Şimdi Ara

i pad alsam mı, almasam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bir öğretmenim ve ipad benim ne kadar işime yarar tam çözmüş değilim. etrafımda kimsede olmadığı içinde bakma şansı bulamıyorum :(
    mesela word, exell, powerpoint bunlar ipad de kullanılabilir mi? normal bi yazıcıdan çıktı nasıl alınır? projeksiyona takılır mı?
    yani dizüstü bil. olmadan bunları yapabilirsem almayı istiyorum. bu konuda açıklayıcı bilgi verebilecek arkadaşlara şimdidem teşekkürler.

• öncelikle google!a ipad nedir yazıyoruz. Akabine ipadde ofis uygulamaları nelerdir diyoruz. Yazıcıdan nasıl çıktı alınır diye devam ediyoruz. Son sorunuza cevabım tablet ile dizüstü farklı şeyler, birbirlerinin yerini doldurmaz diye bitiriyorum.
  • o dedikleriniz için macbook air alırsanız daha iyi olur hem daha uzun yıllar kullanırsınız hemde ipad gibi kullanım alanı sınırlı degildir.
  • yazıcıda airprint özelliği olmalı deniyor. ben normal bi lazer yazıcıdan nasıl çıktı alınır onu öğrenmek istiyorum.
    bide gerçekten gerekli mi gereksiz mi? yorumlarsanız sevinirim :)
  • word, exell, powerpoint kullanılabilir mi derken neyi kast ettiniz? Bu dosyalari acmada bir skintiniz olmaz.uzerinde oynamalarda yapabilirsiniz.apple store'da kaliteli uygulamalar var. bir laptop kadar rahat olmaz ama en azindan sizi idare eder diye dusunuyorum.alacaganiz ek bir kabloyla projeksyonada baglayabilirsiniz ve printer'da airprint ozelligi varsa ciktida alabiliyorsunuz kablosuz olarak.Normal printerlardan cikti alabilir misiniz bir yontemle filan bilmiyorum...
    Ek olarak soylemeyi unuttum.ipadin bence laptopa nazaran en buyuk avantaji hafifligi dahada onemlisi uzun giden sarji.10-15 saat gidiyor sarj.ama unutmadan soyleyeyim yeni ipad'in sarj olma suresi biraz uzun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohann -- 20 Haziran 2012; 18:33:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetrix_66

yazıcıda airprint özelliği olmalı deniyor. ben normal bi lazer yazıcıdan nasıl çıktı alınır onu öğrenmek istiyorum.
    bide gerçekten gerekli mi gereksiz mi? yorumlarsanız sevinirim :)

En iyisi MacBook alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde öğrencilere yazılı, test ve sunu hazırlamak için diyordum. eşimde öğretmen dolayısıyla bazen laptop ikimize yetmiyor.
    bide zaten laptop var macbook dediğiniz biraz fazla olur gibi geliyor bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetrix_66

genelde öğrencilere yazılı, test ve sunu hazırlamak için diyordum. eşimde öğretmen dolayısıyla bazen laptop ikimize yetmiyor.
    bide zaten laptop var macbook dediğiniz biraz fazla olur gibi geliyor bana :)

bence başka hafif, ince bir laptop alın. Çünkü dediğiniz şeyler için USB bağlantısı vs. epey önemli, iPad'de USB bağlantısı kuramazsınız. Eğer tablet özelliğini, kullanımını falan beğendiyseniz aletin. Size başka bir tablet olan microsoft surface'ı öneriyim. Dediklerinizi çok daha kolay yaparsınız ve laptop rahatlığında kulaırsınız. Size daha uygun. Ama çıkmasına daha var ne yazıkki.
  • laptopa sahip değilseniz kedinize laptop alın eğğer var ise tablet gerçekten alın tablet hakiikaten çok ihtiyacı karşılıyor. Mesela günlük gazete olsun veya kitaplar olsun uygulamalar olsun çook mükemmel aletler bi kere hayatınıza girsin bir daha bırakamassınız.
  • alma ya napcan alıpda;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.