Şimdi Ara

I-Trigue L3800 ~ I-Trigue 3600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.1 ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu iki model arasında kararsız kaldım. Aşağıya iki modelin özelliklerini veriyorum, önerilerinizi bekliyorum...

I-Trigue L3800

Hoparlör Sistemi - 2+1
    Subwoofer - Var
    Subwoofer Çıkış Gücü - 30W RMS
    Uydu Hoparlör Sayısı - 2 Adet
    Uydu Hoparlör Çıkış Gücü - 9W RMS X 2

FİYAT : 300ytl

I-Trigue 3600

Hoparlör Sistemi - 2+1
    Hoparlör Gücü - 41W RMS
    Ses Girişi - Analog
    Subwoofer - Var
    Subwoofer Çıkış Gücü - 24W RMS
    Uydu Hoparlör Sayısı - 2 Adet
    Uydu Hoparlör Çıkış Gücü - 8.5W RMS
    Manyetik Koruma - Var

FİYAT : 250ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F34N0R -- 28 Ekim 2006; 12:04:12 >

• arkadaşım bence bunlara hiç bulaşma o kadar para verene kadar vatan bilgiden alabilme şansın varsa bitane megaworks thx 550 yada gigaworks g500 al derim 330 ytl yeee hiç kaçırma yoksa pişman olabilirsin
  • yerın varsa arkdasın onerısı mantıklı ama sen de benım gıbı yer sıkıntısı cekıyorsan estetık onemlıyse ve 2.1 ıcın ıyı bır ses de ıstıyorsan 3800 bence cok ıyı bır urun.
  • Evet yer sıkıntısı çektiğim için 2.1 ses sistemi arıyorum ve sanırım bu ikisi bu kategoride (fiyatlarına göre ) en iyileri...
  • arkdaşım bence sen giga yada mega alda 2 tane kolonu kullan diğerleride kutuda kalsın o kadar önemli değil sonra büyük bi odaya geçince hüsran uğarma o güzelim bassından mahrum kalma (tabiki söylediğin sistemler göre diyorum bu lafı) bi, yerde 25 yada 30 rmslik bass var bi yerde 130 wattlık bass gücü olan giga var artıkgerisini sen düşün
  • 3800 iyi bir ürün. sesi çok temizdir.
    bir önceki setim L3800 idi.
    seste denge ve temizlik arıyorsan L3800 ben kullandım. çok iyi set.
  • I-TRIGUE L3800 MODELİNİ KULLANIYORUM.CREATIVE IN BU ANA KADAR GELİŞTİRDİĞİ MODELLER İÇERİSİNDE EN BERRAK SESLERİ SUNABİLEN TITANIUM ÇİFT HOPARLÖR VE EK OLARAK BİR ADET YANAL ATEŞLEYİCİ HOPARLÖR İLE BU SERİLERİ HİÇ KULLANMAMIŞ OLARAK İLK DUYDUĞUMDAKİ FARK HİSSİNİ UNUTAMAM.BAS SESLERDEN YANA ENDİŞEN OLMASIN.ÖNCEKİ MODELLERDEN ÖNDE BİR GERÇEKÇİLİK SÖZ KONUSU.
    I-TRIGUE L3600 DEN İLK ARTISI YANAL ATEŞLEYİCİLER.BUNLAR SAYESİNDE BAS VE TİZ ARASINDAKİ SESLERİ VEREBİLİYOR.İKİNCİ ARTISI İSE BİR UZAKTAN KUMANDASININ OLMASI Kİ GERÇEKTEN İŞE YARIYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative I Trigue 3400 hakkında
    17 yıl önce açıldı
    CREATIVE I-TRIGUE 3400 Ses Kablosu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3600 kullanıyorm ve gayet ii yaklaşık 20 metrekare oda da gayet tatmin edio beni
  • Dün L3800'ü aldım arkadaşlar, gerçekten muhteşem bir ses sistemi

Yorumlarıyla bana yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: F34N0R

Dün L3800'ü aldım arkadaşlar, gerçekten muhteşem bir ses sistemi

hayırkı uğurlu olsun setin güle güle kullan.
    yorumlarını eklemeyi unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: F34N0R

Dün L3800'ü aldım arkadaşlar, gerçekten muhteşem bir ses sistemi

ses kartı kullanıyormusun
  • 3400 kullanıyordum çok çok iyi bir set... sanırım 3600 ile bir farkı yok ve güç çıkışları aynı. dizaynda ufak farklılık var. bu arada, askere gideceğim için seti satmaya karar verdim, ilgilenirsen PM le teklif verebilirsin. teknosadan aldım, 6aylık ve çizik dahi yok
  • bende 3400 kullanıyorum 3600le aynı özellikleri gayet memnunum özellik olarak tabi 3800 daha iyi artı kumandası var ama şekil olarak 3600ü öneririm daha şık bence karar senin tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: quentin

bende 3400 kullanıyorum 3600le aynı özellikleri gayet memnunum özellik olarak tabi 3800 daha iyi artı kumandası var ama şekil olarak 3600ü öneririm daha şık bence karar senin tabi

yok kardeş ozellikleri aynı değil alm teknolojisi var creative in patentini aldığı 3600 3400 e gore acoustic loaded module teknolojisi bakımından ayrılıyor sitesinden geniş bilgilere ulaşabilirsin.Ayrıca l3800 l sınıfında olmasından dolayı farklı bi amplifikator var
  • ben L3800 yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum almak istersen en ucuzu burdahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd91357 gerçektende kristal netliğinde sesler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KUM23

ben L3800 yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum almak istersen en ucuzu burdahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd91357 gerçektende kristal netliğinde sesler

kardeş basslardan da bahsedebilirsin uğultu yapıyormu basslar orta ve yüksek seslerde

• açıkca söylim yüksek seslerde bass berbat diyebilirim ama kısa davul vuruşlarında mükemel sesi var kısık ve orta seviyede gayet derin bass genel olarak bass istiyenler için kötü
  • 3600 geride kalan bir sistem ben 3800 derim paraya kıy 3800 al yada klipsh por media gmx te olabilir
  • klipsch pro media nın mı sesi daha iyidir 3800 ün mü yoksa hemen hemen aynı mıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.