Şimdi Ara

i phone 5 konusma sırasındaki ses bozuklğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.5 hafta önce vatan bilgisayardan i phone 5 almıştım.. birkaç sorunum var.. silikon kalın bi kılıf almıstım onu taktığım zaman konusma yaparken telefonda titresim oluyo normal titresimin biraz daha hafifi kılıfı takmadığım zaman olmuyo bunun sebebi ne olablir. birde konusma yaparken bazen ses kesilir gibi oluyo kısık kısık geliyo her zman olmuyo ama olduğu zamanda canımı sıkıyo acaba sorun var mıdır diye.. arka taraftaki jelatin aldığım gibi hala duruyo bunun bi etkisi olablir mi.. 1 ayı doldurduktan sonra servise verirsem değişim hakkım devam ediyo mu? sizce ne yapmalıyım

• aynı sorun bendede var
  • aynı sorunu bende yaşıyorum arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

aynı sorun bendede var

ses kısıklığı sorunu mu siz ne yapmayı düsünüyosunuz? yazılımsal olma ihtimali var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clk61

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

aynı sorun bendede var

ses kısıklığı sorunu mu siz ne yapmayı düsünüyosunuz? yazılımsal olma ihtimali var mı acaba ?

Net algılayamıyorum sesi falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba taktığınız kılıfla ilgili olabilir mi? Böyle bir sorunun yazılımsal olacağını düşünmüyorum
  • 3g nin cekmediği yerde 3g acık olunca sesle ilgili problem olabiliyo ancak sızın probleminiz bununla mı alakalı bilmiyorum ısterseniz 3g kapayip bı deneyın sorununuz devam ediyo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 22 Mart 2013; 22:16:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kılıf takmıyorum artık titresim yaptığı için... 3g yi kullanacağım zaman açıyorum onun dısında kapalı.. br,ghstar garantili servise yollamalı mıyım çok kararsız kaldım bu sorunuda her zman yapmıyo zaten ama o kadar para vermisiz canı sıkılıyo insanın ister istemez
  • arkadaslar bi yardımcı olursanız sevinirim.. telefonu servise verdim ve değişim kararı çıktı..yeni gelecek ürün swap ürün kutusuz gelecek.. ilk 30 gün içerisinde teslim ettiğim için vatandan kutulu bi sekilde yenisini alma hakkım olduğunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.. bu konuda bilgisi olan arkadas var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.