kredi hemen bi tebilir ama 5 yada 4 krediyle tekrar maç yaapbilirsiniz kredinizi bitirmeyecek yani sıfıra indirmeyecek bir antrenman seçin onu yapın tekarar oynayın oluyo.ama bir ve iki kredilikleri kullanmayın olmayabilir örnek 5 krediniz var 4 kredilik antrenmanı bi sürü yapabilirsiniz daha az maç formu verir ama o size yeter
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetdagli
kredi hemen bi tebilir ama 5 yada 4 krediyle tekrar maç yaapbilirsiniz kredinizi bitirmeyecek yani sıfıra indirmeyecek bir antrenman seçin onu yapın tekarar oynayın oluyo.ama bir ve iki kredilikleri kullanmayın olmayabilir örnek 5 krediniz var 4 kredilik antrenmanı bi sürü yapabilirsiniz daha az maç formu verir ama o size yeter
her zaman olmuyor ama bende bazen denk getiriyorum 2 falan güç varken arka arkaya 5-6 kere antrenman yapabiliyorum
Falso verdiremedim bi ya enerji çabuk bitmese daha hoş olucakmış
bu oyunda transfer olan falan var mı?
Beyler kelly mi Natalia mı ne oluyor sonuçları
medya da ilk poza girdiğim zaman sürekli oyunun düştüğünden bahsediyor hata veriyor farklı bilgisayarlarda denesem bile yardımcı olabilirmisiniz
arkadaşlar benim bi konuda sorum olcak maçtan sonra video da takım elbisem yırtılıyodu ben katlanmamı ve ya karşılık vermemi istiyo ne yapmalıyıım acil cevap gerekiyooo
Cevap vermeyeceksin ama çokda yüz verme ona ama bence boşa emek düzenli gir emek ver sonunda hep aynı şey olsun insan sıkılıyor
medyadaki ilk pozun dediğimde aynı şekil bende hata alıyorum yardım edebilcek yok mu ?
değişik bir oyun denerim.
Bizde başlayalım bakalım Top elevenle bnu beraber oynuycaz mecbur
Oyun benimde bayağı bir hoşuma gitti ama enerjinin çabuk bitmesi can sıkıcı.
Beyler ben 3 sezonda bıraktım 1. sezon iyide 2 ve 3de sıkıyor boşa emek sarfi
ün nasıl artıyor
çok saçma. rakibim cardiff ilk yarı norwiche 2-0 mağlup gözüküyordu. maç sonunda ben rakibimi yendim, puan farkına baktım artması gerekirken aynı gözüküyordu, sonra bir baktım cardiff 1-0 yenmiş norwichi...
oyun guzel ya tuttum
başlarda eğlenceli olsa da ilerki sezonlarda hep aynı şey sıkmaya başlıyor. heleki rakipleriniz north london ile cardiff in barca real gibi gelene gidene 7-8 tane atmaları. maç boyunca 1 pozisyon bulup 2-1 yenilmek. bazı pozisyonlarda gol atmanın çok zor olması. maç dışında hiç bi aktivite yapamamak. 5-6 sezon oynadım sonra bi daha bakmadım
Ya bende ı am plyr oynuyodum sonra bıraktım tekrar başladım kırmızı bir ekran çıkıyoır ne maça ne de antremana gidiyor.Çok araştırdım ama bununla ilgili bir çözüm bulamadım.
Güzel oyun hepinize tavsiye ederim kardeşlerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme