Herkeze selamlar , benim sorunum şu ; işlemci : intel core2Quad 2.40 Ghz q6600 ekran : philips 17'' Lcd monitör anakart : intel DG31PR 1333 fsb ekran kartı : Nvidia Geforce 8500 512 mb tv kartı : skystar 2 ram : 2gb kingston hardisk : 250 + 320 = 570 gb samsung sürücü : Lg Dvd fanLar : 3 adet ( biri işlemci orjinal fanı diğer ikisi 8 Lik ve 12 Lik LedLi ) ses : 5.1 ses sistemi
bu sistemimde everest 500 watt power kullanıyorum.yalnız gerçek 500 olmadığından dolayı bilgisayarın en ufak zorlanmasında güç yetersiz kalıyor ve resetleniyor...hdd lerden birini çıkardım ve çok aşırı zorlanmadıktan sonra normal olarak kullanıyorum... Ve sorum şu ; bu sistemde power en az kaç olmalıdır ve >>> aynı anda iki power <<< kullanabilirmiyim kasada (mesela 500 + 350 gibi ) ??? Yardımcı oLan oLmayan Herkeze Şimdiden TeşekkürLer...!
gerçek bir power olarak 450 watt yeterlidir
gerçek 350watt bile yeterli olacaktır o sisteme ama sen yine de 450-500watt bir psu al kafan rahat etsin
Lcd monütör ve ses sistemin bu siteme dahil değil. Onlar kafanı karıştırmasın. Cooler-Master 450-500w bi psu alsan senin işini rahatlıkla görür. Buna benzer bir sistemde ben Cooler-Master kullanıyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme