üzülme kardes banada hep öleydi ama ilk kez pp cıktı kutuyu actıqımda bi baktım pendant var kalbim yerinden cıkacak gibi oldu Sabır Sabır Sabır..
bu da item mı be
haklısın kardes bılmıyorum neden ama bu bossların bana bı kasıtı var kesın mesela en son bı boss talıhsızlıgım oldu...Cz'deyim (ronark) o kadar dolaştım boss aradım... Tam ben yatarken yanımda shaula cıktı...İnankı cıldırdım yani
quote:
Orjinalden alıntı: uuuguuur
haklısın kardes bılmıyorum neden ama bu bossların bana bı kasıtı var kesın mesela en son bı boss talıhsızlıgım oldu...Cz'deyim (ronark) o kadar dolaştım boss aradım... Tam ben yatarken yanımda shaula cıktı...İnankı cıldırdım yani
üzülme kardes bende senin gibi diodum zamanla gelir drop 1. serverda eksmeye bak
Hayırlı olsun
Hayırlı Olsun
:d arkadaşım bilmiyorum ama 1. server'larda drop düşmesi bence çok saçma ben Beramus(b3'de) kesmiştim bana PP cıktı bence serverlarLa bır alakası sadece ŞANS.!!!!
Saygılar.!
quote:
Orjinalden alıntı: ajuxt
:d arkadaşım bilmiyorum ama 1. server'larda drop düşmesi bence çok saçma ben Beramus(b3'de) kesmiştim bana PP cıktı bence serverlarLa bır alakası sadece ŞANS.!!!!
Saygılar.!
ama yinede HayıRLı uguRLu oLsun hayrını göR.!
evet tamamen şans... ronarkta son kastıgım carda 56lwl olunca aldıgım yesıl kutuyu kırmak ıstemedım satım dedım sansıma hıc guvenmıyorum cunku... Adamın bırı kutuya karsılık +1raptor verdı sevındım kazık attım dıye adam kutuyu kırmıs... adama hb cıkmıs boyle eşşek sansı olanlarda var bu oyunda
yorumlarınız için tskler ama d1 de drop rate daha fazla bunu bilin
56 assasın 3k canımı var banamı öle geliyo :P
quote:
Orjinalden alıntı: silkroad1000
56 assasın 3k canımı var banamı öle geliyo :P
ßufflu ^^ ama far buff ^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme