Şimdi Ara

Hyundai pazarda 4. sıraya yükseldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: babatolia

KENDİME AİT ACCENT COUPE VE ŞİRKETE AİT 2 TANE GETZ VE STAREX VAR HEPSİDE BEŞ PARA ETMEZ KALİTESİZ..

12,2 MİLYAR EUROLUK YATIRIMI DA ÇEKLERE VERDİKTEN SONRA ARTIK NEFRET EDİYORUM VE RES ÇEKİYORUM HEPSİNİ SATIYORUM..

abi sende cok olay yaptın bu işi ya neyse inş alıcı bulursun araçlara ama herkes senin gibi düşünürse sen o aracı satamassın elinde kalır =)
  • Bende hyundai in kalitesiz oldugunu düşünüyorm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Bende hyundai in kalitesiz oldugunu düşünüyorm...

ben katılmıorum bu düşüncene piyasadaki cou araca göre daha iyi en başta her kesime hitap eden arabaları var accent lerden coupe fxlere kadar onlarca modeli var hatta yüzlerce.. + parça bulması cok kolay ve ucuz. konfor bkımındanda cok üstte ncaptan aldığı sonuçlarda ortada diyeceğin hyundai cou markadan cok daha kaliteli bir marka..
  • Hyundai'nin burada ürettiği modele bakıyorum,Accent. Sınıfındaki rakiplerine bakıyorum.Albea ve Symbol. Arkadaşlar objektif karar verelim..İçlerinde en iyi araç hangisi..Bana göre Accent.özellikle Accent Era'dan sonra bu kalite farkını daha da artırdı.5 para etmez lafı çok abartı değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakki

Hyundai'nin burada ürettiği modele bakıyorum,Accent. Sınıfındaki rakiplerine bakıyorum.Albea ve Symbol. Arkadaşlar objektif karar verelim..İçlerinde en iyi araç hangisi..Bana göre Accent.özellikle Accent Era'dan sonra bu kalite farkını daha da artırdı.5 para etmez lafı çok abartı değil mi?

KESİNlikle katılıorum aralarında en ii araç accent kendi sınıfında
  • Honda City 1.4 Accent ERA 1.4'ten daha şık, daha kaliteli, daha ekonomik bir seçenek bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Honda City 1.4 Accent ERA 1.4'ten daha şık, daha kaliteli, daha ekonomik bir seçenek bence.

evet city daha iyi bir seçenek.benim aklıma gelmedi.sonuçta jazz ile aynı platform.
    ama bir albea'dan,özellikle dizel modelinde devir saati bile olmayan, symbol'den iyidir sanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Honda City 1.4 Accent ERA 1.4'ten daha şık, daha kaliteli, daha ekonomik bir seçenek bence.

ya o 2 araç aynı sınıfta deilki zaten city biraz daha pahalı hem honda ile hyundai kıyaslanmaz honda cok daha iyi..
  • Honda City, Accent ERA 1.4'den kaç YTL daha pahalı ki! Kalite ve Performans değerleri ölçüldüğünde vereceğin parayı hak ediyorsa Accent ERA 1.4 almak bence enayiliktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfeci

Honda City, Accent ERA 1.4'den kaç YTL daha pahalı ki! Kalite ve Performans değerleri ölçüldüğünde vereceğin parayı hak ediyorsa Accent ERA 1.4 almak bence enayiliktir.

ya tabiiki benimde lafım yok zaten honda city le karşılaştırmam o aracı ama bi clio dan bi fabia dan kat kat üstün bence
  • Honda City B segmenti Sedan kategorisindedir, boyutları-motoru-donanımı-motoru ile bunu açıkça gösteriyor zaten. Accent Era da B segmenti sedandır aynı sınıftalar ve City birkaç yıllık bir model olmasına karşın aradaki fark ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfeci

Honda City, Accent ERA 1.4'den kaç YTL daha pahalı ki! Kalite ve Performans değerleri ölçüldüğünde vereceğin parayı hak ediyorsa Accent ERA 1.4 almak bence enayiliktir.

