Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
830.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rk34

quote:

Orijinalden alıntı: -EgeLi-

merhaba arkadaşlar benim aracın sağ far sonradan değişmiş sol far ise orjinal olduğu için rengi soluk yeni olanda parlak
    haliyle çirkin bir görüntü + işlev bozukluğu yaratıyor gece yolculuğunda yani az aydınlatıyor tahmin ettiğiniz üzere

google hazretlerinden şöyle bir araştırma yaptım pasta cila uygulayan var markalı ürünler kullananlar var ve birde DİŞ MACUNU kullanan var

buda diş macunu kullananlardan bir tanesi türkiyede olan bir video daha var focus a uygulamış

http://www.youtube.com/watch?v=rXHTXdlWw1w

netice çok mükemmel değil ama idere eder cinsten

velhasıl kelam bunu uygulayan, bilen, duyan veya ihtiyacı olupta yapmaya çekinen arkadaş varmı acep?

benim ihtiyacım var açıkçası yapmak istiyorum ama azcık da tırsııyorum başıma iş açarmıyım

bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

diş macunu olayı boş bende çok denedim ilk duyduğumda birşey değişmiyor.Sizin yapmanız gereken zımpara ve ondan sonra pasta cila atmak.Bunun üzerine de konular var.

Zimpara olayindan korkuyorum onla ilgili videolara da baktim hani macun basit gelince sormak istedim.

peki siz yaptiniz mi zimpara olayini netice nasil oliyor veya tekrar solma olayi ne kadar suruyor . Far degistirmekte istemekte istemiyorum temizletme icin 80 tl civarinda bir fiyat aldim ne kadar mantikli ne yapsam ne etsem bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rk34

quote:

merhaba arkadaşlar benim aracın sağ far sonradan değişmiş sol far ise orjinal olduğu için rengi soluk yeni olanda parlak
    haliyle çirkin bir görüntü + işlev bozukluğu yaratıyor gece yolculuğunda yani az aydınlatıyor tahmin ettiğiniz üzere

google hazretlerinden şöyle bir araştırma yaptım pasta cila uygulayan var markalı ürünler kullananlar var ve birde DİŞ MACUNU kullanan var

buda diş macunu kullananlardan bir tanesi türkiyede olan bir video daha var focus a uygulamış

http://www.youtube.com/watch?v=rXHTXdlWw1w

netice çok mükemmel değil ama idere eder cinsten

velhasıl kelam bunu uygulayan, bilen, duyan veya ihtiyacı olupta yapmaya çekinen arkadaş varmı acep?

benim ihtiyacım var açıkçası yapmak istiyorum ama azcık da tırsııyorum başıma iş açarmıyım

bu konuda yorumlarınızı bekliyorum

diş macunu olayı boş bende çok denedim ilk duyduğumda birşey değişmiyor.Sizin yapmanız gereken zımpara ve ondan sonra pasta cila atmak.Bunun üzerine de konular var.

Zimpara olayindan korkuyorum onla ilgili videolara da baktim hani macun basit gelince sormak istedim.

peki siz yaptiniz mi zimpara olayini netice nasil oliyor veya tekrar solma olayi ne kadar suruyor . Far degistirmekte istemekte istemiyorum temizletme icin 80 tl civarinda bir fiyat aldim ne kadar mantikli ne yapsam ne etsem bilemedim

Yapmadım ama yapanlar var tam detaylı anlatıyorlar siz bilirsiniz yinede

• Arkadaslar polen filtresinin kisin etkisini gorurmuyuz yoksa sadece yazin klimayi acincami ise yarar

durumu nedir nasildir acip bakmadim yeri torpitonun altinda galiba

• quote:

Arkadaslar polen filtresinin kisin etkisini gorurmuyuz yoksa sadece yazin klimayi acincami ise yarar

durumu nedir nasildir acip bakmadim yeri torpitonun altinda galiba

torpidonun arkasında. Ve araba içi havalandırmada etkisi olur sadece klima için değil yani ısıtmada da etkili.
  • Arkadaslar 1 hafta once satin aldigim 2005 model tuplu admiremin arkasindan kut diye bi ses geliyor bazen.
    Kimi zaman tam arac duruyorken bazen de tam kalkarken…

Nerden geldigini dahi anlayamadiM. Sanki tampona dokundurulmus gibi.

