Şimdi Ara

i3 2120 mi pentium g3420 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki işlemciden birini almayı düşünüyorum internette i3 2120 uygun fiyata sıfırını buldum g3420 zaten hala daha satılan bir işlemci bu iki işlemciden birini alıp yanınada r7 260x alıp sistem kurmayı düşünüyorum sizce hangi işlemci daha iyi performans verir

• hocam bence de zor seçim. 4. nesil i3 olsaydı onu önerirdim de :) bence yinede ht den dolayı i3 2120 almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

hocam bence de zor seçim. 4. nesil i3 olsaydı onu önerirdim de :) bence yinede ht den dolayı i3 2120 almalısınız

Bende i3 ü düşünüyorum Pazartesi günü alıcam fakat anakart konusunda emin değilim bütçen fazla olsaydı anakart ı seçmem kolaydı ancak şimdi baya zor bana soket 1155 li önerebildeğiniz bir anakart var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asr98

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

hocam bence de zor seçim. 4. nesil i3 olsaydı onu önerirdim de :) bence yinede ht den dolayı i3 2120 almalısınız

Bende i3 ü düşünüyorum Pazartesi günü alıcam fakat anakart konusunda emin değilim bütçen fazla olsaydı anakart ı seçmem kolaydı ancak şimdi baya zor bana soket 1155 li önerebildeğiniz bir anakart var mıdır

valla hocam anakart konusunda pek bilgim yok.ben pentium g2030 aldım onun yanında bütçem çok olmadığı için en ucuz anakartlardan birini almıştım
  • G3420 daha mantikli bir secim hem 4.nesil hemde ilerde i7 4790 ucuzladiginda bir tane alip sistemi daha uzun omurlu yapmus olursunuz ama i3 2120 alirsaniz ilerde en fazla i7 2600 filan alabilirsiniz bence g3420 daha mantikli olur 3. Nesil i3 ile aralarinda asiri bir performans farki yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.