Şimdi Ara

i pad mini retina veya samsung pro tab 8.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *tv, usb bellek ve kart okuyucu bağlantı kabloları da almam gerekiyor.
    *çektiğim fotoğrafları pratik şekilde tablete atmam, işlemem veya tablette depolamam gerekiyor.
    *pdf dosyalarla çok işim oluyor. özellikle kitap ve döküman takibi yapıyorum.
    *oyun-film vs çok ilgilenmiyorum.
    bu amaçlara uygun olacak şekilde tercihimi hangisinden yana kullanmam mantıklı olur?
    bir de 16 gb ne kadar yeterli? samsung 32 gb satışı tr de yok. 16 gb pişman edecekse 32 gb i pad mini mi düşünmeliyim?
    samsung 16 gb için elimde 32 gb hafıza kartım var. ne kadar faydası olur?
    yabancı sitelerde pek çok kıyaslama yazısı var bu ikili için ama türkçe bir bilgilendirmeye rastlamadım. fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

• 32 gb mini retina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

32 gb mini retina

+1
  • 2 hafta ya oldu Yada olmadı Samsung tab aldım hemen sonraki gün gittim değiştirdim mini2 ile.

Kesinlikle çok çok daha iyi cihaz mini 2.

Sakın hata yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma Git F kullanıcısına yanıt
    samsungun hangi tabletini aldınız ve beğenmediğiniz yönünü belirtir misiniz? çünkü samsunga biraz daha meyilli gibiyim.
  • i pad tavsiye eden arkadaşlar i pad'in samsung pro'ya göre artılarını yazabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

samsungun hangi tabletini aldınız ve beğenmediğiniz yönünü belirtir misiniz? çünkü samsunga biraz daha meyilli gibiyim.

Senin belirtmiş oldugun modeli aldım hocam Pro tab 8.4 olanı.

Örneğin harita açtım hızlı işlem yapmak istedim hooop sorun oluştu diyip kapatıyordu programı ( android ile ilgili belli)

Wifi de sıkıntı olduğunu okumuştum biryerlere ben aldırış etmedim ama benim cihazda da sorun oldu. Kesik kesik wifi bağlantısı.
    Gelip gidiyordu hep.
    50 mb olan net 13 ü geçemedim ve bu 13 mb da kesik kesik artarak geldi.

Kamere mini 2 de bariz daha iyi

Boyut olarakda ince uzun gibi ama mini 2 cuk diye oturuyor ele

Ben değişim için hiç sorundan bahsetmedim direk değişim istiyorum dedim zorluk çıkarmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.