Fikri olan var mi? Ne olabilir? Yardiminiza ihtiyacim var…

• quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Arkadaslar 1 hafta once satin aldigim 2005 model tuplu admiremin arkasindan kut diye bi ses geliyor bazen.
    Kimi zaman tam arac duruyorken bazen de tam kalkarken…

Nerden geldigini dahi anlayamadiM. Sanki tampona dokundurulmus gibi.

Fikri olan var mi? Ne olabilir? Yardiminiza ihtiyacim var…

amortisör kulelerini filan bi kontrol ettirin ordan olabilir.Belkide arkada sallanan birşey vardır tüp olabilir stepne varsa o sallanabilir incelemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk34 -- 1 Kasım 2014; 12:49:59 >
  • Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum, araç model bilgileri girilerek parça yerlerini açıklayıcı görselleri bulunmakta.

http://www.partshyundai.com/
  • Beyler LPG ye bu gece den gecerli 25 kurus indirim gelmis ama ben neyaptim yarin memlekete gidecem diye bugunden depoyu fulledim zarardayim

• quote:

Beyler LPG ye bu gece den gecerli 25 kurus indirim gelmis ama ben neyaptim yarin memlekete gidecem diye bugunden depoyu fulledim zarardayim

sağlık olsun can sıkmaya deymez.
  • Arkadaşlar merhaba dizel kullanışlı araç alacağız bütçe 19-20 maksimum. Aslında Eralar çok hoşuma gidiyor 110 bg tozu yutturuyordu ama bu fiyatlara da temizi çok zor o yüzden Admire düşünüyoruz. Gidişi nasıl bu aracın? 82 hp biliyorum benm için aracın seri olması önemli biraz o yüzden Clio denen dandik araçtan vazgeçtim yorumlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

Arkadaşlar merhaba dizel kullanışlı araç alacağız bütçe 19-20 maksimum. Aslında Eralar çok hoşuma gidiyor 110 bg tozu yutturuyordu ama bu fiyatlara da temizi çok zor o yüzden Admire düşünüyoruz. Gidişi nasıl bu aracın? 82 hp biliyorum benm için aracın seri olması önemli biraz o yüzden Clio denen dandik araçtan vazgeçtim yorumlarsanız sevinirim.

bu biraz beklentiye bağlı. Beklentinizi karşılar mı karşılamaz mı orasını bilemem :)
  • merhaba herkese ben 2006 model 1.6 admire kullanıcısıyım arabamı yeni aldım bulunduğum yer soğuk bir yer olduğu için kalirıfer çalıştırmak zorunda kalıyorum fakat benden önceki arkadaş aracın termostatını söktürmüş ve termostatsız kullanmış bende yeniden termostat aldım ve taktırdım fakat hala tam anlamıyla randıman alamadım aracı 5000 devire çıkardığım zaman sıcak hava geliyor haricinde sıcak hava gelmiyor sadece ılık bi şekilde üflüyor aynı sıkıntı kilimada varmı bilmiyorum ama sıcak hava üflemesinde sıkıntı var sizce neyden kaynaklanıyor olabilir beden önceki sahibi antifirizde kullanmamış acaba o yüzden aracın kalirifer peteklerindeki su kalı oda kireçleme yapmış olma ihtimali varmı diyeceğim ama hava üflüyor öyle bir şey olsa hava üflemez diye düşünüyorum sizce neden olabilir bana yardımcı olursanız cok sevinirim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngok01

