designed by apple in california, assembled in china
olabilir bugün bakarsak HP ler de çinde creativeler de çinde üretiliyor..
tüm mouse klavye vs.. altına bakarsak hepsinin altında çin çan çon
ben iPod nano yu yakkaşık 2ay önce abd den aldım. içinde tr menu var merak etme. ve aynı zamanda tr de garanti kapsamında. çizilme olayı ise o kadar onemli degıl pek fark edılmıyo... bu arada ben 190$ aldım abd den. sende belki daha ucuza bulablırısn...
2 GB = 199 $ 4 GB = 249 $
@eMo
bu ücretlerin dışında gümrükte takılma oldu mu??
quote:
Orjinalden alıntı: memio
Arkadaşlar i-pod nano almıcaktım ama ABD fiyatı uygun. 199$ (2GB). i-pod nano'nun çizilme problemini okudum.ABD sitesinde birçok kılıf çeşidi var. i-pod'u tanıdık vasıtasıyla getirticem.Ama aklıma takılan bikaç soru var.
1.Bildiğim kadarıyla ABD'den alınan ipodlar Türkiye'de garanti dahilinde.Bu doğru mu? 2.ABD'deki ipod'larda Türkçe menü seceneği var mı? 3.Bulunmuyorsa Türkçe menü nasıl yükleyebilirim? 4.Eğer ABD'deki garanti geçerliyse, menüyü Türkçe yapmak, ürünün garanti dışına çıkmasına neden olur mu?
Creative n200, muvo2 4gb baktım.Ama i-pod'daki o endam hicbirinde yok bence.siz ne dersiniz? Arkadaşlar yalnız komayın beni
iodlard bldiğim kadarıyla uluslararası garantisi var
HERşeyi düşünmüşseler çizilmeye karşı önlemlerinide almışlardır.bu kadar güzel bi aletin çizik dolaşmasına gönülleri razı gelmemeli
arkadaşla çok çiziliyo nanolar aldığınızda moraliniz bozulabilir sölim ama kılıfını bulursanız sorun olmayabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme