Şimdi Ara

i3 4160 v i3 4170 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.sinerji.gen.tr/deep-cool-tesseract-sw-mid-kasa-siyah-psu-yok-pmu51995

Kasa olarak gorunusu hosuma gitti.zalmana gore 40liralik bi fark var.Sanirim kasa tercihim bu olucak.

Psu olarak 80plus sertifikali 500w psu yetmez mi bana? Onerine acigim.Ne kadar kisarsam o kadar iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 ti için yeter ama psuyu olabildiğince kaliteli almaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

750 ti için yeter ama psuyu olabildiğince kaliteli almaya çalışın

Hic anlamiyorim.Sinerjiden 500 veya 550w luk bir psu onerirmisiniz bu sistem icin.Siz ne derseniz sepete onu katicam artik.

• 100 mhz dışında ufak bir çekirdek performansıda var

• sinerjide vs550 var bir tek alınabilecek, ürün çeşitliliği az. vs550 veya vs650 ile birlikte istediğiniz bir kasayı alın bütçenize göre işte
  • quote:

sinerjide vs550 var bir tek alınabilecek, ürün çeşitliliği az. vs550 veya vs650 ile birlikte istediğiniz bir kasayı alın bütçenize göre işte

Psu yu hangi markadan almaliyim?

• vs550 dediğim psu corsair ama siz corsair, evga, zalman, silverstone, seasonic, enermax, cm gibi kaliteli markaların 80 plus sertifikalı istediğiniz bir modelini alabilirsiniz
  • quote:

vs550 dediğim psu corsair ama siz corsair, evga, zalman, silverstone, seasonic, enermax, cm gibi kaliteli markaların 80 plus sertifikalı istediğiniz bir modelini alabilirsiniz

Anladim hocam.Tesekkurler.

• Vatan bilgisayarda stokta.sana yakınsa gidip alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

Vatan bilgisayarda stokta.sana yakınsa gidip alabilirsin

Sinerjiden alicam.Sinerjiden almasam bile vatana 1 kr çikmam.

• Kulaklığı , klavye,fare çıkarıp RAM 8GB ve kasayı daha iyi bir şey alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 15 Haziran 2015; 22:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Kulaklığı , klavye,fare çıkarıp RAM 8GB ve kasayı daha iyi bir şey alın.

Monitoru yalayarak oynarim artik .D hem oyle bisey yapcak olsam islemciyi yukseltirim ram'i degil.Allahtan iyi kotu anliyorumda senin gibilerinin yanlis yonlendirmelerine takilmiyorum.

• O zamana kim öle kim kala almadan 1 hafta önce falan konu açın ne olacağı belli olmaz
  • Ben sana klavye fare kulaklık alma demiyorum , uygun fiyatlı logitech klavye fare setleri var gidip onlardan alabilirsin.Monitörü yalama meselesine gelirsek ister yalayarak oynayın yada monitöre tekme atarak oynayın.Büyük bir ihtimal tekme-tokat atarak oynamaya çalışacaksınız.
    Bütçeye göre çok dengesiz bileşenler seçilmiş.

Bir kaç güncelleme yapmak istediğinizde o kasadaki güç kaynağı yetersiz gelecektir.Oyun oynama isteğinizde 4GB bellek nedeniyle anlık takılmalar yaşayacaksınız.

120GB SSD nasıl oyun kurulacak ? Sadece Windows ve birkaç program 50GB tutuyor.Buna müzik-video dahil değil.Kapasite problemi yaşanacak.Bütçe azsa ssd şart değil.2 sene normal disk kullandım oyunlarda fark yok.

i3 4160 v i3 4170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 16 Haziran 2015; 7:18:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Ben sana klavye fare kulaklık alma demiyorum , uygun fiyatlı logitech klavye fare setleri var gidip onlardan alabilirsin.Monitörü yalama meselesine gelirsek ister yalayarak oynayın yada monitöre tekme atarak oynayın.Büyük bir ihtimal tekme-tokat atarak oynamaya çalışacaksınız.
    Bütçeye göre çok dengesiz bileşenler seçilmiş.

Bir kaç güncelleme yapmak istediğinizde o kasadaki güç kaynağı yetersiz gelecektir.Oyun oynama isteğinizde 4GB bellek nedeniyle anlık takılmalar yaşayacaksınız.

120GB SSD nasıl oyun kurulacak ? Sadece Windows ve birkaç program 50GB tutuyor.Buna müzik-video dahil değil.Kapasite problemi yaşanacak.Bütçe azsa ssd şart değil.2 sene normal disk kullandım oyunlarda fark yok.

i3 4160 v i3 4170

Oyun kuracagimi kim soyledi? Yada hdd'min olmadigini? Dusuncelerin icin saol ama suan tek sikintim kasa ve psu.Diger ekipmanlarda bi degisiklik yapmam.Onlarida deep coolun 120liralik bi kasasi ve corsairin 550wluk psu olarak tamamlamayi dusunuyorum.İleride yapacagim tek upgrade GTX 750Ti olur ve o da oyun oynucak olursam.Bu sisteme sadece cs kurarim ve bana 80gb dahi yetiyor.Saol yinede.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.