Şimdi Ara

I PHONe ZİL TONU KULAKLIKLARDA KALIYOR SES ÇIKMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.01 e geçirdiğimden beri bu sorun var... Alet kulaklık varmış gibi ses kulaklırda olarak kalıyor ve kulaklık takmadan ses çıkmıyor :( Yardım pleasee

• fikri olan yok mu restore ettim ama yine olmadı 3 e mi düşsem? naapsam kafayı yicem
  • Bozulmuş
  • saol atayım madem
  • bende de aynı sorun vardı uzun süredir olmuyor. ama tabi uzun süredir kulaklığı kullanmıyorum. idare edilebilir bişi ama illa yok olmaz bu diyorsan servise bir ver baksınlar.
  • ben kulaklığı hiç takmıyorum ki... donanımsal olamaz nedense bi yerde bi hata var ama... işallah yeni bi update gelir de kurtarır beni bu dertlerden 3 ve 2.2.1i yine indirdim eğer gene olursa hemen downgrade edicem... 3.01 bana yaramadı

gladeşte yaşıyorum burd güvenip hangi servise vereyim şans yok :( tşkler ilgine
  • Hocam, telefonun sol kenarında en üstte küçük bir jumper vardır. Ses artırıp azaltma tuşunun hemen üzerinde. Telefonun tüm seslerini otomatik olarak kapatmaya yarar. O Jumper'ı yanlışlıkla açık konuma getirmiş olabilir misiniz? Bir sefer benim başıma gelmişti de. Telefon bozuldu diye ümidi kestikten sonra tesadüfen açmıştım.
  • Selam sorun o jumperda deil ayarlar seste tel sesini azaltip aciorum duzelio alarm kuruyorum sabh çalıor ama telde arama ya da herhangi bir aplikasyona gecersem malesef kulaklıklara gecio ve aletten ses gelmio acaba 3.01 i tam kuramadı ondan mı bu olaylar update yaptıktan sıra basına geldi acaba 3.00 a donsem mı?
  • Bu sorunu daha önce yaşamıştım. Benimki kulaklık girişindeki tozlanma ile ilgiliydi. Kulaklığı takıp kullanıp çıkarıp ve bu işlemi birden çok tekrar edince düzelmişti.

Senin sorun biraz daha farklı gibi gözüküyor, ama yine de denemeye değer bence..
  • Çözümü kolay beyler hala bu sorunu yaşayan varsa= telefonu alıyosun bi güzel yanındada temiz bir diş fırçası kontak sıpreyle temizledim başta olmadı ve sonra fırçaya biraz kolonyağı dökün sırılsıklamda olmasın ses açık ayarında iyice temizleyin tertemiz olsun sonra kulaklığı bi tak çıkart sorun tamamdır sorun alt soketin pislenmesinden kaynaklanıyor banada saçma geldi ilk duyduğumda ama sorun ordan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.