Şimdi Ara

HYUNDAI UCUZLAMIŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekim ayında 2009 model Hyundai Accent ERA 1.4 TEAM + ABS için 24600 lira fiyat almıştım. İstanbul Göztepe'de ki GÖR TAN'dan.
    Şimdi Hyundai'nin sitesinde aynı araba 22200 lira. Yani gidip ben bu arabayı alıyorum desen kesin 21500'e verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 14 Ocak 2009; 14:51:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

quote:

Orjinalden alıntı: GRONHOLM

Era şuan F/P olarak en alınası araç. Taner bey in 21.500 lpg li olarak dediği araç team modeli mi acaba. Eğer öyleyse hangi bayi?

ADANA ERTUĞRUL. Ön Arka Sis, ABS, Airbag, CD/RADIO/MP3, Klima, fıstık gibi araba...

Valla süper fiyat. Senin dediğin araç team abs modeli liste fiyatı 22.200 + 1500 lpg olsa = 23700. 21500 valla süper fiyat. Alacaklar kaçırmamalı.
  • quote:

quote:

quote:

Era şuan F/P olarak en alınası araç. Taner bey in 21.500 lpg li olarak dediği araç team modeli mi acaba. Eğer öyleyse hangi bayi?

ADANA ERTUĞRUL. Ön Arka Sis, ABS, Airbag, CD/RADIO/MP3, Klima, fıstık gibi araba...

Valla süper fiyat. Senin dediğin araç team abs modeli liste fiyatı 22.200 + 1500 lpg olsa = 23700. 21500 valla süper fiyat. Alacaklar kaçırmamalı.

Bahsettiğiniz bayiyi aradım. Liste fiyatları geçeli çok fazla indirim olmaz dedi. 21.500 fiyat en baz donanım lpg li araç için geçerli dedi. Camlar bile elektrikli değilmiş. Görüştüğüm kişi Ferda Hn. bilginize.

• İşin garibi 2-3 yaşında 40-50 bin km hyundai arabaları için ikinci el sitelerinde 22000 TL isteyen var. Galiba adamlar arabalarını satmak istemiyor.

2 sene içinde sıfır arabalardaki krizden dolayı gelen indirimlerle ikinci elin dibi kuruyacak bu gidişle.
    Sıfır hyundai 21000 lira ise kim 2. eline 18000 verir.

Bence bu iyi oldu. Arabanın haşatını çıkaran bile sıfırı kadar fiyat çekiyordu. Yalnızca ihtiyacı olan insanlar araba alırsa iyi olur. Piyasadaki alım satımcıların yarısı al satçı nerede ise.

Böylece insanlar daha uzun süre araçlarını kullanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 14 Ocak 2009; 15:49:14 >
  • kesinlikle hatası var...en baz donanım 1.4 eco dur şirketler ve filolar için tasarlanmış..18900 lü fiyatlardan satılırken kasım aralık 2008 gibi bugünlerde listesi 18.250 ye inmiş. parayı masaya koysan ve kesin alıyorum şimdi desen yüzde yüz 18000 ne havada karada alırsın..artı 1500 ytl fabrika garantili brc tüp 19500 ytl ye mis gibi binersin. varsın uzaktan kumanda ve elektrikli cam olmasın devir ekonomi devri..

quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz bayiyi aradım. Liste fiyatları geçeli çok fazla indirim olmaz dedi. 21.500 fiyat en baz donanım lpg li araç için geçerli dedi. Camlar bile elektrikli değilmiş. Görüştüğüm kişi Ferda Hn. bilginize.

• Bence yurt dışından talep gelmediği için 3-4 ay önce 1,20 dolar kuru üzerinden ithal edilen parçalardan ürettikleri araçlardan oluşan stokları şişti, bu stoğu yurt içine pazarlamaya çalışıyorlar. Biliyorsunuz üretime ara veriyor bazı şirketler stokların fazlalığından dolayı. Bence kriz ortamı en azından yurt dışında stabil gitmeyeceğinden piyasaların düzelmesini müteakip stoklar eridikten ve fabrikalar bugün 1.60 lira olan dolar kuru üzerinden araba parçası ithal etmeye başlayıp üretime geçtiğinde fiyatlar artmaya başlayacaktır. Benim de 1.5 dizel era select'te gözüm var tam evladiyelik araba ne var ki 6 ay önce benzinli getz alma gafletinde bulundum, bunu verirsem çok zarar etmiş olacağım, olmadı lpg taktırıp devam edeceğim :)
  • oh ohh
    ne iyi,,,
    ucuzlamışken 3.4tane alalım bi daha bulamayız
  • her ay binlerce insan işsiz kalırken yarın zam yapınca sanki kime satacaklar ellerindeki arabayı...fiyatlarda kimse artış beklemesin en az 6 ay.....Bir malın ederini ona yapılacak talep belirler sonuçta.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: scoupeman

geçen hafta tam da era 1.4 team almak üzereydim...iiii ki aralık da ya da 10 ocağa kadar almamışım..şu an getz, era ve diğer modellerde yine indirim yapmışlar..helal olsun..tofaş hariç diğer firmalar ocak zammını patlatmışlardı..ama hyundai bırakın zammı fiyat ları daha da ucuzlatmış...

+10000000000000000000000

hani %30 zamlanıyodu araclar dedim ya adamların ellerinde patladı araclar . stoklarda biton 2008 model arac var , daha cokk indirim olur , ellerinde eski araclar kaldı hepsinin istedigi kadar 0 km de olsa kimse 1 yasına girmiş 0 aracı değerinde almaz ,
    zam yapsınlar gözleri kesiyosa ,arabalar yıllansın plazalarda bide durdugu yerden vergilerini ödesinler

• Doğru talep belirler, ama talebin yurt içinden olması şart değil bu noktayı unutmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

quote:

Orjinalden alıntı: scoupeman

geçen hafta tam da era 1.4 team almak üzereydim...iiii ki aralık da ya da 10 ocağa kadar almamışım..şu an getz, era ve diğer modellerde yine indirim yapmışlar..helal olsun..tofaş hariç diğer firmalar ocak zammını patlatmışlardı..ama hyundai bırakın zammı fiyat ları daha da ucuzlatmış...

+10000000000000000000000

hani %30 zamlanıyodu araclar dedim ya adamların ellerinde patladı araclar . stoklarda biton 2008 model arac var , daha cokk indirim olur , ellerinde eski araclar kaldı hepsinin istedigi kadar 0 km de olsa kimse 1 yasına girmiş 0 aracı değerinde almaz ,
    zam yapsınlar gözleri kesiyosa ,arabalar yıllansın plazalarda bide durdugu yerden vergilerini ödesinler

Plakası çıkmamış arabanın vergisi olmaz diye biliyorum. Acaba yanlış mı düşünüyorum?

• belli bir süre içinde çıkarmaları gerek diye duymuştum yani 2020 yılında elimizde kalmıştı diye 2008 model sıfır araba satamazlar heralde..belli bir süre sonra plakal takıp artık kiralamaya mı verilir şirket aracı mı yapılır...
  • Tucson ve Santa FE'lerde de ekstra indirim yapıyorlar mı? Duyduğunuz en düşük fiyatlar ne düzeyde?
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.