ya tabiiki benimde lafım yok zaten honda city le karşılaştırmam o aracı ama bi clio dan bi fabia dan kat kat üstün bence

fabia dan kat kat üstün mü?
  • bana göre üstün eva
  • @ahmetdede

bana göre üstün eva

• ehehe renkler ve zevkler tartışılmas =)
  • zevk renk olayını aşar be hocam bu

biraz yavaş üstün olsun

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

ehehe renkler ve zevkler tartışılmas =)
  • Açıklamaların için teşekkür ederim. Bu arada yanlış görmediysem. Eralar biraz toyotaların yeni kasalarını andırıyor. Özellikle önden bakınca.

quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

quote:

Orjinalden alıntı: burçak

Yeni accent Era da çok güzel görünüyor. Hyundailer sağlamlık ve sorunsuzluk yönünden nasıl araçlar? Kullananlar paylaşımda bulunabilir mi?

ilk 10bin bakıma götürdüğümdeydi galiba, bir şikayetiniz var mı diye sordular. Ben de gayri ihtiyari, biraz sesli gibi dedim. Bir şikayetim olduğundan değil ha! Hemen bakalım dediler, test sürüşüne çıktık. Servis müdürü, Aaa, dedi, galiba bunda eski tip amortisörler takılı. servise döndük, arabayı lifte alıp baktılar ve şöyle dediler:
    Evet, bunlar eski tip amortisörler. Hyundai kalitesinden memnun kalmadığı için bu firmayı afaroz etti, artık başka bir firmaya ürettiriyor. Bu yeni tip amortisörler hem daha sessiz hem de daha iyi yol tutuş sağlıyor. biz şimdi 4 tane sipariş ediyoruz, 1-2 güne elimizde olur gelin değiştirelim.

Ya, aslında Honda Civic kullanıp yol gürültüsünün nasıl olduğunu çok iyi bilen birisi olarak, bundan bi şikayetim yoktu. Civic ile kıyaslandığında bundaki hiç bişey! Üstelik bütün uzakdoğu arabalarının kronik sorunudur. Bunu bilerek ve fiyatını kıyaslayarak aldım bu arabayı(elantra). Ama madem sordular, benim de aklıma bişey gelmedi, yol gürültüsü dedim.

Neyse, garantiden değiştirdiler. harbiden daha bi sessiz oldu araba. Üstelik daha sonra michelin Alpin'leri takıp orjinalindeki kazık gibi lastiklerden kurtulunca iyice bi sessizleşiyo.

- Amortisörlerinizde bir sorun yok, o sesler normal çalışmasından kaynaklanıyor deselerdi, ne diyecem ki?
    - Eski tip amortisör, bunlar böyle ses yapar. artık yeni tipler kullanılıyor fiyatı da şu kadar YTL isterseniz değiştirelim deselerdi, ne diyecektim?
    - Amortisörler garanti kapsamına girmez (bazı markalar böyle söylüyormuş!) isterseniz bakarız ama değişim ve tamir masraflarını sizin karşılamanız gerekir, deselerdi ne diyecektim?

Bunların hiçbirini demediler, paşa paşa değiştirdiler. başka da bir sorunum olmadı, bakımdan bakıma servise gidiyorum. şu anda 33 binde

Verdiğim para karşılığında aldıklarıma bakınca bence iyi bir tercih. En yakın rakiplerinden o dönemde 8-10 milyar ucuza aldım.

95 oktan benzin koyuyorum (kitapçığı 87 oktan ve üzeri koyun diyor), sürekli istanbulun en merkezi semtlerine sabah ve akşam trafiğinde giriyorum. Üsküdar (marmaray kazısı), altunizade, 1. köprü, mecidiyeköy, levent) 9 litre civarında tüketiyorum. galiba 240-250 gibi bişey yapıyor.

Yani bana sorarsan ben memnunum, tavsiye ederim. verdiğin paranın karşılığını alırsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.