekan genisligide oyle

plastik ise sert plastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 3 Haziran 2008; 19:30:30 >
  • Bir hyundai kullanıcısı olarak tabiki hyundai diyorum.Yukarıda bazı arkadaşlar hyundainin servis ve parça fiyatlarının renodan yüksek olduğunu belirtmişler,ancak yanılıyorlar şöyleki ben size kendimden örnek vereyim 5 lt yağ,yağ filitresi,hava filitresi,polen filitresi,yağ boşaltma tıpası ıvır zıvır +işçilik ve kdv ödediğim tutar 140 ytl.aracım dizeldir onuda belirteyim.Renoda bu fiyatlara dizel araçlarının servis işlemlerini yaptıran arkadaşlar varsa veya daha düşükse bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

quote:

powered by renault yerine renault secerdim.ancak dacia mi hyundaimi derseniz hyundai derim.en azından 60 km hızla taklaya gelmiyor araba.

bu arada hyundai nin hangi modelini düşünüyorsnuz.

İşkembe-i kübradan sallamışsın :)

Bence önyargılardan kurtulup aracı bir inceleyin. Hele ki yazlığa gidip gelmek için istiyorsanız kesinlikle Logan MCV...

forumda arat bakalim kim işkembeden sallıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabena

Biri lütfen durumu ve olan biteni dostumuza anlatabilir mi? Ben beceremedim, dirençli çıktı. Belki olayı siz kendisine daha iyi kavratırsınız . Resimleri de göremediğine göre monitöründe bir arıza var herhalde.

HYUNDAİ-DACIA

HYUNDAİ-DACIA

ahanda bu da linki

http://forum.donanimhaber.com/m_9644359/mpage_3/key_taklaya%2Cgeldi//tm.htm#12080607

• memisoglu iyi bak bakalim powered by mi yaziyormus
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sabena

Biri lütfen durumu ve olan biteni dostumuza anlatabilir mi? Ben beceremedim, dirençli çıktı. Belki olayı siz kendisine daha iyi kavratırsınız . Resimleri de göremediğine göre monitöründe bir arıza var herhalde.

HYUNDAİ-DACIA

HYUNDAİ-DACIA

ahanda bu da linki

http://forum.donanimhaber.com/m_9644359/mpage_3/key_taklaya%2Cgeldi//tm.htm#12080607

Bu arabanın tek sisi nerede ?

• quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

memisoglu iyi bak bakalim powered by mi yaziyormus

hocam o lafın gelişi söylenmiş bişi.bunun yürüyen aksamı falan tam hatırlayamıyorum ama clio ile aynı degilmi. motor clio sanzıman negane diye söylemişlerdi bana zamanında samsun dacia bayisi onur.

@missisipi sis nerde bilmem ama testi autobild yapmış.

http://www.autobild.de/artikel/dacia-logan-ist-kippsicher_52292.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 3 Haziran 2008; 20:23:05 >

• Hyundai bencede.Ama paraya sıkışığım diyorsan Dacia al.
  • Paran hangisine yetiyosa
  • bu resim dogru olabilir

fakat soyle dusunmek gerekir her aracin limitleri vardir kimisinin limiti dusuk kimisinin yuksektir loganda dusukde olabilir ortada

ama suda mumkundur limitleri yuksek araclarinda hic umulmadik, beklenmedik hasarlari olabilir ferrarininde mercedesinde bmw ninde daha once forumda cok cok kotu resimleri vardi.

onemli olan limitleri bilip ona gore arac kullanmak

yani bu resim benim icin pek birsey ifade etmiyor

bu resimdeki arac baska bir marka aracta olabilirdi pekala
  • quote:

@missisipi sis nerde bilmem ama testi autobild yapmış.
    http://www.autobild.de/artikel/dacia-logan-ist-kippsicher_52292.html

Ok teşekkürler @memisoglu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

bu resim dogru olabilir

fakat soyle dusunmek gerekir her aracin limitleri vardir kimisinin limiti dusuk kimisinin yuksektir loganda dusukde olabilir ortada

ama suda mumkundur limitleri yuksek araclarinda hic umulmadik, beklenmedik hasarlari olabilir ferrarininde mercedesinde bmw ninde daha once forumda cok cok kotu resimleri vardi.

onemli olan limitleri bilip ona gore arac kullanmak

yani bu resim benim icin pek birsey ifade etmiyor

bu resimdeki arac baska bir marka aracta olabilirdi pekala

başka bir aracta olabilir.her aracın limitleri vardır.kesinlikle katılıyorum.burda bir sıkıntımız yok.ancak bu hızlarda bir aracın takla atmaması lazım.önden veya arkadan kayma olur.onu kabul edebilirim.ama takla olayı cok daha farklı bence.

ama testler insanları bilinclendirmek için yapılır.diyebilirsiniz ki yanlı test bu.bende hemen şu cevabımı soylerim.o aracı kullanan kimseye sen şu hızla gir viraja arabaya takla attır demez.desede bunu kabul edecek test pilotu olmaz.

bu resimler bana şunu anlatıyor.bak olum sen bu arabayı alırsan virajlarda cok cok dikkat etmen lazım.yoksa mazallah taklaya gelirsin

malzeme kalitesi şu bu donanım falan demiyorum zaten 20 küsür milyara sıfır araba almaya niyetleniyorsun bırakta bazı şeyleri eksik kalsın.hic olmazsa biraz güvenli olsun

@missisipi rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 3 Haziran 2008; 23:06:09 >

• Logan dizelini geçen hafta kullandım,fena araba değil.
    Hyundaide güzel,hangini alırsan al işini görür...
  • bence yazı tura at. hangisi çıkarsa onu al.. kesin çözüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mississippi

Bu arabanın tek sisi nerede ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.