Şimdi Ara

HYUNDAI H100 kamyonet motor yağı ve ist/anadolu servis önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi h100 kamyonet için düzgün bir özel servis ve yağ önerisi alabilirmiyim
    Aracı çok kullanmıyoruz 2010 model 25.000km de şuan yani araç yatıyor diyebiliriz
    2011 de yetkili servis 15w/40 turbomax yağ kullanmış şimdi aradım 10w/30 kullanacağız diyor
    2013 de yine yetkili servis 5w/40 magnatec yağ kullanmış aradım 10w/30 kullanacağız diyor
    baya bi kafam karıştı
    özel servisi aradım onların yağı farklı 10w/30 olmaz 5w/40 kullanacağız dedi
    önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

HYUNDAI H100 Kamyonet İçin Motor Yağı ve Yetkili Servis Önerileri

Hyundai H100 kamyonetin için doğru motor yağını seçmek ve yetkili bir serviste bakım yaptırmak, aracının uzun ömürlü ve verimli çalışması için çok önemlidir. İşte bilmen gerekenler:

Motor Yağı Seçimi:

• Hyundai H100 kamyonetin için önerilen motor yağı, 10W-40 viskozite sınıfına sahip, API CH-4 veya ACEA E7 onaylı bir yağdır.
    • Bu viskozite sınıfı, aracının hem soğuk hem de sıcak çalışma koşullarında optimum koruma sağlamasına yardımcı olur.

Motor Yağı Kapasitesi:

• Hyundai H100 kamyonetin, yağ filtresini de değiştirdiğin zaman yaklaşık 5,3 litre motor yağı alır.

Yetkili Servis Önerileri:

• Hyundai H100 kamyonetin için yetkili bir serviste bakım yaptırmak en iyisidir. Yetkili servisler, aracının özel ihtiyaçlarını karşılayan orijinal parçalar ve eğitimli teknisyenler kullanır.
    • İstanbul ve Anadolu yakası için önerilen yetkili servisler şunlardır:

İstanbul Yakası:

• Hyundai Aslanlar Otomotiv (Sancaktepe)
    • Hyundai Merter Otomotiv (Bağcılar)
    • Hyundai Kartal Otomotiv (Kartal)

Anadolu Yakası:

• Hyundai Otokoç Kozyatağı (Kadıköy)
    • Hyundai Otokoç Maltepe (Maltepe)
    • Hyundai Otokoç Pendik (Pendik)

Hyundai H100 kamyonetin için doğru motor yağını seçerek ve yetkili bir serviste düzenli bakım yaptırarak aracının performansını ve ömrünü en üst düzeye çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 10/40 total yağ 7.4lt
    Ve yüm filtreler 260 tl
    Fren ayar ve kuru yağlama dahil
    Ümraniye sanayide sezginler gibi bi ismi vardı lazım olan olursa plakalıktan bulur yazarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana VW servis tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.