merhaba herkese ben 2006 model 1.6 admire kullanıcısıyım arabamı yeni aldım bulunduğum yer soğuk bir yer olduğu için kalirıfer çalıştırmak zorunda kalıyorum fakat benden önceki arkadaş aracın termostatını söktürmüş ve termostatsız kullanmış bende yeniden termostat aldım ve taktırdım fakat hala tam anlamıyla randıman alamadım aracı 5000 devire çıkardığım zaman sıcak hava geliyor haricinde sıcak hava gelmiyor sadece ılık bi şekilde üflüyor aynı sıkıntı kilimada varmı bilmiyorum ama sıcak hava üflemesinde sıkıntı var sizce neyden kaynaklanıyor olabilir beden önceki sahibi antifirizde kullanmamış acaba o yüzden aracın kalirifer peteklerindeki su kalı oda kireçleme yapmış olma ihtimali varmı diyeceğim ama hava üflüyor öyle bir şey olsa hava üflemez diye düşünüyorum sizce neden olabilir bana yardımcı olursanız cok sevinirim saygılar.

motor ısındığı halde sıcak hava vermiyorsa termostatla ilgili bir sıkıntı var klima tek soğuk üflediği için sıcakta birşey farketmez ama motor sıcakken dediğim gibi sıcak hava gelmiyorsa bir kontrol ettirmekte fayda var.

• quote:

Arkadaşlar merhaba dizel kullanışlı araç alacağız bütçe 19-20 maksimum. Aslında Eralar çok hoşuma gidiyor 110 bg tozu yutturuyordu ama bu fiyatlara da temizi çok zor o yüzden Admire düşünüyoruz. Gidişi nasıl bu aracın? 82 hp biliyorum benm için aracın seri olması önemli biraz o yüzden Clio denen dandik araçtan vazgeçtim yorumlarsanız sevinirim.

Bende 2004 modeli var 4 senedir bende ve çok memnunum . Bu arada araç 105 Hp geniş iç hacmi ve kullanım rahatlığı çok iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayd

quote:

Bende 2004 modeli var 4 senedir bende ve çok memnunum . Bu arada araç 105 Hp geniş iç hacmi ve kullanım rahatlığı çok iyi .

arkadaş dizelinden bahsetmiş sizinki 1.6 benzinli modeli admire'nin ondan 105 hp dizelleri 82 hp.

• D@rk34 kullanıcısına yanıt
    Benzinde 105BG olan araç Tüpde kaç BG sergiler? Merak ettim. Hiç test vs yaptıran oldumu? Foruma bir bakayım.. Gerçi tüp meme ayarına vs göre değişir sanırım.. Dur bi google ye sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Benzinde 105BG olan araç Tüpde kaç BG sergiler? Merak ettim. Hiç test vs yaptıran oldumu? Foruma bir bakayım.. Gerçi tüp meme ayarına vs göre değişir sanırım.. Dur bi google ye sorayım

tüpün türüne gazın kalitesine göre değişiyor ama illaki düşer yani :)
  • Hayırlısı olmadı megane 2 1.5 dci düşünüyoruz bakalım ne olur

• S.a. arkadaslar bizim araclarin sogutma fani nasil calisiyor ben hic calistigini duymuyorum mesela bugun uzun yol yaptim daha oncede yaptim mola verdigimde stop edince fanin calistigini duymadim sadece arac calisirken mi fan calisiyor anlamadim stop edince duymuyorum calistigini. Hararet 90 dereceyi gecmiyor ama soyle bir durum da var. Yoldayken fan calisiyor heralde ki arac icine antifriz kokusu geliyor nedir nedegildir anlamadim bu konuda acil yardim bekliyorum sizde durum nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EgeLi- -- 18 Kasım 2014; 22:18:59 >
  • quote:

S.a. arkadaslar bizim araclarin sogutma fani nasil calisiyor ben hic calistigini duymuyorum mesela bugun uzun yol yaptim daha oncede yaptim mola verdigimde stop edince fanin calistigini duymadim sadece arac calisirken mi fan calisiyor anlamadim stop edince duymuyorum calistigini. Hararet 90 dereceyi gecmiyor ama soyle bir durum da var. Yoldayken fan calisiyor heralde ki arac icine antifriz kokusu geliyor nedir nedegildir anlamadim bu konuda acil yardim bekliyorum sizde durum nasil

kontak kapandıktan sonra fan çalışmaz evet yoldayken çalışıyor heralde ama zaten çalışmasa hararet yükselir.
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.