Şimdi Ara

Hyundai Getz Dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • absli 2011 model 74000 kmde boyasız değişensiz olanını 4 ay önce 27.500 tl ye sattım.
    2 yıl kullandım aracı. Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanıldı 6 litre civarında yakıtı vardı.
    abs siz olanı nasıldır bilmem ama genel olarak memnundum ben
  • pasenger kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 26bin civarına genelde hasarlı olanlar bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok da temiz değilmiş arkadaşlar. Hani temiz duruyor da sağ çamurluk, ön tampon, kaput, radyatör değişmiş. 3 kaza çıkıyor sistemde. 26 istiyor satan arkadaş, sanırım vazgeçtim gibi. Bu arada araç 2011 dizel vgt başlangıç paketi imiş.

• imperio_o kullanıcısına yanıt
    Hele getz den sonra 110luk era alsa kalp krizi sebebi torkunu herkez bilmez :)

• flintstones F kullanıcısına yanıt
    Beni yanliş anlamayin da sadece göz karari bakmayin ekspere goturmeyi unutmayin

• f/p arabadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

Ncap teslerinden 5 yıldız alan puntoya sağlamlık falan hikaye demeniz trajikomik olmuş.
    bir volvo tabiki olamaz ama bu kadarda öldürmenize şaşırdım açıkçası.

Sağlamlık derken güvenliği kast etmedim, sağlamlık derken sorunsuzluk, uygun fiyatlı bakım, onarım, ve yedek parça fiyatı yani yürütme maliyeti olarak dedim.

puntonun ne gibi sorunları var yazında bende öğreneyim 4 senedir göremedim o sorunları ben.
  • 2009 model 88 bg dizel abs'siz getz kullanıyorum şu an 309 bin kmde. Performansı çok iyidir, atik bir araç dik yokuşları bile çok rahat çıkar ama tüketimi yüksektir. İstanbul trafiğinde ortalama tüketimi 7 litre civarı. Şehir dışı minimum tüketimi 80-90 km arası hızlarla gidilirse 4.5-5 litre arası görülüyor. Frenleri çok iyi değil ama kaza yapmama da neden olmadı bugüne kadar, aracın limitlerini iyi bilirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Bugüne kadar bir çok kez ani durumlarda fren yapıp durmam gerekti, hiç birinde kaza yapmadım durması gereken mesafede durdu ama tabi frenleri bir ford fiestaya göre kötü daha uzun mesafede durabiliyor. Konforu pek iyi değil, çukurlarda ve tümseklerde rahatsız ediyor. Trim sesleri çok fazla araçta, bozuk yola girince ön konsoldan sesler geliyor. Kronik bir arızası yok aracın, motoru ve yürüyen aksamı da çok sağlam kolay kolay bozulmuyor. 309 bin kmdeki aracımda turbo,triger zinciri ve enjektörler daha değişmedi hala sağlamlar. Ön takımda 2 kere değişti istanbulun bozuk yollarından dolayı. Yedek parçası ucuz ve her yerde bulunabiliyor,bakımları özel servislerde çok ucuz yani yürütme maliyetleri yakıtı dışında çok düşük bir araç. Polo,fiesta,corsa,clio alabilecek bütçeniz yoksa getz tavsiye ederim ama aynı fiyatlara 1-2 yıl düşük model olsa bile temiz polo,fiesta,corsa,clio bulabiliyorsanız bu dörtlüden birini tavsiye ederim.

• Asd bu arada 11.1 saniyenin neresi roket

Hızı hissettiriyor sadece

• Hocam ekspere de pek güven olmuyor geçen arkadaşın 7 yaşındaki arabasını 12 beygir fazla çıkarmış :) Kaportaci ya baktirmayı düşünüyorum. Tabi şehir dışı araç denk gelirse mecbur gideriz ekspertiz e.

• canvarol kullanıcısına yanıt
    Hocam limit 30000 lira, punto, i20, yaris, micra, astra, corsa, coltlara falan bakıyorum. Megane var bende zaten alacağımızı eşime düşünüyoruz.

• flintstones F kullanıcısına yanıt
    Dynoya gerek yokda motor % desi ve kaportaya bakmaniz yeterli ona bakarsiz ne hileler var kaportaci dahi anlamiyor iyi niyetli insanlarla rastlasin hepimizi :))

• Amin hocam. Ancak ne yazık ki henüz karşılaşmadık o tür biriyle :) yirmiye yakın aracı şase nodan kontrol ettirdik, hiçbiri dedikleri gibi çıkmadı. Ne hikmetse hiç kimsenin de bu durumdan haberi yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Siz bunu yazarken ciddi misiniz !?

Ben de arkadaşa katılıyorum. Dizel getz dayımda vardı ve çok memnundu. Yakıtı da çok uygun. Abs olmaması düşündürücü aslında ama o paraya da başka temiz araç bulunmuyor malesef

Hyundai accent era sadece yüz karası bana göre onun dışında diğerleri özellikle motor konusunda sağlam

• Getz den vazgeçtim hocam. Olumlu çok yönü var elbet ama bence bu paraları hak eden bir araç değil, temiz bulsak 30 dan aşağı yok, abs si bile olmayan araca 30 çok geliyor bana. Çok albenisi de yok gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.