Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.955
Cevap
54
Favori
1.148.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkese Hayırlı bayramlar diliyorum
    bir ay önce i301.6 CRDi Dizel 7 ileri DCT 16 Alaşımlı Jantlar/ STYLE DESIGN PACK aracı satın aldım
    en üst donanımın bir altı
    ben bu araca ön mesafe sensörü ve multimedya ekranı taktırmak istiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı
    ayrıca araçla ilgili sormak istediklerinize de cevap verebilirim
    Teşekkürler
  • Arkadaslar 2010 model 60bin kmde dizel manuel i30 kaç lira eder? Araç baz versiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Temizliği ve kazasızlığıyla orantılı baz dizel versiyon 30 ile 36 arası değişebiliyor.
  • Beyler aracıma sub ve anfi takmak istiyorum 2013 model sizce garanti sorun çıkartır mı ? Bilginiz var mı ?
  • Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen çıkarır. Servise danışmak lazım, belki kendileri yapıyorsa ancak devam edebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemx72 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam servisle bir konusayim daha once sordugumda sorun olmaz demislerdi sanki ama hatirlayamiyorum cok gidip konusayim bi bakalim ne diyecekler.

• arkadaşlar 2012 i30 dizel elite otomatik aracın aküsü heralde bitti üstünde anladığım kadarıyla siyah varta 68ah 600cca akü var servise sordum aynısı olduğunu söyledi 280tl fiyat verdiler akünün + tarafında sigorta kutusu var ve akü çıkmasın diye bi yerlere vidalı gibi yoksa şarja bırakacaktım onu da yapa

• geniusm38 G kullanıcısına yanıt
    Evet ömrü tükenmemiştir, daha erken. Şarja bırakın.
    Akünün altında minik bir tırnak ile somunla tutuyor, usta
    somunu gevşeterek kolaylıkla ordan çıkaracaktır.
  • Arkadaşlar merhaba, 2010 manuel klimalı modeli var bende. Multimedya teyp için hangisini önerirsiniz? For x 5656 var. Başka var mıdır?
  • 2009 dizel i30 icin ekonomik olup ötmeyen balata ne var acaba?
  • Bizde 2015 model dizel dct 136hp var memnunuz tavsiye ederim sinifinin lideri bence

• Arkadaşlar Selam,

2014 model Elite paket aracıma navigasyon taktırmayı düşünüyorum. Aranızda taktırmış olan memnun olan, uygun fiyatlı bir yer bilen filan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
  • selamlar 2013 de sıfır olarak aldığım aracım satılıktır ilgilenenlere duyrulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-25000-km-de-degisensiz-246302768/detay
  • Faça kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Arayışınız hala sürüyormu bilemiyorum ama bu durumda şöyle bir çözüm öneririm. Aracınızın modeline uygun 4 adet programlanabilir lastik basınç sensörü alabilirsiniz. Bu sensörlerin id lerini araacınızın üzerindeki sensör id leri ile eşleştirirsiniz (klonlamak da deniyor) ve bu yeni 4 sensörü kış için hazırlamayı düşündüğünüz jant lastik setine takarsınız. Böylece lastikçide sök tak yapmanıza gerek kalmaz.
    lastik basınç sensörü konusunda her türlü sorununuzu çözüme kavuşturacak parça ve donanıma sahibiz. Gerekli parçalarıhttp://www.n11.com/magaza/lastikgelsin-com mağazamızdan temin edebilirsiniz. İstanbul içerisinde lastik basınç sensörü ( TPMS ) sorunlarını mobil ekibimiz ile kapınızda çözüyoruz.
    lastikgelsin.com

• Arkadaşlar benim i30 uma sis farlarını beyaz yapmak istiyorum varmı bana yardımcı olacak.
  • Arkadaşlar ıyı geceler i30 2010 sw bır arac var birisinde almayı dusunuyorum fakat bır sorum var sız kullananlara bu modellerde asr varmı benım baktığımda esp var ama asr konusunda bır bilgi bulamadım bu arac otomatik sanırım Mode plus

• arkadaşlar dizel otomatik kullanan arkadaşlar ortalama hızlarını ve yakıt tüketimlerini yazabilir mi lütfen?
  • forum pek güncel değil ama i30 crdi dct kullanıcı arkadaşlar yakıt tüketimi ve aracın artı ve eksileri ile ilgili fikirlerini yazabilir mi?
  • Merhaba eşimin aracının sağ arka lastik basınç sensörü kırılmış normal bir sibop ile değiştirttim. Tek olarak alıp takmak mümkün mü. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 2008 i30 kauçuk paspas ne tavsiye edersiniz (100 TL altı)
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.