Şimdi Ara

Hyundai en kaliteli marka seçildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet Kesinlikle Dediklerinize Katılıyorum. Nereden Nereye Geldi Adamlar.. Tebrik Etmek Lazım Çalışkan Ve Azimli Adamlar
  • hyundai markasını seviyorum, çünkü bu ülke için birşeyler yapıyorlar. renault ve toyota gibi
  • Yapmayın arkadaşlar, hyundai sadece era'dan ibaret değil, kaldı ki era fiyat/performans/kalite olarak rakipsiz bir araç, yedek parça fiyatları şahin'den ucuz. Taksiciler, ticaretle uğraşanlar boşuna tercih etmiyor bu araçları.

Ben bir mercedes / bmw / saab hastası olarak sadece uzakdoğu araçları alırım, milliyetçi diyebilirsiniz ama ülkemize hiç bir zararı olmayan ülkelerin araçları bunlar. Paranızın nereye gittiğine dikkat edin.
  • hyundai'nin türkiye'deki başarısı geç kalmış bir başarıdır. halen çekilememesinin bir sebebi de insanların alışamaması belki de. Usa başta olmak üzere birçok ülkede türkiye'de ilerlediklerinden çok daha fazla yol katettiler. dökümanlarla daha ayrıntılı bilgiler vereceğim ama şimdi değil, şimdilik bu kadar.

iyi günler,
    iyi yıllar.
  • bişi sormak istiyoorum. Başlık "hyundai en kaliteli marka seçildi" bu başarı hangi alanda? monitör markası olarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

bişi sormak istiyoorum. Başlık "hyundai en kaliteli marka seçildi" bu başarı hangi alanda? monitör markası olarak mı?

Bu soruyu espri olsun için sordunuz herhalde.
    Burası otomobil genel bölümü.Ayrıca auto bild seçti diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkas

quote:

bişi sormak istiyoorum. Başlık "hyundai en kaliteli marka seçildi" bu başarı hangi alanda? monitör markası olarak mı?

evet, espiri :)

birde verilen birincilik kalitesini en fazla arttıran marka olsa gerek. aksi takdirde mümkünmü bu birincilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

hyundai markasını seviyorum, çünkü bu ülke için birşeyler yapıyorlar. renault ve toyota gibi

kesinlikle katılıyorum kore dost ülke zaten
  • quote:

Yok Klozet Kapagı Olarak

Espri Yaptı İşte Gülelim De Boşuna Mesaj Atmış Olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu haberi okudum ve sadece güldüm. Yolda seyir halinde iken yanında sollama yapan bir HONDA, TOYOTA, MAZDA, Görünce hemen gaza basan ezik , kompleksli bazı sürücüler aklıma geldi..

1.4 crdi era yla bana sataşan çok oluyor

1,4 crdi era derken? eralar benim bildiğim 1.5 crdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkas

quote:

evet, espiri :)

birde verilen birincilik kalitesini en fazla arttıran marka olsa gerek. aksi takdirde mümkünmü bu birincilik.

haberi okumadınız heralde. alman kullanıcılarının oylarının yanısıra 7,5 milyon TUV kaydı da mevcut. ayrıca geçen sene de birinci seçilmiş.

• Ülke olarak koreyi ve kore mallarını, bilhassa kore arabalarını eleştirecek durumda değiliz...daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap...

Bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen de eleştirir....
  • Hundai ix 30 gibi bazı sınıflarda çok kaliteli araçlar yaparken yüzde 50 modelleri orta kalitenin bayağı altında.Biraz fazla araştırıp bekleyip almak lazım.Fiyat performans gibi dursa da kaliteli araç yaptıklarında fiyat olarak pek de geri kalmıyorlar.
  • Karar doğru. Şimdi dağılabilirsiniz.
  • Evet Hyundai dünyanın en kaliteli arabasıdır . Herkes öğrendiyse konu kapanabilir .
  • türkiyede i 20 ve accent era üretiyor hyundai başka bir araç üretiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.