Şimdi Ara

i.i e gelen teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şöyle bi düşünecek olurksak eğer priest isen sakın değişme derim nie çünkü takabilrsin ii yi ve ii gibi hatta x2 katı kadar o item sayesinde item çıkartır ve satabilrsin ama bi rouge mage isen düşünme ve hemen ytl ye çevir diyebilrim tabi oyunda para sıkıntın yoksa veya item sıkıntın snn için inş hayırlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

şöyle bi düşünecek olurksak eğer priest isen sakın değişme derim nie çünkü takabilrsin ii yi ve ii gibi hatta x2 katı kadar o item sayesinde item çıkartır ve satabilrsin ama bi rouge mage isen düşünme ve hemen ytl ye çevir diyebilrim tabi oyunda para sıkıntın yoksa veya item sıkıntın snn için inş hayırlı olur

priest kasıyordum bu silah icin suan 53 lwl kullanıyorum ardream olcak bi sure ama surekli teklif yagıyor ne yapcagımı bilmiyorum
  • o aldığın parayı yine oyuna yatrcaksan hiç değisme direk oyunda takas yap ama reel hayatta kullanıcaksan kabul et derim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasted987

quote:

şöyle bi düşünecek olurksak eğer priest isen sakın değişme derim nie çünkü takabilrsin ii yi ve ii gibi hatta x2 katı kadar o item sayesinde item çıkartır ve satabilrsin ama bi rouge mage isen düşünme ve hemen ytl ye çevir diyebilrim tabi oyunda para sıkıntın yoksa veya item sıkıntın snn için inş hayırlı olur

priest kasıyordum bu silah icin suan 53 lwl kullanıyorum ardream olcak bi sure ama surekli teklif yagıyor ne yapcagımı bilmiyorum

satma priest isen bu item sayseinde gelcek olan iron neck rol rom vs itemlere bk biraz ticari açıdan düşünün elinde malzeme var kullan derim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wasted987

quote:

satma priest isen bu item sayseinde gelcek olan iron neck rol rom vs itemlere bk biraz ticari açıdan düşünün elinde malzeme var kullan derim

cok ucuza aldım bu itemi

+7 warrior shell set
    +7 dd 15
    10 gb verip

aldım ondan daha iyi bi teklif geldimi satimmi diyorum

• satma bence onu kullanarak daha iyi seyler yapabiliirsin sanki..
  • Bence 80 ytl kötü para değil al derim sorn sabah saat 8.00 da evden çık önce bi kebabcıya git bi kebab kız arkadaşın varsa al gezdir yemek yedir bişeelr içir sonra lunaparka gidin :) GONDOLA binin kız bağırsın sana sarılsın sen korkuyorsan sakın binme karizma marizma kalmaz sonra sonra +18sen bi araba kirala kalan parayla benzin ko ve gezmene bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Bence 80 ytl kötü para değil al derim sorn sabah saat 8.00 da evden çık önce bi kebabcıya git bi kebab kız arkadaşın varsa al gezdir yemek yedir bişeelr içir sonra lunaparka gidin :) GONDOLA binin kız bağırsın sana sarılsın sen korkuyorsan sakın binme karizma marizma kalmaz sonra sonra +18sen bi araba kirala kalan parayla benzin ko ve gezmene bak

• quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Bence 80 ytl kötü para değil al derim sorn sabah saat 8.00 da evden çık önce bi kebabcıya git bi kebab kız arkadaşın varsa al gezdir yemek yedir bişeelr içir sonra lunaparka gidin :) GONDOLA binin kız bağırsın sana sarılsın sen korkuyorsan sakın binme karizma marizma kalmaz sonra sonra +18sen bi araba kirala kalan parayla benzin ko ve gezmene bak

Hepsini 80 Milyona Mı yapıcak
  • Ver bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.