Herkesin bayramı şimdiden mubarek olsun arkdaşlar artık bende sizleyim.. 2004 Accent Admire 1.3 Beyaz...
Aramıza Hoş Geldiniz.Aracınız Hayırlı Olsun
quote:
Orjinalden alıntı: r-o-d
hamza abi doğan"a bagaj halısını kaça yaptırmıştın acaba ?
Valla Orhun Kardeşim Öyle Ayrı Bi Para Vermedim Ona Cihazları Bağlatırken Beraber Yaptırmıştım
Ama Yeni Arabayı Yaptırırsam Yazarım Fiyatını Buraya
Bizim Ozan Garanti Yurt Dışına Kaydı Yaa Kaç Gündür Sesi Soluğu Çıkmıyor
evet abi ozan abi uğramaz oldu bari biraz sayfa yapalımda ben yokken bişe yapmamışsınız demesin
Günaydın Takım Hayırlı Hafta Sonları
Şimdilik Bu resim var malesef..
Aracı 5 6 ay önce aldık 2004 1.3 admire Klimalı Benzinli....Aldığımızda 13.500 km deydi şimdi 18.800 lerde...
kazasız belasız günlerde kullanın... bu araca beyaz bi başka yakışıyor, gövde rengi olmayan yerleri de boyattın mı tadından yenmez valla
ARACI KAÇA ALDINIZ.
BU ARADA BENDE BOYATTIRDIM KAPI KOLLARI CITALARI VE AYNALARI EN KISA ZAMANDA RESIMLERI EKLERIM
quote:
Orjinalden alıntı: hmzycl
ARACI KAÇA ALDINIZ.
BU ARADA BENDE BOYATTIRDIM KAPI KOLLARI CITALARI VE AYNALARI EN KISA ZAMANDA RESIMLERI EKLERIM
14 bin ytl ye aldık.... Çok haklısınız gövde rengi ile aynı olunca beyaz renkde araç süper görünüyor...Bende düşünüyorum aslında boyattırmayı....
Resimleri bekliyorum....
jarhead kardeş aramıza hoş geldin araban hayırlı olsun bu arada tüm arkadaşların kurban bayramını kutluyorum bende arabanın modifikasyonunu tamamladım sis farlarınıda taktırdım yakında resimleride eklayeceğim.
hamza abi boyatılmış resimleri bekliyoruz
Arkadaşlar mübarek kurban bayramınız kutlu olsun,Allah sevdiklerinizle birlikte tekrarını nasip etsin.
Heralde bugün herkes bayram telaşında. Kimsecikler yok.
Hamza abi bugün 15:00 sıralarında Bayrampaşa Cezaevinin önünden geçtin mi? Sanki senin arabayı gördüm.
arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum bunun sebebini bilen varmı problem bendemi yoksa sistemdemi bir problem var.
quote:
Orjinalden alıntı: nurdem168
arkadaşlar ben resim ekleyemiyorum bunun sebebini bilen varmı problem bendemi yoksa sistemdemi bir problem var.
bazen bendede oluyo sinir bozucu bi durum
quote:
Orjinalden alıntı: chelick
Hamza abi bugün 15:00 sıralarında Bayrampaşa Cezaevinin önünden geçtin mi? Sanki senin arabayı gördüm.
RESIMLER EN KISA SUREDE EKLENECEK ARKADASLAR BAYRAM TELASI FALAN EKLEYEMEDIM.KUSURA BAKMAYIN
DÜN BABAM LA Bİ ARA ARABALARI DEĞİŞTİK ENES BELKİ O GECMIS OLABILIR AMA BEN GEÇMEDİM
BU ARADA BAYRAMINIZ İYİ GEÇİYORDUR İNŞALLAH ARKADAŞLAR
bizde kurbanı köyde kestik accent bayram boyunca her zamanki gibi bizi üzmedi yarın uzun yola çıkıcağız kendinize iyi bakın
quote:
Orjinalden alıntı: r-o-d
bizde kurbanı köyde kestik accent bayram boyunca her zamanki gibi bizi üzmedi yarın uzun yola çıkıcağız kendinize iyi bakın
Hayırlı yolculuklar Orhun. Kazasız belasız inşallah. ___________ Ön plaka seninki gibi ufaktı arkadan baktım logo filan yoktu. Ama egsoza bakmayı unuttum.
evett sonunda geldik bide kaza atlattık ama yolculuk güzeldi herhalde hiç kimseler yok forumda