Şimdi Ara

I AM PLAYR FACEBOOKTA OYNANAN YILDIZ FUTBOLCU OLMA OYUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
54.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kredi hemen bi tebilir ama 5 yada 4 krediyle tekrar maç yaapbilirsiniz kredinizi bitirmeyecek yani sıfıra indirmeyecek bir antrenman seçin onu yapın tekarar oynayın oluyo.ama bir ve iki kredilikleri kullanmayın olmayabilir örnek 5 krediniz var 4 kredilik antrenmanı bi sürü yapabilirsiniz daha az maç formu verir ama o size yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdagli

kredi hemen bi tebilir ama 5 yada 4 krediyle tekrar maç yaapbilirsiniz kredinizi bitirmeyecek yani sıfıra indirmeyecek bir antrenman seçin onu yapın tekarar oynayın oluyo.ama bir ve iki kredilikleri kullanmayın olmayabilir örnek 5 krediniz var 4 kredilik antrenmanı bi sürü yapabilirsiniz daha az maç formu verir ama o size yeter

her zaman olmuyor ama bende bazen denk getiriyorum 2 falan güç varken arka arkaya 5-6 kere antrenman yapabiliyorum
  • Falso verdiremedim bi ya enerji çabuk bitmese daha hoş olucakmış
  • bu oyunda transfer olan falan var mı?
  • Beyler kelly mi Natalia mı ne oluyor sonuçları
  • medya da ilk poza girdiğim zaman sürekli oyunun düştüğünden bahsediyor hata veriyor farklı bilgisayarlarda denesem bile yardımcı olabilirmisiniz
  • arkadaşlar benim bi konuda sorum olcak maçtan sonra video da takım elbisem yırtılıyodu ben katlanmamı ve ya karşılık vermemi istiyo ne yapmalıyıım acil cevap gerekiyooo
  • Cevap vermeyeceksin ama çokda yüz verme ona ama bence boşa emek düzenli gir emek ver sonunda hep aynı şey olsun insan sıkılıyor
  • medyadaki ilk pozun dediğimde aynı şekil bende hata alıyorum yardım edebilcek yok mu ?
  • değişik bir oyun denerim.
  • Bizde başlayalım bakalım Top elevenle bnu beraber oynuycaz mecbur
  • Oyun benimde bayağı bir hoşuma gitti ama enerjinin çabuk bitmesi can sıkıcı.
  • Beyler ben 3 sezonda bıraktım 1. sezon iyide 2 ve 3de sıkıyor boşa emek sarfi
  • ün nasıl artıyor
  • çok saçma. rakibim cardiff ilk yarı norwiche 2-0 mağlup gözüküyordu. maç sonunda ben rakibimi yendim, puan farkına baktım artması gerekirken aynı gözüküyordu, sonra bir baktım cardiff 1-0 yenmiş norwichi...
  • oyun guzel ya tuttum
  • başlarda eğlenceli olsa da ilerki sezonlarda hep aynı şey sıkmaya başlıyor. heleki rakipleriniz north london ile cardiff in barca real gibi gelene gidene 7-8 tane atmaları. maç boyunca 1 pozisyon bulup 2-1 yenilmek. bazı pozisyonlarda gol atmanın çok zor olması. maç dışında hiç bi aktivite yapamamak. 5-6 sezon oynadım sonra bi daha bakmadım
  • Ya bende ı am plyr oynuyodum sonra bıraktım tekrar başladım kırmızı bir ekran çıkıyoır ne maça ne de antremana gidiyor.Çok araştırdım ama bununla ilgili bir çözüm bulamadım.
  • Güzel oyun hepinize tavsiye ederim kardeşlerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.