Şimdi Ara

i-mate Ultimate 9502 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bundan önce aşağıda linkini verdiğim topikte çok insanın ilgisini çekmesede Hece rumuzlu arkadaş çok güzel bir test yapmıştı. bu testtende göründüğü üzere i-mate ile HTC'yi esas ayıran ROM optimizasyonu sayesinde cihazın hızı ve stabilitesinde ki artış. cihazda nvidia grafik kartı var bu nedenle işlemci çok yorulmayacaktır VGA çözünürlük yüzünden. bu arada ben her yerde aradım ama daha bu ürün piyasaya bile çıkmamış herkes bir yerlerden bir fiyat söylüyor. bu ürün şubat martdan önce çıkmaz gibime geliyor TYTN2 yurtdışında 900 dolara satılıyorken bu ürün ondan daha pahalı olur bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_18633810/tm.htm

• Koyuncu'nun cevabı. bu arada helal olsun adamlara çat diye cevap verdiler

From: Ahmet Burak TURGUT [mailto:burak.turgut@koyuncu.com.tr]
    Sent: Thursday, November 22, 2007 6:18 PM
    To: somadeva22@yahoo.com
    Subject: RE: ı-mate 9502

Merhaba,

i-mate ultimate 9502 ve 8502 tüm dünyada ocak ayı veya sonu şubat ayı başında piyasaya sunulacaktır. Eğer bir gecikme olmaz ise, şubat ayı sonunda Türkiye’de satışa sunulmasını planlıyoruz. E-postanın ekinde ürüne ait teknik özellikleri bulabilirsiniz ayrıcawww.imate.com adresinde de daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Fiyat konusunda ise şu anda herhangi bir bilgi vermemiz mümkün değil bu ürün henüz seri üretime dahi geçmedi çünkü.

Saygılarımla

Ahmet Burak TURGUT
    Product Manager
    Koyuncu Elektronik A.Ş.
    Tel: +90 216 528 88 88
    Fax: +90 216 313 57 05
    E-mail : burak.turgut@koyuncu.com.tr
    URL:www.koyuncu.com.tr

From: [mailto:somadeva22@yahoo.com]
    Sent: Thursday, November 22, 2007 6:08 PM
    To: burak.turgut@koyuncu.com.tr
    Subject: ı-mate 9502

Burak Bey Merhaba,

i-mate 9502 cep telefonunun satışa sunulacağı tarih hakkında bilgi almak istiyorum, şirket santralinizden size mail atmam halinde bu konu hakkında sizin yardımcı olabileceğiniz söylendi. Bu model Türkiye de ne zaman satışa sunulacak, fiyatı ne olacak ve tam teknik özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler.

• demek ki cihazı ciddi ciddi Türkiye'ye getirmeyi düşünüyorlar. heyecanlandım birden. güzel haber için teşekkürler kardeş.
  • Gerçekten güzel haber.Bir süredir takip ettiğim beğendiğim bir cihaz. Türkiyede bu kadar potansiyel varken gelmemesi yazık olurdu.
    Yalnız şubat sonu piyasada denmiş ama Nisan-Mayıs tan önce piyasaya çıkacağını sanmıyorum. Neyse gelsin de 1-2 ay geç gelsin.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Bence yetkililer bu cihazı bir an once getirmeli... dedikleri gibi subatta getirirlerse ben 1 tane alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_edge -- 29 Kasım 2007; 23:57:21 >
  • Imate bu konuda hep önde olmuştur, bunu yaparsa imate yapardı zaten rakip falan dinlemez microsoft bile windows mobile işletim sistemlerini imate ile beraber yapıyor, daha da ötesi olamaz.. bir an önce gelse de alsak şu muhteşem cihazdan..
  • bu cihaz hakkında herhangi bir haber var mı?
  • http://www.mobileplanet.com/p.aspx?i=158753
    859 dolardan ön sipariş alıyor
  • Bu cihazın ülkemizde de çok ilgi çekeceğini düşünüyorum.
    Çünkü cihazın özellik bakımından hiç bir eksiği yok.
  • Teenking yazışmış firma ile

cihaz şubat ayının 3. haftasında piyasaya sürülecekmiş.

şu an teknik servisi oluşturuluyormuş

win 6.0 tr pro ile gelecekmiş.

fiyatı belli degil..

Teenkinge teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu pda satışa çıktı mı ?
  • Evet dostum,doğubankta 1100 usd.2.katta
    quote:

Orjinalden alıntı: emrecanaydin

Arkadaşlar bu pda satışa çıktı mı ?
  • Sağolasın kemco
  • Arkadaşlar garantili olarak tr de nerden alabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.