Şimdi Ara

Hyundai Starex mi yoksa Hyundai H1 mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
23.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Buna bi oto kuaför ile iç temizlik yapılır güzel olur.http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3170693

temiz görünüyor fakat km mantıklı değil 2 yıllık araba 40.000km yapmak için kim panelvan alır

Haklısınız. Aslında ticari araç için bile 2 senede 40 bin fazla görünüyor.

2 yılda 40 bin fazla değil.
    Araç panelvan binilmez demeyin şirket araçlarını az çok görüyoruz.
    Ayrıca şu an şirkette kullandığımız panelvan transit 6 yaşında ilk elde ve 160 binde; sadece şehiriçi geziyor. Km normal bence.

2 senede 40 bin hocam ya. Hafta sonları tatil günlerini falan çıkartsak günde 150 km eder.

yük servisi yapan bir araba için mesafe bile değil. Ben binek aracimla günde 100 ü deviriyorum bazen

2. el de uzak durayım sizden.

yok yok ben 1 yıl geçmeden satıyorum; böylece km hep düşük kalıyo

ne alıp ne satıyorsunuz acaba ticaretinz ne üzerine pek manyıklı gelmedi 1 yılda araba satmak ekonomik değil olamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buna bi oto kuaför ile iç temizlik yapılır güzel olur.http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3170693

temiz görünüyor fakat km mantıklı değil 2 yıllık araba 40.000km yapmak için kim panelvan alır

2 yılda 40 bin fazla değil.
    Araç panelvan binilmez demeyin şirket araçlarını az çok görüyoruz.
    Ayrıca şu an şirkette kullandığımız panelvan transit 6 yaşında ilk elde ve 160 binde; sadece şehiriçi geziyor. Km normal bence.

2 senede 40 bin hocam ya. Hafta sonları tatil günlerini falan çıkartsak günde 150 km eder.

yük servisi yapan bir araba için mesafe bile değil. Ben binek aracimla günde 100 ü deviriyorum bazen

2. el de uzak durayım sizden.

yok yok ben 1 yıl geçmeden satıyorum; böylece km hep düşük kalıyo

ne alıp ne satıyorsunuz acaba ticaretinz ne üzerine pek manyıklı gelmedi 1 yılda araba satmak ekonomik değil olamaz

Amaç ticaret değil öyle denk geliyo. Bir önceki aracım getzdi 20 binde aldım 5 ay kullandım 30 binde ihtiyaç oldu sattım. Gene öyle bir durum olursa satıp 3-5 ay sonra başka alırım belki :) kesin değil yani sadece espriye karşılık verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

quote:

quote:

arac 6 yasinda olupta 120 binde olsaydi bu sefer km.neden az derdiniz

Az demezdim yine fazla derdim. Aracım 8 yaşında ve 92 bin km de. Ticari araçlardaki km'ye daha alışamadım belki o yüzdendir.

• bilindiği gibi araçlarda ısıtma bir gereksinimdir mühendisler bu sorunu motor suyunu kabinden geçirmişler fan vasıtası ile dağıtmışardır aynı zamanda soğutma sisteminede fayda sağlar fakat bu ihtiyaç soğuk havalarda ortaya çıkar ve dış ısı dolayısı ile motorda geç ısınır dolayısı ile kısa mesafede sürücü ve yolcuların ısınması gecikir hyundai h1de bu ihtiyaca daha iyi cevap vermiştir hyundai h1de bilinmeyen özelliklerinden biri fön makinası mantığı ile araç suyu ısınmadan kabine sıcak hava üfleye bilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.