Şimdi Ara

Hyundai Getz 1.3 GLS mi 1.4 Doch mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
17.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satarken sıkıntı yaratmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Satarken sıkıntı yaratmasın

2. eli iyi olanda var mesela jazz ama 10 bin tl daha pahalı. yada yarıs.
  • erdogan3333 kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama

Daihatsu siriondan daha iyisini bulamazsınız yada çok zor bulursunuz.

yakıtı azdır,sıkıntısını duymadım.hızlı gonzalez gibidir.kendisinden beklenmeyen işleri yapar.
    en zevk alarak kullandığım arabalardan biridir.

ayrıca şuana kadar 7-8 farklı araç alıp sattım.en zor sattığım ve satarken zorlandığım arabalar milletin 2.eli çok iyi dediği arabalardı.bilmem anlatabildim mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 30 Ekim 2014; 17:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurr_Lu

OPEL ASTRA 1.6 HB YADA HUNDAİ GETZ BAKABİLİRSİN. SATARKENDE SENİ ÜZMEZ

+1905
  • Galiba getz ön plana çıkıyor. 22 den sonra başlıyo astralar

• Sizce ne almalıyım.
    2004-2010 getz mi yoksa 1999-2002 arası astra mı

sahibindende otomatik ve yarı otomatikler birbirine karışmış kimi bilmeden kimi kasten yapıyor...

21 bine yarı otomatiklerin ilk nesillerini alabilirsiniz yalnız o dönem hepsinin sorunları vardı otomatiklere nazaran az yakarlar ama tamir masrafları yüksektir ayrıca belli periyotlarla sadece y.serviste yapılan ayarlamalar için yüksek işçilik ücretlerini ve parça maliyetini peşinen kabul edersiniz

tam otomatik 2-3 lt fazla yakar belki ama sağlamını bulursanız masraf açmaz kolay kolayda arızalanmaz. bütçenizi epey artırabilirseniz yarı otomatiklerin hatalarından arındırılmış güncel olanlarını satın alabilirsiniz ama y.servis bağımlılığınız devam eder. yarı otomatik sahipleri garanti süresinin bitimine yakın hemen satıverirler araçlarını...
    ++
  • 2011 model chery chance falan bulabilirsiniz belki o paraya.herkes tabut falan der ama bence 2005 model arabadan çok daha güvenli ve konforludur.eğer büyük şehirdeyseniz servis ile alakalı da sıkıntı yaşamazsınız.2.eli zayıftır ama ben kimo yu 10% kar ile sattım aldığım fiyata satmak isteseydim muhtemelen bir hafta içinde giderdi
    ++
    21 bine çok sayıda tam otomatik var ama kimi boyutlarının küçük olması kimi başka başka nedenlerden eleniyor. Siz c segmenti araçlara yönelmişsiniz + donanım için temiz bakımlı olması isteniyorsa 30-35 binlik bütçe gerek oysa a-b segmenti alabilirsiniz.

jazz o paraya pertleri olur yaris ve fiesta otomatik çok az var ve ucuz olanlarda sorunlu colt hep çok tavsiye edilir ama otomatik colt kaç tane var? hem bütçenin üzerinde

yaris 1.0 yerine aynı motoru kullanan toyota aygo (TR satışı yok) 08/09 peugeot 107 1.0 trendy ya da 07/09 citroen c1 1.0 sx sensodrive tercih edebilirsiniz şanzımanlarıda ortaktır bu 3ü aynı fabrikada üretilir yarı otomatiktir 3 silindir ama hafifler 800 kg tam şehir içi araçları a segmenti ama genişlikleri iyi...

a segmentinde 08/09 hyundai i10 1.1 team kasa ağırlığı iyi ayarlanmamış çokta ekonomi beklenemez lpg takamazsınız sorun verir lpg li olanları tercih etmeyin
    07/08 kia picanto 1.1 ex ne etliye ne sütlüye dokunur lpg de takabilirsiniz iddiasız ama iyi bir seçim olur.

c3 8 valf yokuşları bol olan şehirlere 8 valf uygun olmaz swift ise bütçenin üzerinde 206 ise çok fazla çeşidi var hiç bakmadım bile

03/05 sirion1 alt devirde ekonomi üst devirde performans veriyor hanım hanımcık duruşu sizi yanıltmasın şaka makinasıdır ama sıkıştırma oranı yüksek motor kendini alt devirde bile hırpalıyor max. 5-6 bin km de yağını hava filtresini değiştirmek gerek geçmişte yüksek devirlerde kullanılmışsa motor erken rektifiye isteyebilir... 06/08 Sirion2 için birşey diyemem aynı motoru kullanmıyor ama Daihatsu Türkiyede yazık oldu servisler kapandı vs vs ileride sorun yaşanabilir.

Alınabilecek en iyi araç ki ilk tavsiyem olacak 04/05 micra 1.2 tekna/visia motoru, motor değerleri otomatik şanzımanı mekaniği en ideal olanı yakıtıda ekonomik tavan dışarıdan basık gibi görünüyor ama içi yüksek arka koltuklar 1.80 den sonra sorun olabilir. iç dış tasarımında renk seçiminde hep dünyaca ünlü modacıların parmağı var bayanlara özel yapılıyor direksiyon çapı dahi bayanların omuz yapısına göre yapılmış

Micra olmazsa ya modeli yüksek olduğu için 05/07 palio 1.2 dynamic speedgear / 05/07 getz 1.4 (getz 1.3 değil) ya da modeli düşük olsa da motor değerleri iyi olan 2001 polo 1.4 comfort/highline 75 hp. Palio/getz den 5 yaş daha büyük ve km yüksek olmasına rağmen daha iyi durumda olması muhtemel. yaş ve yakıt farkı haricinde micra ya benzer. 2002 çift farlı olanlar 120 kg daha ağır hantal kaçabilir ama esp önemli ise bu kasada opsiyoneldir.

Bunlarda olmazsa 01/03 Corsa 1.4 ilk sahibinden olanları bile bulabilirsin ama bu araç daha yüksek devir ister pek ekonomik değildir. Geçen gün iyilerini favorime ekledim bugün baktım yüksek fiyat isteyen 1 tanesi hariç hepsi satılmış. Aynı şekilde micra-polo-palio-getzlerde gitmiş sıkı takip etmelisin. kokpit kalitesine göre sıralarsak polo-corsa-micra-palio-getz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 31 Ekim 2014; 16:13:08 >

• Megane 2 dizel otm hb en guzel secim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Sizce ne almalıyım.
    2004-2010 getz mi yoksa 1999-2002 arası astra mı

Ben de Hem Opel Astra 1.6 HB Hemde 2005 HUNDAİ GETZ Var Sana ŞöyLe Kıyasmala Yapayım. Opel Astra Getze Göre Daha KonforLu Yol Tutusu Daha İyi Sessiz Ve HızLanması Daha İyi. Getz İle YakıtLarı Hemen Hemen Aynı Diyebilirim. Model Yılına FazLa Takılma. Benim Tavsiyemi Sorarsan 2000-2003 Model Arası Opel Astra 1.6 16V Comfort Modelini Düşünebilirsin. Araçra Airbag Klima Abs Vss Herşey Mevcut.
  • teşekkürler herkese. Ellerinizi yordum.

opel astra 2004

bu ilan hakkında yorumlarınız nedir??
    pert ve araçta iyi toplanmamışa benziyor hasar kaydı var demiş ama her araçta hasar kaydı olabilir bundaki hasar kaydının tutarı aracın fiyatını bile geçmiştir. hem easytronic yarı otomatik şanzıman var yukarıda yarı otomatikleri yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 1 Kasım 2014; 12:08:42 >
    Komple boyalı ve pert kaydı var kısmı gözünüzden kaçmamışsa bakılır, baktırılır içinize sinerse alınır.
  • Ford Focus sizin için biçilmiş kaftan
  • Reno scenic konusunda fikirleriniz nedir

• colt ve jazz ve grande punto 1.4 dinamic dualogic tavsiye ederim. doluluk konusunda belirttiğiniz bütçede bir araç bulmak pek kolay değil. düşünürseniz malum sitede 180649515 ilana bakabilirsiniz. bu aracın sahibi meslektaşımdır. aracı ilk sahibinden almıştı, şanzuman robotu ve baskı balatası daha birkaç bin km önce değişti. sorunsuz binilebilecek bir araçtır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.