Şimdi Ara

Hyundai Getz 1.5 VGT dizel 2005? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leo-54

Arkadaşlar Hyundai Getz 1.5 VGT Dizel almayı düşünüyorum aracın 110 bg olması nedeniyle fazla yaktığı söyleniyor eğer aynı arabadan kullanan varsa bilgi verirse teşekkür ederim.

Kullananların dediğine göre daha bile az yakıyormuş, tabi gaza gelip basmazsan :)))
    Ben de yazılım attırmayı düşünüyorum. Düşük devirde daha yüksek tork elde ederek %10-12 gibi bir tasarruf elde ediyorlar.
    Aracı 88 beygirden 130 beygire zorlanmadan çıkarıyorlar. Tork da 330 nm oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

quote:

Orijinalden alıntı: mustiwrc

quote:

muayene bilgisi gelmeyen corsa idi.

2009 corsa nın daha muyanesi gelmemiş olabilir mi?

Araç trafiğe çıktıktan 3 yıl sonra muayene tarihi gelir. Yani 2009 model aracın 2012'de muayenesi gelmeli.
    Bence karar vermeden önce iki aracı da test etmende fayda var. İki aracın da gidişi farklı. Özellikle arka koltukta Getz daha geniş.
    Markayı kötülemek gibi olmasın ama, Opel kullanan arkadaşlarımın yaşadığı arızaları ve servisteki sorunları duydukça çok soğudum. En son bi arkadaşımın 2010 model Astra'sının motoru hararetten yandı. Diğer bi arkadaşımın da Combo'su krank mili arızasından bloke oldu. Üstelik ikisi de arabadan anlayan kişiler. Dikkat etmekte fayda var.

Açıklama için teşekkürler.

Bu alternatifleri eledim şimdilik.

Toyota Corolla 2006 model 1.4 terra BRC tüplü bir araca yöneldim.

Toyota Corolla'nın 1.4 dizelleri de güzeldir. Bütçen yeterliyse bence bir dene. Bir keresinde arkadaşın, aynı kasa Corolla'sına binmiştim. Devir saatini görmesem benzinli olduğuna yemin edebilirdim :)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

muayene bilgisi gelmeyen corsa idi.

2009 corsa nın daha muyanesi gelmemiş olabilir mi?

Araç trafiğe çıktıktan 3 yıl sonra muayene tarihi gelir. Yani 2009 model aracın 2012'de muayenesi gelmeli.
    Bence karar vermeden önce iki aracı da test etmende fayda var. İki aracın da gidişi farklı. Özellikle arka koltukta Getz daha geniş.
    Markayı kötülemek gibi olmasın ama, Opel kullanan arkadaşlarımın yaşadığı arızaları ve servisteki sorunları duydukça çok soğudum. En son bi arkadaşımın 2010 model Astra'sının motoru hararetten yandı. Diğer bi arkadaşımın da Combo'su krank mili arızasından bloke oldu. Üstelik ikisi de arabadan anlayan kişiler. Dikkat etmekte fayda var.

Açıklama için teşekkürler.

Bu alternatifleri eledim şimdilik.

Toyota Corolla 2006 model 1.4 terra BRC tüplü bir araca yöneldim.

Toyota Corolla'nın 1.4 dizelleri de güzeldir. Bütçen yeterliyse bence bir dene. Bir keresinde arkadaşın, aynı kasa Corolla'sına binmiştim. Devir saatini görmesem benzinli olduğuna yemin edebilirdim :)))

1.4 corolla BRC tüplü. 24 binden aşağı inmiyor bir türlü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.