Bildirim
i3 3240 Overclock!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o işlemci overclock olmaz..o serilerde K serisi olmalı yada turboboost özelliği olanların bir miktar çarpanı artıyor..kalan serileri (i3 ve altı) overclock olmuyor..iyi bir anakart olsa bclk değerini 100 den belki 103-104 gibi ayarlatır ama oda uğraştığına bile değmez -
quote:
Orijinalden alıntı: usb2.0
o işlemci overclock olmaz..o serilerde K serisi olmalı yada turboboost özelliği olanların bir miktar çarpanı artıyor..kalan serileri (i3 ve altı) overclock olmuyor..iyi bir anakart olsa bclk değerini 100 den belki 103-104 gibi ayarlatır ama oda uğraştığına bile değmez
Tamammkardeş anladım teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
QuickCpu Adında bir uygulama var sana onu öneririm benim arkdaşım kullanıyor ve gayet memnun.
https://www.coderbag.com/assets/downloads/cpm/release/3.5.1.0/QuickCpuSetup-3.5.1.0-x64.zip bu versiyonu kullanıyor gibi hatırlıyorum yenilerinde bug var gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertor -- 9 Nisan 2022; 15:1:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X