Şimdi Ara

İ 20 otomatik ve manuel vites arasında 2000TL fark olması... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O fark yakıt alırken acılır. Ankara sehır ıcı trafıgı ıcın sehir içi demek ğek mümkün değil.Sokak aralarında gezmıyorsanız neredeyse hıc durmadan 15-20 km yol alabilirsiniz.

Örnek verecek olursak ankarada 6 lt yakan arac, istanbulda ceya kucuk şehirde 8-9yakıyor.

Ama lpg takacaksanız cok rahatsız etmez ve cift kavrama sanzımanlardan cok daha uzun ömütlü olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam zaten sokak aralarına gıtmıyorsanız dedim, uzun yıllar dikmende esatta oturan biri olarak emin olun iyi biliyorum ankaranın durumunu.Ama sunu kabul etmek lazım, 3-5 km bu sokak arasında gidip sonra ana yola -bulvara vb cıktıgınzda cok rahat 50-60 km hızla cok durmadan yol alıyorsunuz,battı cıktışar sagılsun hıc neredeysr frensi uzun süre yol alabiliyorsunuz. Konuya dönecrk olurdak sehir içi verisi 8.1 oolan i20 gercek sehır ıcı(20-25kmh ) sartlarında sanmıuotun ki 9-10 litrenin altına insin

• hocam benim sana tavsiyem cvt vitesli 1.5 motor toyota yaris dir.tüketimi çok alt düzeydedir bu araca göre,vitesi de sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

hocam benim sana tavsiyem cvt vitesli 1.5 motor toyota yaris dir.tüketimi çok alt düzeydedir bu araca göre,vitesi de sorunsuzdur.
    Yaris, ibiza, corsa ve muadillerine göre en ucuz olan i20.

Şu faizlerle kredi çekmek hata olur benim için.

İkinci el olayına girmek istemiyorum, malum sitede insanlar sıfır fiyatına yakın paralar istiyor araçlarına.

ÖTV indirimi+kampanyalarla kimse ikinci ele yönelmez bence.

Bana göre en mantıklısı ucuz ve otomatik olması sebebiyle i 20 gibi.

Öneriniz için teşekkürler.

• 1 yıl kullanıp sattım.sifir almıştım. Şehir içi 10 lt yakar. Lpg uyumlu olduğundan lpg ile yakıt derdi kesinlikle olmaz. Ama araç garanti dışı kalıyor. Şanzıman dünyadaki en sorunsuz şanzıman. O konuda sorun yok. Perofmans vasat. Şehir içi çok iyi iken otobanda adamı rezil eder. 4 ileri olduğundan 110-120 ile giderken bağır bağır bağırır. Satma sebebim perofmans çok zayıf olmasıydı. Ama pişman oldum lpg ile çok az yakıyordu ve yalıtım falan çok iyiydi. Sadece otobanda beni çok üzüyordu. Mesela ben çok çevre yolu kullanıyorum alsam bi yerden çıktım mi 120-130 arası sürüyorum. I20 ile çok bağırıyor ve sollama yaparken çok nazlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.