Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarı genelde oyun amaçlı kullanıyorum, elimde kutusu açılmamış i3 3250 1155 pin işlemci var, şu an aktif kullandığım Amd Phenom II x2 545 işlemcili, asus gtx 560 ti ekran kartlı bir sistemim var, iş işlemciyi hiç açmadan elimden çıkarıp amd ile devammı etmeliyim yoksa orta karar bir intel anakart alıp i3 işlemciyi kullanmaya başlamalımıyım. Önerileriniz için teşekkürler.
i3 3250 ciddi oranda daha iyi bir işlemcidir. LGa1155 bir anakart alıp onu kullanmaya başlayın.
Teşekkür ederim, asus m5a97 anakartı ve phenom işlemciyi elden çıkarmak gerekecek.
quote:
Orijinalden alıntı: nedimcom
Teşekkür ederim, asus m5a97 anakartı ve phenom işlemciyi elden çıkarmak gerekecek.
i3 ü ve phenom u satıp fx6300 gibi bir işlemciyede terfi edebilirsin,anakartın uygun
Bugün öğleden önce vatan dan aşağıdaki anakartı aldım, umarım tekrar amd işlemci peşinde koşmam :) amd daha çok ısınır diyorlar intele göre.
Gereksiz bir güncelleme olmuş FX6300 alıp anakart masrafı çıkarmazdım.
Evet sizlerinde dediği gibi oldu, boşa güncelleme oldu, gigabyte soket 1155 anakartı aldım, i3 3250 işlemciyi taktım, windows 8.1 de oyunlarda performans sorunu var, Gigabyte'ın anakartı zaten bir karış :) sli yok crossfire yok, ekran kartı ve soğutucuyu takınca anakart kayboldu, ilerde asus m5a97 deki gibi sli şansımda yok. sanırım bu parçaları elimden çıkarıp yine fx 8150 tarzı bir işlemciye geçicem. Arkadaşın sistemini adam edelim diye amd parçaları ona verdim, şimdi de geri almak olmaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme