Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
826.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cmert
    rezistansla ilgisi yok değil mi :)

kafama takildi koreye gidip gelecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersin51
    arkadaslar ben bundan 3 yıl önce 97 accent ls almıştım ve geçen hafta sattım 8250 ye. bugünde bi tane 2005 accent aldım 1.3 benzinli (klimalı 4 cam otamatik modeli) arabada degişen yada boya yok fiyatı ise 12700. accent almak isteyen arkadaslara şunu diyecem bu arabalar verdiginiz parayı fazlası ile hakediyor.

hayirli olsun. iyi gunlerde binin. eklemeyi yaptim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl
    hayırdır ınsallah ozan kardes yaramaz bı durum yoktur ınsallah.ne dıyelım gule gule gıt.buraya yaptıkların ıcın tsk ederım

yok abi yaramaz bir durum yok. egitimim icin bir sure gidip arastirma yapmam gerekiyor. daha sonra donup kararimi verecegim.
    hayirlisi diyelim. iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.

ben buraya birsey yapmadim abi, yaptiklarim az bile sayilir. hatta ilk defa el attigim bir isi yarim birakmanin buruklugu var icimde.
    fakat buradaki muhabbet ve actigim konunun ilerleyen her bir sayfanin yeri ayri bende. mutluluk verici. umarim faydali birseye imza atmisimdir.

fakat elimden geldigince arayi sogutmayacagim. belli olmaz abi, bi bakarsin vazgecmisim, hic gitmemisim. cunku bu isi birkac seferdir erteliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmettr
    Benide ekleyebilirmisiniz.
    2005 1.3mpi
    Buz grisi
    ANKARA

aramiza hosgeldiniz, eklemeniz yapilmistir. aktif forumlar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r-o-d
    ozan abi hayırdır yaramaz bir durum yoktur umarım
    ersin51 accent admire"niz hayırlı olsun gerçektende parasını çokça hak ediyor

yok kardesim sagolasin.
    egitimim icin ufaktan bir yol almam lazim o kadar.
    ama bu konu onceliklerimde ilk sirada merak etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chelick
    Merhaba arkadaşlar. 3 gündür uğrayamadım foruma. Herşey yolunda anlaşılan. Ozan abi yurtdışına çıkıyor heralde. İnşallah kötü bi durum yoktur.

bir problem yok tesekkur ederim.
    dedigim gibi egitim-ogretimimle alakali.
    kafama eser bir anda gidersem en azindan haberiniz olsun istedim. hala kesinlesmedi.
  • arkadaşım aynı sıkıntı bendede var servise gidince gösterecegim...

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar benim aracın fanını son devirde bile açsam çok yavaş üfürüyor. Acaba fanda bir sorun mu var.

arkadaşlar selam aynı problemi bende yaşadım problem polen filtresinden çıktı filtre tıkanınca klimanın hava üflemesi bayağ azalıyor böyle sorunu olan arkadaşlar polen filtresini söküp klimayı çalıştırırlarsa sorunun filtredenmi olduğu tesbit edilebilir

herkeze kazasız belasız mutlu sağlıcaklı günler dilerim.
  • ozan kardeş ilk önce sana gidersen hayırlı yolculuklar önce sorunu cevaplayayım arabanınrezistansını
    nasıl tamir edeceksin?elektronikçilerde gümüş boya oluyor biraz pahalı ama sorununu çözer
    onunla 2 tel arasını birleştirdinmi sistem çalışır.klimanın devreye girmesi bendede oluyor
    birde hakan_80 isimli arkadaşın problemi bendede var eğer problemse,polen filtresinden
    olabilir diye düşündüm onuda değiştirdim aynı şekilde fanı 4. kademede devreye sokuyorum
    içeride müthi bir hava sesi var fakat ön havalandırmadan öyle bir hava çıkışı olmuyor
    bende bir tamirciye göstereceğim eğer bu problemi çözen varsa bizede bir fikir versin
  • iyi temennileriniz icin tesekkur ederim.
    gumus boyayi da bir kenara yazdim aklimda bulunsun.

ayrica sorununu ilgili merciye bildirdim. gereken yapilacaktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurdem168

ozan kardeş ilk önce sana gidersen hayırlı yolculuklar önce sorunu cevaplayayım arabanınrezistansını
    nasıl tamir edeceksin?elektronikçilerde gümüş boya oluyor biraz pahalı ama sorununu çözer
    onunla 2 tel arasını birleştirdinmi sistem çalışır.klimanın devreye girmesi bendede oluyor
    birde hakan_80 isimli arkadaşın problemi bendede var eğer problemse,polen filtresinden
    olabilir diye düşündüm onuda değiştirdim aynı şekilde fanı 4. kademede devreye sokuyorum
    içeride müthi bir hava sesi var fakat ön havalandırmadan öyle bir hava çıkışı olmuyor
    bende bir tamirciye göstereceğim eğer bu problemi çözen varsa bizede bir fikir versin

Sesine bakarsan sanki fırtına kopuyor ama içeride çok hafif bir esinti oluyor. Klimada da aynı şekilde üfürme az olduğu için soguk hava çok az geliyor. Bu sorunu çözen arkadaşların yardımlarını bekliyoruz..

Rezinstans için gümüş boya satılıyor ama biraz pahalı. İnceleyin isterseniz
    http://www.devsepet.com/greven-leitsilber-%C4%B0letken-g%C3%9Cm%C3%9C%C5%9E-boya-gr-p-66754.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 29 Kasım 2008; 10:11:22 >

• yanlış hatırlamaıyorsam 1,3 lerin cogunda polen filitresi yok.

quote:

Orjinalden alıntı: yüksel69

arkadaşım aynı sıkıntı bendede var servise gidince gösterecegim...

quote:

Arkadaşlar benim aracın fanını son devirde bile açsam çok yavaş üfürüyor. Acaba fanda bir sorun mu var.

arkadaşlar selam aynı problemi bende yaşadım problem polen filtresinden çıktı filtre tıkanınca klimanın hava üflemesi bayağ azalıyor böyle sorunu olan arkadaşlar polen filtresini söküp klimayı çalıştırırlarsa sorunun filtredenmi olduğu tesbit edilebilir

• kardeş bizimkinde polen filtresi var ve ben değiştirdim fakat klimanın üflemesinde pek faydası olmadı gibi
    hakan_80 in dediği gibi içeride fırtına kopuyor gibi ses var fakat o kuvvette bir üfleme yok
    buna bir çare bulan bizi bilgilendirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: esen38

yanlış hatırlamaıyorsam 1,3 lerin cogunda polen filitresi yok.

quote:

Orjinalden alıntı: yüksel69

arkadaşım aynı sıkıntı bendede var servise gidince gösterecegim...

quote:

klımalı olan butun araclarda polen fılıtresı mevcuttur.aracın motoru ıle bı ılgısı yok polen fılıtresının.klıma ıle ılgılı bı durum

• yorumlarınız için teşekkurler
  • polen filtresini değiştirin bence babamda bizimkini sanayide değiştirmişti
    değiştirdikten sonra ciddi bir şekilde klimada güç artışı oldu arabayı daha hızlı soğutmya başladı klima
  • Arkadaşlar Kulübünüz Hayırlı uğurlu olsun. Bizleride kabul ediyormusunuz, yoksa sadece Admire olanlarmı sizin kulübe katılabiliyor.Bende imzamdaki araç var. 2000 GL Milenyum kasa Klimalı.
  • teşekkürler sizleride forumda görmekten mutluluk duyarım
    ayrıca milenyum kasalı accentlere bayılıyorum tasarımı hala çok güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

Arkadaşlar Kulübünüz Hayırlı uğurlu olsun. Bizleride kabul ediyormusunuz, yoksa sadece Admire olanlarmı sizin kulübe katılabiliyor.Bende imzamdaki araç var. 2000 GL Milenyum kasa Klimalı.
  • Bugun arabamın benzin sarfiyatını ölçtüm. 1.3 Admira şehir içi km de 163 Ykr.
    Nasıl bi değer sizce?. Biraz fazla gibi ama kışın yakıt tüketiminin arttığını duymuştum.
  • Doko bi yanlışlık olmasın bu yakıt değeri benzin değil de lpg dir heralde.benzinsede 260 ykr olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurdem168

kardeş bizimkinde polen filtresi var ve ben değiştirdim fakat klimanın üflemesinde pek faydası olmadı gibi
    hakan_80 in dediği gibi içeride fırtına kopuyor gibi ses var fakat o kuvvette bir üfleme yok
    buna bir çare bulan bizi bilgilendirsin

Polen filitresini orjinali ile degilde sanayide satılan 10 ytl lik kağit filtreyle degitirdiyseniz randıman alamassınız orjinal filtre kağıt değil 25-30 ytl civarı fiyatı olması lagzim ben de kağit filtre kullanmistim fakat memnun kalmadigim icin orjinali ile değistirdim.Ozan egitim için nereye gideceksin?karar verdinmi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.