Şimdi Ara

I Can Football Yeniden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
8
Favori
17.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

link bozuk kardeşim

• Whatsapp linkini desteklemiyor youtube kanalındaki videonun altında yorumlarda var linki bırakıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=oyvGqM_63S8&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun client exe dosyaları bir şekilde çözülür de server dosyalarına erişimi nasıl sağlamayı düşünüyorsun sobee deki dosyalara erismeden bu mümkün mü yada site tasarım flash player bunu nasil çözmeyi dusunuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @fraquel hocam herhangi bir gelişme yok mu? Olumlu yada olumsuz dönüş yapar mısınız merakla sizi bekliyoruz.

• muhammet.dmr M kullanıcısına yanıt

wcf ne acaba hocam herkes bahsediyorda eski wcf nerde felan diye?

• Wcf icanfootball oyunu için turnuva düzenleyen bir fan sitesiydi. Oyunu oynayan kişiler arasından kendini ayıran kesimdi ayrı olarak takılırdı. Wcf wecanfootball kısaltması sitenin adıydı.

• 11-12 yaşındayken oynardım. Çok kötü oynadığım için iyi takımlar sürekli atardı beni :) Sanırım kötü oynamamın sebebi ya ptw olması ya da küçük olmamdı.

İcf 2 daha da ptw olunca oyun battı. Çok sevdiğim bir oyundu. Diğer bir sevdiğim oyun ise Legend Online' dı. Şimdi düşündüm de ,neden böyle ptw oyunlarla vakit kaybetmişim ki ,hiç de para yatırmadığım halde. Ama yine de çok zevk alıyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunun beta sürümünü, wcf'yi, icf.biz'i yakalayan birisi olarak bu güncellemelere heyecan duymamak mümkün değil, oyunun potansiyelinin farkındayız. umarım oyuncuların girip tekrar bu oyunu oynayabileceği bir çözüm bulunur. eğer bu konuda başarılı olunursa oyunun büyümesi ve daha fazla kitlelere ulaşması için izlenecek yollar da çok büyük öneme sahip. özellikle eski oyuncular bu oyunun önemini bilir, her zaman elimizi taşın altına koyabiliriz ve maddi manevi desteğimizi esirgemeyiz. güncellemeleri beklemeye devam edeceğim, kolay gelsin.

• Özlemişim oyunu.

• uppppp

• Konu sahibi konuyu güncellese olumlu veya olumsuz bir dönüş yapsa bize fena olmaz. En azından boşuna umutlanmamış oluruz.

• Forum yöneticileri konu sahibine ulaşmamızı sağlayabilir mi? 2 3 aydır gelişmeleri bekliyoruz ancak sanırım kullanıcı foruma giriş yapmamış sosyal medyadan kendisine nasıl ulaşıp bilgi alabiliriz.

• Mevlüt abi neden öyle yaptı, anlaşılmaz :)

Crocodil Lacoste'dan selamlar :)

Çocukluğumun ve gençliğimin en heyecan veren anlarını yaşamıştım bu oyunda. Eski tat alınır mı bilemem ama dönsün isterdim :)

Yeniden ayağa kaldırmaya çalışan arkadaşa tavsiyem; ICF 2 ile alakalı hiçbir şeyi içeriğe dahil etmesin :) Oyunu, bölen de, bitiren de o oldu bence.

• Bir tane taşı da wcf'ye atayım bari :) WCF'deki gruplaşmalar da birçok yeni üyenin oyunun tadına varamadan kaçmasına sebep oluyordu. Bu tip "gruplaşma"ya yönelik oluşumlara da önlem alınmalı.

• 13-14 yaşlarındayken ICF2 çıkana kadar oynamıştım, bazen 3-4 saat oynardım, hatta ilk defa o zaman sınırsız internet paketine geçmek zorunda kalmıştım, ne güzel günlerdi be

• Canlandirma projesine katkida bulunan arkadaslara kolayliklar diliyorum.

@makifgyze;

ICF 2 konusunda katiliyorum gercekten.

@muhammet.dmr;

reddit
    How do modders revive online features in old console games without the server files?
    https://old.reddit.com/r/ReverseEngineering/comments/1uognx/how_do_modders_revive_online_features_in_old

Revival/Canlandirma projeleriyle ilgilenen arkadaslara yarari dokunacak bazi kaynaklar birakiyorum;

emulation.gametechwiki.com
    Preservation projects - Emulation General Wiki
    https://emulation.gametechwiki.com/index.php/Preservation_projects

www.pcgamingwiki.com
    List of online multiplayer games - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game
    https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_online_multiplayer_games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 4 Kasım 2023; 12:39:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.