Bildirim
Hyundai T7 - T7S custom rom deneyen varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende cevap bekleyenler arasındayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: itsthehallowman
Hyundai T7 - T7S yada ürünün teknik olarak aynısı olan codegen marka tablete cyanogenmod rom yada custom rom deneyen varmı?
Varsa hangi romu ve yükleme yöntemini değerlendirebilir mi. (orjinal rom ile arasında ki fark varmı? Kurmaya değermi? çalışanlar, çalışmayanlar vs)
Bu konuda yabancı kaynak yok. Ama sen denersen bizde öğrenebiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: rLzApex
quote:
Hyundai T7 - T7S yada ürünün teknik olarak aynısı olan codegen marka tablete cyanogenmod rom yada custom rom deneyen varmı?
Varsa hangi romu ve yükleme yöntemini değerlendirebilir mi. (orjinal rom ile arasında ki fark varmı? Kurmaya değermi? çalışanlar, çalışmayanlar vs)
Bu konuda yabancı kaynak yok. Ama sen denersen bizde öğrenebiliriz.
Benim tablet hala yolda. Ayrıca rom kurma konusunda yeteri tecrübem yok. Hem ben deneyeceksem zaten neden burda sorayım.. -
quote:
quote:
quote:
Bu konuda yabancı kaynak yok. Ama sen denersen bizde öğrenebiliriz.
Benim tablet hala yolda. Ayrıca rom kurma konusunda yeteri tecrübem yok. Hem ben deneyeceksem zaten neden burda sorayım..
Ee senin için biz deneyip sana cevabı mı yazmamızı istiyorsun ? Burada sorman senin denemeni nasıl engelliyor onuda anlamadım ?
-
quote:
cyanogenmod rom yada custom rom deneyen varmı?
Yazdığım mesaj gayet açık. Size benim için rom deneyin mi yazıyor? Soru zaten hali hazırda rom kurup denemiş kişilere yönelik. -
quote:
quote:
Yazdığım mesaj gayet açık. Size benim için rom deneyin mi yazıyor? Soru zaten hali hazırda rom kurup denemiş kişilere yönelik.
Neyse tamam senin dediğin doğru olsun.........
Muhtemelen hafta sonu deneyeceğim t7s için. Artık sende tabletin gelince denersin yoksa sonucu hep merak eder durursun. O lafından sonra deneyenlerde yazmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 7 Haziran 2013; 14:40:08 > -
quote:
quote:
quote:
Yazdığım mesaj gayet açık. Size benim için rom deneyin mi yazıyor? Soru zaten hali hazırda rom kurup denemiş kişilere yönelik.
Neyse tamam senin dediğin doğru olsun.........
Muhtemelen hafta sonu deneyeceğim t7s için. Artık sende tabletin gelince denersin yoksa sonucu hep merak eder durursun. O lafından sonra deneyenlerde yazmayacaktır.
Burası forum. Forumun amacı insanların deneyim ve tecrübelerini paylaşmak. Kimseye zorla bilgini paylaş demiyoruz. Yoksa bir deneyimin zaten seni ilgilendiren bir soru olmaktan çıkıyor. Bilen, deneyen, paylaşmak isteyen varmı diye soruyoruz.
Daha ilk mesajın sen dene de biz görelim. Daha fazla cevap vermeyeceğim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X