Şimdi Ara

Hyundai Tucson 1.6 Dizel mu BMW X1 1.5 Dizel mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
11.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Bu konunun el ile tutulur bir amaci var mi?

Biri B-SUV digeri C-SUV.

Biri Premium segment diğeri Economy segmenti.

200lira verecek adam önce arabalara biner ikisi kıyaslanacak araba mi bir bakar.

Bu tamamen alicinin bütçesine kalmış bir sorudur. Premium araclarin etkiet fiyatlari yanisira isletme maliyetleri ekonomi markasi ile kiyaslanamaz.

Burada oooo BMW iyi hava basar Hyundai Çöp gibi cevaplara bakarak 200-300 bandinda bir araba alacak adam(!) Var midir bilinmez.

İhtiyaca gore 150.000km de bile bir 3.20d bu arabalein hepsinin icinden geçer kisacasi. Ucu acik kendi icinde kişisel tercihler iceren bir konu acarsan kimi corsa kimi passat onerir.

Bir BMW alirken sigara paketine 80€ verip cakmak ve küllük alabilirsin, bunun yaninda full spec bir Hyundai cok daha ucuza daha buyuk bir arac alabilirsin . Buna Premium ile Ekonomi arac arasindaki fark da diyebilirsin.

Başka sorun var mi ?
    Aracı görmeye gittiğimde. Aracın Premium C segmentte olduğunu söylediler... B segment değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW X1 modeli C-Suv (crossover)'dır.

BMW'nin binek araçlarında ne de suv araçlarında B segmenti araç yoktur. B segmenti olarak Audi ile yarışması için Mini markası var zaten.
  • CswI C kullanıcısına yanıt
    ilk paylaştığın resim ile bu farklı. İlki X3'e ait, yani arkadaş haklı ama bu paylaştığın X1'e ait.
  • CswI C kullanıcısına yanıt
    Mesajı düzenleyince forumu ve burada sana yardım etmek isteyenleri kandırdığını düşünüyorsan olay zaten kapanmıştır. Gerçekten bu arabaları alacak adam özür dilerim yanlış fotoğrafı koymuşum diyip değiştirirdi senin gibi x3 ü silip x1 koyup çocuk gibi yoo x1 koymuştum ben demezdi neyse sana hayırlı el arabalarına binmeler.

• x1 ile tucson demişsinz ama x2 hem yeni kasa hem tipi çok güzel

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2018-x2-18i-sdrive-m-sport-x-otomatik-bayi-cikisli-sifir-0-km-578626823/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuscon düşünmeden alınır.

Motor, iç hacim donanım anlamımda içinden geçer .

4 çeker olması da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Mesajı düzenleyince forumu ve burada sana yardım etmek isteyenleri kandırdığını düşünüyorsan olay zaten kapanmıştır. Gerçekten bu arabaları alacak adam özür dilerim yanlış fotoğrafı koymuşum diyip değiştirirdi senin gibi x3 ü silip x1 koyup çocuk gibi yoo x1 koymuştum ben demezdi neyse sana hayırlı el arabalarına binmeler.
    Kandırdığımı düşünmüyorum sadece yapılan hatayı düzeltiyorum.

Ayrıca durduk yerde ne diye konu açayım araba almayacak olsam.

El arabasına da binerim sıkıntı Yok da sana mı kaldı yorumlamak.

• Bu tucson'u çıktığı günden beri tuscon diye okuyan bi ben miyim? Geçen gün ışıklarda arkadaşla fark ettik tucson yazdığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 25 Ağustos 2018; 2:14:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bu tucson'u çıktığı günden beri tuscon diye okuyan bi ben miyim? Geçen gün ışıklarda arkadaşla fark ettik tucson yazdığını.
    Hocam yalnız değilsiniz.bende yeni farkettim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.