İyi ki bende kota yok dün akşamdan beri 8 gb download yaptım Ama klüp olayı çıkarsa 8 numara olarak gelebilirim
O dolu
K.adım: Aphrii
Futbolcu Ad : burak Futbolcu Soyad : aphrodi
quote:
Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_
K.adım: Aphrii
Futbolcu Ad : burak Futbolcu Soyad : aphrodi
şifre?
Arkadaşlar şu an açıkmı bende güncelliyor da ? Bugun için girebilirmiyim ?
Oyun güzelleşmiş . Artık atmıyor ve bazı hatalar düzeltilmiş . Yeni tezahuratlar eklenirse oyuna daha da canlılık gelir . Bu arada dikkatimi çeken birşey herkes artık paslı oynuyor ofsayta düşen sayısı azalmış .
Arkadaşlar biraz açıklayın şu oyunu ben oyuna girince napıcam ? Forvette oynamak istiyorm kendimmi gidicem yoksa kendi bi mevkiyemi atıyor ? Nasıl bir oyun ???
quote:
Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_
Arkadaşlar biraz açıklayın şu oyunu ben oyuna girince napıcam ? Forvette oynamak istiyorm kendimmi gidicem yoksa kendi bi mevkiyemi atıyor ? Nasıl bir oyun ???
10 kişiye kadar takımda online oyuncular olabiliyor. 3-5 kişi eksik olsa bile yinede maç yapabiliyosun tabii botlarla. İstediğin mevkiye geçemiyorsun. Oyun seni istediği/boş olan mevkiye atıyor orada oynuyorsun. Eğer çıkıp girersen mevkin değişebilir ama genelde değişmiyor kalabalıktan.
quote:
Orjinalden alıntı: Immortal King
quote:
Orjinalden alıntı: Nosfe
quote:
Orjinalden alıntı: RuffLe
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
Beyler girişte ingilizce bi hata veriyo.. Bi yardım edin.. Seçeneklerde quit falan var.. ss isterseniz çekeyim.. Yok mu böyle bir sorunla karşılaşan?
benim ki gibi mi :S
Şu sorunu çözen yok mu?
aynen bu goktug arkadaşın dediğide bu sanırım. beyler lütfen yardım edin.ben başka bi arkadaşa tavsiye ettim o oynuyo ben oynayamıyorum
up
benimde oyunda adım Taha okkalı
quote:
Orjinalden alıntı: greatchecker
Ya bende yazdığım yazılar ve başkalarının yazdığı yazılar çıkmıyo son güncellemeden sonra sizdede böylemi
ben başkalarının konuştunu göremiyorum bunu nasıl düzeltecem
masallah oyuna 1 hafta gırmedım oyun deısmıs arkadaslar varmı deısıklık gorsel acıdan yada oynanabılırlık acısından kullanıcı arayuzu dıesmısmı su an update edıo benımde kotaya girdi bu arada :D:D:D
bende başlayım bari meraklandım şimdiden
yazıları görmedikten sonra online oyunun ne anlamı kalırki..kısa sürede düzeltsinler,böle tadı yok
Aynen ya ben bu oyunu daha cok muhabbet icin oynuyordum. Boyle yazilar olmayinca cok berbat olmus.
Pessimist Yeni Futbolcu Adım Rui Costa Deiştirirmisin lütfen _
mahfettiler oyunu yazık ettiler. niye kapattılar ki konuşma dalgasını. bi anlamı kalmadı. yazık yani ne diyim türk kafası bu kadar işler ve basar.
Benide ekleyin oyuncu adım Nicolas Anelka
Hiç bir oyun bir seferde mükemmel olarak ortaya çıkmamıştır beyler.Az sabredin
Beyler Sonunda * olanlar admindir uzak durunuz
Aras* gibi ismmleri yazanlar bunlar adminlerdir yanlarında küfür falan etmeyin
Bn Kürşad* la birini gördüm küfür etmiştim baya bi