Şimdi Ara

I Can Football > Fan Club ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
0
Favori
29.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: revenge07

İyi ki bende kota yok dün akşamdan beri 8 gb download yaptım Ama klüp olayı çıkarsa 8 numara olarak gelebilirim

O dolu

• K.adım: Aphrii

Futbolcu Ad : burak
    Futbolcu Soyad : aphrodi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_

K.adım: Aphrii

Futbolcu Ad : burak
    Futbolcu Soyad : aphrodi

şifre?
  • Arkadaşlar şu an açıkmı bende güncelliyor da ? Bugun için girebilirmiyim ?
  • Oyun güzelleşmiş . Artık atmıyor ve bazı hatalar düzeltilmiş . Yeni tezahuratlar eklenirse oyuna daha da canlılık gelir . Bu arada dikkatimi çeken birşey herkes artık paslı oynuyor ofsayta düşen sayısı azalmış .
  • Arkadaşlar biraz açıklayın şu oyunu ben oyuna girince napıcam ? Forvette oynamak istiyorm kendimmi gidicem yoksa kendi bi mevkiyemi atıyor ? Nasıl bir oyun ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_

Arkadaşlar biraz açıklayın şu oyunu ben oyuna girince napıcam ? Forvette oynamak istiyorm kendimmi gidicem yoksa kendi bi mevkiyemi atıyor ? Nasıl bir oyun ???

10 kişiye kadar takımda online oyuncular olabiliyor. 3-5 kişi eksik olsa bile yinede maç yapabiliyosun tabii botlarla. İstediğin mevkiye geçemiyorsun. Oyun seni istediği/boş olan mevkiye atıyor orada oynuyorsun. Eğer çıkıp girersen mevkin değişebilir ama genelde değişmiyor kalabalıktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Immortal King

quote:

Orjinalden alıntı: Nosfe

quote:

Orjinalden alıntı: RuffLe

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Beyler girişte ingilizce bi hata veriyo.. Bi yardım edin.. Seçeneklerde quit falan var.. ss isterseniz çekeyim.. Yok mu böyle bir sorunla karşılaşan?

benim ki gibi mi :S

I Can Football > Fan Club !

Şu sorunu çözen yok mu?

aynen bu goktug arkadaşın dediğide bu sanırım. beyler lütfen yardım edin.ben başka bi arkadaşa tavsiye ettim o oynuyo ben oynayamıyorum

up

• benimde oyunda adım Taha okkalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

Ya bende yazdığım yazılar ve başkalarının yazdığı yazılar çıkmıyo son güncellemeden sonra sizdede böylemi
  • ben başkalarının konuştunu göremiyorum bunu nasıl düzeltecem
  • masallah oyuna 1 hafta gırmedım oyun deısmıs arkadaslar varmı deısıklık gorsel acıdan yada oynanabılırlık acısından kullanıcı arayuzu dıesmısmı su an update edıo benımde kotaya girdi bu arada :D:D:D
  • bende başlayım bari meraklandım şimdiden
  • yazıları görmedikten sonra online oyunun ne anlamı kalırki..kısa sürede düzeltsinler,böle tadı yok
  • Aynen ya ben bu oyunu daha cok muhabbet icin oynuyordum. Boyle yazilar olmayinca cok berbat olmus.
  • Pessimist Yeni Futbolcu Adım Rui Costa Deiştirirmisin lütfen _
  • mahfettiler oyunu yazık ettiler. niye kapattılar ki konuşma dalgasını. bi anlamı kalmadı. yazık yani ne diyim türk kafası bu kadar işler ve basar.
  • Benide ekleyin oyuncu adım Nicolas Anelka
  • Hiç bir oyun bir seferde mükemmel olarak ortaya çıkmamıştır beyler.Az sabredin
  • Beyler Sonunda * olanlar admindir uzak durunuz

Aras* gibi ismmleri yazanlar bunlar adminlerdir yanlarında küfür falan etmeyin

Bn Kürşad* la birini gördüm küfür etmiştim baya bi

2500 küsürlük heabım gitti

Yeni açtım şimdi
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.