Bu gün galerilere gidip yapabilirsem test sürüşü yapıp kararımı vericem
jeep compas fiyat konusunda çok ucuz, benzin konusunda fazla cimri, performans konusunda ise tatmin edici olacak, fakat yinede bence tipi ve içi güzel olmamış birde amerikan arbasi olduğundan büyük bir ihitmalle malzeme kalitesi düşük olur. Kia Sorento ve Sata Fe teknik bakımdan birbirine çok benzer araçlar onlari ayiran tek şey süspansiyonlari Sorent'nun ki çok yumuşak amerikan arabalarinki gib Sante Fe daha çok asfalta özellikle bizim yollarimiza biraz daha uygun.. birbirine yakin arabalar bence hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al
kardeş bende değiştirecem kararsız kaldım mersedes vaneo var 2004 model satamadım daha takasta az sayıyorlar benimde sportage hoşuma gitti tipi
sorentonun en dolusuyla santafenin en dolusu arasından 10bin eurofark var.santafe daha pahalı.ki kiadaki motor daha kuvvetli.komşu aldı bizim sorento.araba çok keyifli 400tork olması çok daha keyifli basınca geri yapıştırıyo insanı ama ben derimki biraz daha bekle be honda crv bak.2.2ctdi en güzeli olurdu çok iyi yapmışlar bence yeni crvyi
sorento bende baktım ama santa fe sanki daha klas gibi geldi bana evet fiatta yüksek sorento motor 2500 fe 2200 sanırım
santa fe çok büüyyyüüüükkkk.. değilmi... kamyonet gibin..
santa fe küçük olanıda var 7 kişi olanıda var 2 çeşit
olsun bence kasa çok abartı büyük
düşünsene 7 kişilik bir ailesiniz geri kalanları bagajamı atacan
quote:
Orjinalden alıntı: barcelona
jeep compas fiyat konusunda çok ucuz, benzin konusunda fazla cimri, performans konusunda ise tatmin edici olacak, fakat yinede bence tipi ve içi güzel olmamış birde amerikan arbasi olduğundan büyük bir ihitmalle malzeme kalitesi düşük olur. Kia Sorento ve Sata Fe teknik bakımdan birbirine çok benzer araçlar onlari ayiran tek şey süspansiyonlari Sorent'nun ki çok yumuşak amerikan arabalarinki gib Sante Fe daha çok asfalta özellikle bizim yollarimiza biraz daha uygun.. birbirine yakin arabalar bence hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al
Ben birazdaha pahalı ve kaliteli istiyorum jeep compass bana biraz ucuz gibi geldi özellikleri falan çok iyi ancak ben tatmin olmadım
sorento nun x force da navigasyon türkçe ve standart hale geldi bilinen sorentodan çok farklı bi kasa yapısı yok..
hyundaı eski santa fe sine göre süper bi kasa yaptı bence ve çok da iyi gidiyo bu aralr ..
bi de şöyle bişi var ..
sorento 2,5 dizel 140 beygir 100 km de ortalama 8.5 litre----------- santa fe 2.2 dizel 150 beygir 100 km ort. 8.1 litre gibi biraz fark var..( benzin değerleri tam doğru olmayabilir )
ben santa fe derim özellikle siyah..
Sorento X-Force 2.5 170ps
sorento biraz tipsiz geldi bana sanra fe ondan tipli
quote:
Orjinalden alıntı: Bescherelle
Sorento X-Force 2.5 170ps
nasıl yani?karar verdin mi?eger ikisinede bakma fırsatın olduysa art eksi düşüncelerini yazarsan sevnirim...
araziye çıkmayacaksan şehirdeysen bunlar hiç bir işine yaramaz gösterişden başka. kırsaldaysan o başka. benim görüşüm budur.
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
araziye çıkmayacaksan şehirdeysen bunlar hiç bir işine yaramaz gösterişden başka. kırsaldaysan o başka. benim görüşüm budur.
evet zaten gösteriş amaç
şu iki arabanın yan yana cekilmiş fotosu olsaydıda görsel karsılaştırsaydık bari işten bir fırsat bulupta santa fe yi göremedim şöyle canlı canlı
ben baktım aslında kia sportage ve hyundai tuson tip olarak bunlardan iyi
quote:
Orjinalden alıntı: kurban50
ben baktım aslında kia sportage ve hyundai tuson tip olarak bunlardan iyi
pardon ben burayı sorento santa fe sandıydım tip olarak benim e200 daha iyi ama eldeki elmalardan secim yapalım eger görüpte kıyaslama sansınız olduysa kurban50 arkadaşım sorento ve santa fe hakkında ne düşünüyosunuz?