Şimdi Ara

İ-Doser DH --- BÜYÜK KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfeelingg26 -- 2 Kasım 2013; 13:25:46 >

• Ben denedim bişey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 1 Eylül 2013; 14:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara gerçekten inanan var mı ?
  • 2004 dogumlu abıme ıcırlemk lazım bundan bı tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 1 Eylül 2013; 14:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Bunlara gerçekten inanan var mı ?

İnanan mı? Yaşadım,denedim.
  • Çok az etki ediyor bana. Belki de psikolojiktir

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Çok az etki ediyor bana. Belki de psikolojiktir

Bahsettiğim gibi herkeste aynı etkiyi vermiyor. Zaten internetle arası çok iyi olan biri değilim o yüzden can sıkıntısında i-doser dinliyorum. Happy denen dozu işe yarıyor. Belkide dediğin gibi psikolojiktir tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay anasını.
  • yıllardır aynı hikaye, işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

yıllardır aynı hikaye, işe yaramaz.

Bu kadar kesin konuşma?
  • kesinlikle katiliyorum hicbir ise yaramiyor
    cunku 20dk boyunca dirrrrrrrrrr sesi kesinlikle cekilmiyor
  • Bir şey olmuyor diyen insanlar hemen yüksek dozlardan başladığı için olmaz ilk başta düşük dozlarla yavaş yavaş tecrübe edinmeniz ve sabırlı olarak her gün dinlemeniz gerekir. Eğer bir dozu dinledikten sonra hemen arkasından başka doz dinlerseniz olmaz iki doz arası reset adlı dozu dinlemeniz gerekir. Dozu tam anlamıyla yaşamanız için sabır ve tecrübe gerekmektedir.
  • KAPATIRLAR KONUNU KASMA BOŞUNA
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Bir şey olmuyor diyen insanlar hemen yüksek dozlardan başladığı için olmaz ilk başta düşük dozlarla yavaş yavaş tecrübe edinmeniz ve sabırlı olarak her gün dinlemeniz gerekir. Eğer bir dozu dinledikten sonra hemen arkasından başka doz dinlerseniz olmaz iki doz arası reset adlı dozu dinlemeniz gerekir. Dozu tam anlamıyla yaşamanız için sabır ve tecrübe gerekmektedir.

Sacmalik oldugu yuksek doz az doz demenden belli.

• bi işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

Bir şey olmuyor diyen insanlar hemen yüksek dozlardan başladığı için olmaz ilk başta düşük dozlarla yavaş yavaş tecrübe edinmeniz ve sabırlı olarak her gün dinlemeniz gerekir. Eğer bir dozu dinledikten sonra hemen arkasından başka doz dinlerseniz olmaz iki doz arası reset adlı dozu dinlemeniz gerekir. Dozu tam anlamıyla yaşamanız için sabır ve tecrübe gerekmektedir.

Alın bu çocuğu burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: unfeelingg26

quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

Alın bu çocuğu burdan

Volkana haber verdim kim kimi aldiriyor gorursun.

• Plasebo etkisi.
  • Başlığı MAĞARA KONU diye değiştir
  • Zamanında bütün dozları teker teker indirmiştim arkadaşım çok meraklıydı buna, sonra bana da hiç bulaşma dedi, bi ara deneyecektim de öyle kaldı PC'de dosyaları.

Bir de dozların hormon etki grafiğini buldum şöyle bir şey, anlayamadım pek biraz da tırstım aslında.

İ-Doser DH --- BÜYÜK KONU
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.