Şimdi Ara

HYUNDAİ İ30'MU? KİA CEED'Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
23.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptandost

cevabınıza çok teşekkür ederim.ancak o zaman insanları kandırmasınlar tam otomatik die!!!!tam bir haftadır gece gündüz kia arıyodum bugün test edince şok oldum !!!!acaba diyorum 2009dan sonrakilermi tam otomatik??? yoksa hepsimi yarı otomatik???

konu hortlamış ama kimsenin sizi kandırdığı yok.. iki üç lafa aldanıp insanların günahını almayın.

Kia ceed tam otomatik bi araç!
  • dostum kimsenin günahını filan aldığım yok!! gel istersen beraber binelim sende gör ,hatta satan galericide şaşırdı,servise tlf açtılar ,geri kaydırma yapar dendi..
  • Geri kaydırma yapmaması için hold shift özellikli araçlara bakmak lazım. Ayrıca yarı otomatik tam otomatik mantığı nedir tam bilmiyorum ama 2006 dsg li golf ümde çift kavramalı sıstem var. hafif bir geri kaydırma oluyor ama o kadar abartılacak gibi değil. Aslında şöyle ki frenden ayağınızı çekip beklerseniz 1 sn veya daha kısa süre sonra kendisi kavrama noktasını bulup ileri atılıyor. ancak normal sürüş sırasında bu geri kaçış olmuyor. bende daha önce tam otomatik tabir edilen golf 4 kasa aracımın yakıt tüketimi ile dsg şanzımanlı aracımın yakıt tüketimi arasında da büyük farklar var. Bana kalırsa yeni nesil şanzımanlar daha az yakıt yakmaya meyilli. tabii ki aracın markası ve kalitesi de buna etken
  • hangisi temiz ve sorunsuzsa onu al
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.