Şimdi Ara

I Can Football > Fan Club ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
0
Favori
29.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

dh lede bi maç yapak

Sen kufur yemeye cok meraklisin herhalde.

istediğiiniz kadar edin yorumları okumuyom bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Tam Oyuna basladim ilk macimdan sonra bıraktım bukadar sacmalık olamaz goruntu kotu onu gectım 22 kısıde topun pesınden kosuyor sureklı ya kırmızı kart ya sarı kart yada ofsalt oluyor adam gibi oynayamadık millet pas atmayi bilmiyor serbest vurusta herkez adamin etrafinda duruyor millet kufur ediyor bıraksana ya igrenc biisi olmus oyun

Dostum sana öyle denk gelmiştir . Biz DH maçlarında normal maçlar gibi oynuyoruz vallahi . Organize şekilde . Kanatlardan yapılan ortalar , kontra ataklar , frikik golleri . Ceza alanında çalıma dizip gol atanlar ki bu sadece bi kişiye özel . Başka yapan göremedim etrafta . ( Holosko Diesel ) Bir de ceza sahası dışından atak halindeyken yapılan atakta şut çekip te gol atan görmedim . Bunu yine ben başardım .

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Tam Oyuna basladim ilk macimdan sonra bıraktım bukadar sacmalık olamaz goruntu kotu onu gectım 22 kısıde topun pesınden kosuyor sureklı ya kırmızı kart ya sarı kart yada ofsalt oluyor adam gibi oynayamadık millet pas atmayi bilmiyor serbest vurusta herkez adamin etrafinda duruyor millet kufur ediyor bıraksana ya igrenc biisi olmus oyun

Dostum sana öyle denk gelmiştir . Biz DH maçlarında normal maçlar gibi oynuyoruz vallahi . Organize şekilde . Kanatlardan yapılan ortalar , kontra ataklar , frikik golleri . Ceza alanında çalıma dizip gol atanlar ki bu sadece bi kişiye özel . Başka yapan göremedim etrafta . ( Holosko Diesel ) Bir de ceza sahası dışından atak halindeyken yapılan atakta şut çekip te gol atan görmedim . Bunu yine ben başardım .

Saygılar

Yapma hacı daha demin ben defansı çalıma dizip ceza sahası dışından gol attım DgnByz'a sor.O da çok iyi orta açıo ve firikik atıo hepimiz DH takımı olsak yenilmeyiz

• Çok asist yaptım , 5no olursam asistte üstüme tanımam

Teveccühünüz efendim.90a attığım frikik çok güzeldi

Az önce son oyunda adamın biri attı Samet aynı golü.Ceza sahası ön köşeinin 4adım kadar gerisinden bir çaktı , direk 90
  • 10. stada gelin dh maci yapalim.
  • Arkadaşlar bi yardım edin ya. Habire oyunu ilk açtığımda hata mesajı veriyor. Devam et diyorum siyah bir ekran. Bende Net 2 service pack1 var acaba ondan mı?
  • Oyun dolu sansa bak.
  • Serverlar goctu gene.

4 macta 6 gol attim.
  • Göçtü ya ne güzel beraberliği yakalıcaktık
  • Sobee ekibine Mail atmıştım cevap geldi aynen aktarıyorum...

Merhabalar,

Öncelikle oyunumuzu beğendiğinize çok sevindik.

Amacımız ülkemizde dünya çapında oyunlar yaparak siz sevgili oyunseverlere
    Türkçe ortamda oyun oynamanın keyfini yaşatmak.
    Dünyada bir ilke imza attığımız I Can Footbal oyunumuzun bu ilk sınırlı BETA
    sürümü olduğundan bazı sorunların olması kaçınılmaz
    Bu kadar büyük ilginin bu kadar çabuk oluşması çok sevindirici ama takdir
    edileceği gibi bu durum BETA testlerini zorluyor!
    İlk etapta, elimizden gelen tüm çabalarla BETA'da ortaya çıkan sorunları giderip
    en kısa sürede oyunun temel yapısının oturmasını sağlamak.
    BETA sonrası planımız ise yapmak istediğimiz önemli özellikleri sizlerin de
    talep ve önerileriniz doğrultusunda oyuna eklemek.

Bu aşamada oyunumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, I Can
    Football'un dünyanın en iyi oyunlarından biri olması yönündeki çalışmalarımızda
    bize anlayış ve sabır gösternenizi dileriz.

İyi oyunlar.

Sobee ekibi.

