Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.076
Cevap
68
Favori
816.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zift olayini bilmiyorum ama camurluk icleri fln ozel bi puturle kapli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Selamlar. Aracınıza yaptığınız eklemeler çok güzel ve yerinde Yalnız park sensörlerinizi boyamadan takmışlar.Servis mi taktı dışarıdan mı taktırdınız? Ben bununla ilgili Ata Hyundai'de baya sorun yaşadım sonunda aracın rengine boyattım. Size de tavsiye ederim.
    Ata hyundai hediye taktı boyatalımı dediler ben bilerek boyatmadım arabam koyu renk ve hiç gerek yok boyayınca verim alınmıyor birde renkden ötürü sırıtmıyor.

• CEHENNEMTR1 kullanıcısına yanıt
    Yol sesinde fark oldumu. Nerde yaptırdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Durotan35

Teşekkür ederim. Facebook grubunu bulamadım bir türlü yardımcı olur musunuz?
    https://www.facebook.com/groups/359694664172777/

• ada0679 kullanıcısına yanıt
    Katılma isteği gönderdim beklemedeyim.
  • Yeni elantraya gündüz farı takmak isteyenler araya direnç alarak haledebilirsiniz biz arkadaşla bir çalışma yaptık ve sonuç güzel oldu artık hata uyarı vermiyor. En ucuz ledi taksanızda sıkıntı olmaz. Bi ampule dünya para vermeyin.

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ada0679 -- 29 Nisan 2018; 20:45:46 >

• 2011 elantraya atikler gold taktırdım Ankara turkuaz da , memnunum sıkıntı çıkarmadı. Rölantide devrinde dalgalanma vardı bujiler ayarlandı geçti. Şu an benzin gibi sorunsuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.LiXX

2011 elantraya atikler gold taktırdım Ankara turkuaz da , memnunum sıkıntı çıkarmadı. Rölantide devrinde dalgalanma vardı bujiler ayarlandı geçti. Şu an benzin gibi sorunsuz .
    10 gün önce bende atiker grand taktırdım turkuaz da çok iyi işçilik yapıyorlar ben memnun kaldım tahir usta işini biliyor sahibi murat da baya bir ilgili yol testine çıktık tek seferde ayar yaptı hiç sıkıntı yok şuanda. Baya az yakıyor

• Merhaba. Biz de 2 ay önce 2012 model 1.6 D-CVVT Style model Elantra aldık. Aldığımızda LPG yoktu. Biraz denedik benzinle ne kadar gideriz diye. Tabi ki de çok gidemedik ve LPG taktırdık BRC marka. Konfor, süspansiyon ve performans açısından gayet hoş bir araba. Baz paket olmasına rağmen EPS, ESP (EBS de olabilir hep karıştırmışımdır) ve ABS standart olarak bulunuyor araçta. Gerçekten insanı kendine hayran bırakan bir araç Elantra. Kafama takılan bir kaç soru var araç hakkında. İlki; araçtaki radyo standart boş mavi ekranlı radyo ancak, bunu geri görüş kameralı orijinal (yani Hyundai'nin orijinal parçası) bir multimedya sistemiyle değiştirmek istiyorum. Bu mümkün olur mu? Diğer sorum Immobilizer'i iptal ettirmeden araca keyless go sistemi takılabilir mi? Ön farların o içindeki çerçeveyi led ile kaplıyorlar ve çok güzel görünüyor açıkçası. Bu sistemin parçalarını nereden bulabilirim? Bir de tüm bu saydıklarım mümkünse kaç liraya patlar? Biliyroum biraz fazla soru sordum ama meraklısı olduğum için bu konuların haliyle kafama da takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ada0679

10 gün önce bende atiker grand taktırdım turkuaz da çok iyi işçilik yapıyorlar ben memnun kaldım tahir usta işini biliyor sahibi murat da baya bir ilgili yol testine çıktık tek seferde ayar yaptı hiç sıkıntı yok şuanda. Baya az yakıyor

Alıntıları Göster
    Murat bey çok ilgili evet. Ben 2000 km yol yaptım taktırdıktan sonra şimdiye kadar taktırmadığıma pişman oldum .

• 1.6 cvvt şanzıman vites aralıkları nedir acaba arkadaşlar ? motor 110-120 giderken 6 viteste devir kaç binde oluyor ?
  • Merhaba, AD kasaya cam kapatma modulü taktıran/takan oldu mu?
  •  HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

6. Vites

•  HYUNDAI ELANTRA ANA KONU

Daha net

• Selamlar arkadaşlar 2017 Hyundai Elantra sahibiyim. Cam Kaldırma ve 10.1 Multimedia Navigasyon taktırmak istiyorum, tecrübesini paylaşacak veya önerisi olan var mı? whatsaap numaram 05425028106
  • Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Kaporamı verdim inşaAllah hafta içi aracımı alacağım.

2018 1.6 D-CVVT Style Paket.

LPG ve Multimedia Ekran taktırmak istiyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.

Teşekkürler.
  • martin palermo kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, buaralar bende elantra bakiyorum birkac sorum olacakti.
    1- Acaba ic mekanda kullanilan malzeme kalitesi nasildir?
    2- Yol sesi cok aliyor mu?
    3- Bayilerin elinde uygun fiyatli 2017 modeller mevcut acaba 2017 - 2018 arasinda fark var midir?

Baktigim arac en bos donanim, duz vites, benzinli.

Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 1 Haziran 2018; 14:44:3 >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım.

1- Çok kötü değil ama çok iyi de değil.Herşey derli toplu yerli yerinde kullanması kolay.Bazı noktalarda sınıfının üzerinde.Octavia,corolla,megane dahil hepsini kullandım bu segmentte iyi malzeme çok zor.

2- Yol sesi alıyor ama iyi asfaltta sıfır ses mesela temde yeni yapılan yerler var orda hiç ses yok ama kötü asfaltta ses var ama yine dediğim gibi sınıf ortalamasında corolladan çok iyi octavia ile hemen hemen aynı tabi lastik farkı da etkiliyor.

3- Fark yok diye biliyorum.

Style donanım garip arka kol dayama var otomatik far var ama 15 jant var mesela.

Bu arada benim araçta style donanım ek olarak ekran,jant lastik,hız sabitleyici var gayet dolu oluyor :)
  • iyi günler. 2013 Elantra sahibiyim.aracın orjinalinde olan navimax multimedyada usb den müzik dinlerken,yaklaşık bir haftadır,kontağı kapatıp,açtıktan sonra,sürekli en baştan başlıyor.önceden nerede müzik kesildi ise oradan başlıyordu.bu sorunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Bir ricamda,multimeya yı yenilemek istiyorum,ne önerirsiniz.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.