Şimdi Ara

i3-2100+msi h61m anakart(2 aylık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hazır pc'de bulunan i3-2100 işlemcisi var haliyle garantisi filan yok, ancak anakart 2 aylık bile değil kutusu içeriği faturası mevcut vatan'dan alınma linkini de aşağıda verdim birde 30 TL'lik bir soğutucusu var

sadece elden istanbul sancaktepe ümraniye taraflarından

fiyat ikisi içinde 220 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-h61m-p31w8-h61m-p31w8-intel-h61(b3)-soket-1155-ddr3-1333mhz-sata-20-usb-20-dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=63251

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• harika fiyat i3 2100 basit bi islemci degil bu fiyatlari kesinlikle haketmiyo i5 ile arasindaki farki gunuk kullanimda hic fark goremedim ben butun oyunlardada perfonmansli hayrli satislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

harika fiyat i3 2100 basit bi islemci degil bu fiyatlari kesinlikle haketmiyo i5 ile arasindaki farki gunuk kullanimda hic fark goremedim ben butun oyunlardada perfonmansli hayrli satislar

Çok teşekkürler usta aynen dediğiniz gibi kötü bir işlemci değil 7850 2gb ile her oyunu rahatlıkla oynadım ancak i5 ve yeni bir anakart için satmak istedim, 2 çekirdek isteyen oyunlarda mükemmel ama 4 çekirdekte ara sıra teklemeler meydana geliyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2434 -- 21 Eylül 2013; 9:44:05 >

• R@N Murat abime satılmıştır hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.