----- Original Message -----
    From: "mehmet karpuz" <karpuz3@mailturka.net>
    To: <bilgi@sobee.com.tr>
    Sent: Sunday, April 06, 2008 6:21 PM
    Subject: İ Can Football Server Durumu

Oyun beta aşamasında olmasına rağmen gerçekten güzel yapmışsınız tebrik ederim.
    Bildiğiniz gibi oyun bazen oynanıyor bazen oynanmıyor.Bunun nedeni beta olması
    tabii biliyorum.Fakat oyunun durumu hakkında biraz bilgi vermelisiniz.Ben ve
    DonanımHaber forumlarında ki birçok kişi de durumu merak ediyor ve bir açıklama
    bekliyor. Benim önerim, bana bir mail ile kısa da olsa bi açıklama yaparsanız
    bende bunu ilgili forumlara dağıtırım. Sağlıcakla kalın...

--
    http://www.mailturka.net - Türkiye'nin en gelişmiş email hizmeti. 1 GB alan,
    güçlü spam koruma.

--
    No virus found in this incoming message.
    Checked by AVG.
    Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.7/1361 - Release Date: 4/5/2008 7:53
    AM

• quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Sobee ekibine Mail atmıştım cevap geldi aynen aktarıyorum...

Merhabalar,

Öncelikle oyunumuzu beğendiğinize çok sevindik.

Amacımız ülkemizde dünya çapında oyunlar yaparak siz sevgili oyunseverlere
    Türkçe ortamda oyun oynamanın keyfini yaşatmak.
    Dünyada bir ilke imza attığımız I Can Footbal oyunumuzun bu ilk sınırlı BETA
    sürümü olduğundan bazı sorunların olması kaçınılmaz
    Bu kadar büyük ilginin bu kadar çabuk oluşması çok sevindirici ama takdir
    edileceği gibi bu durum BETA testlerini zorluyor!
    İlk etapta, elimizden gelen tüm çabalarla BETA'da ortaya çıkan sorunları giderip
    en kısa sürede oyunun temel yapısının oturmasını sağlamak.
    BETA sonrası planımız ise yapmak istediğimiz önemli özellikleri sizlerin de
    talep ve önerileriniz doğrultusunda oyuna eklemek.

Bu aşamada oyunumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, I Can
    Football'un dünyanın en iyi oyunlarından biri olması yönündeki çalışmalarımızda
    bize anlayış ve sabır gösternenizi dileriz.

İyi oyunlar.

Sobee ekibi.

----- Original Message -----
    From: "mehmet karpuz" <karpuz3@mailturka.net>
    To: <bilgi@sobee.com.tr>
    Sent: Sunday, April 06, 2008 6:21 PM
    Subject: İ Can Football Server Durumu

Oyun beta aşamasında olmasına rağmen gerçekten güzel yapmışsınız tebrik ederim.
    Bildiğiniz gibi oyun bazen oynanıyor bazen oynanmıyor.Bunun nedeni beta olması
    tabii biliyorum.Fakat oyunun durumu hakkında biraz bilgi vermelisiniz.Ben ve
    DonanımHaber forumlarında ki birçok kişi de durumu merak ediyor ve bir açıklama
    bekliyor. Benim önerim, bana bir mail ile kısa da olsa bi açıklama yaparsanız
    bende bunu ilgili forumlara dağıtırım. Sağlıcakla kalın...

--
    http://www.mailturka.net - Türkiye'nin en gelişmiş email hizmeti. 1 GB alan,
    güçlü spam koruma.

--
    No virus found in this incoming message.
    Checked by AVG.
    Version: 7.5.519 / Virus Database: 269.22.7/1361 - Release Date: 4/5/2008 7:53
    AM

Sobeee ne biçim bir firma ismi

• Sonlara doğru gıcıklıktan bencil oynadım millet baya bi sinirlendi ama olsun onlar pas atmadı bende sinirden hiç vermedim onlara.Sürekli pas at diolar atıoruz gol atıo.Sora ben boştayım bi pas atmıo gidio kaptırıo bende gıcıklığına vermedim topu ama sıkıcı bişeymiş nası zevk alıolar passız anlamadım.
  • Beyler sonunda oyuna girdim; ama kimse yok ne yapıcam şimdi. Beni de ekleyin ya. Adım koncerto
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Oyun dolu sansa bak.

Ahmet Çakar'la bak tek başına olmaz
  • Düzgün takım olmazsa çok sıkıcı oluyor.Misal senle oynarken defans ya da orta saha oynamak zevkli.Ama forvetin bot'tan beter olduğu bir takımda defans oynamak mı?..
  • Gene göçtü
  • :/ çıkmadan 1 maç yapiyim dedim göçüverdi :D
  • yalama oldu artık ya
  • Beyler ortak bir stad ayarlayip dh maci yapalim. Ne dersiniz ?:)
  • Server coktu gene.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.